| 
					CSI:NY
				 | 
| 
					26 Aug 2008, 10:21 
| 
 | |||
| 
					Poi eu ma uit la CSI pe AXN..pana aq ceva timp dadeau zilnic, aq dau numai joia  e bun serialu`..merita vizionat * No one can protect you * | |||
| 
					26 Aug 2008, 11:34 
| 
 | |||
| 
					Da... ma uit... la Csi New york... cand il mai prind.. pe protv.. sau ceva de genul   ? de fapt.. de o vreme nu ma mai uit...deoarece nici nu cred ca il mai dau... imi plac.. adica.. felul cum investigheaaza crimele sau chestiile.. e putina fictiune si aici  dar este prea tare  imi place.. inainte nu imi placea...  ?... mi se parea stupid.. dar acum... hmm.. de fapt.. mai e un CSI, dar nu mai stiu cu ce oras.. Los Angeles parca  nu mai stiu .. ceva de genul.. ma rog... imi place   | |||
| 
					26 Aug 2008, 12:11 
| 
 | |||
| 
					deci ii cel mai tare serial ever!!! de cam un an urmaresc serialele astea  ( erau inainte si pe protv) anyway.. ii sooperb... imi place mooolt.... dupa mine sezonul al 3-lea a fost cel mai bun   ... si ma eclar fana ] | |||
| 
					23 Sep 2008, 09:51 
| 
 | |||
| 
					Si mie imi place. Dar stiu ca acum da CSI numai pe AXN. Nu stiu daca mai da pe ProTv. Eu ma uit si la Minti Criminale      
				 [ Nu exista bine si rau, exista doar putere si oameni prea slabi ca sa o obtina ] | |||
| 
					« Next Oldest | Next Newest »
				 | 

![[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]](http://img687.imageshack.us/img687/9192/tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif)