4 adjective
|
01 Sep 2008, 20:26
|||
|
|||
E simplu jocul. Trebuie sa scri 3 adjective pozitive despre cel de deasupra ta si unul negativ. ^^
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
01 Sep 2008, 20:32
|||
|
|||
dragutza ^^, blanda , nesufocanta [ adica intelegeti.. nu te bate la cap 34343 de ore.. ca ai facut nush ce sau blablabla ]
Si adjectivul rau... ar fi Lasi cam mult de la tine [-x NU ar trebui sa iti pese.. tot ce zic altii > ![]() Mie mi se pare ca esti foarte ok |
|||
01 Sep 2008, 20:37
|||
|
|||
thnx ada you make me blush ^^
pozitive: amuzanta. prietenoasa. nice ... biiiiggg huggggg negativ: m-am chinuit destul de mult ca sa gasesc ceva mi se pare ca daca nu-ti place o persoana de la inceput, chiar daca nu o cunosti bine ramai cu aceeasi parere chiar daca ea se schimba. nush daca e adevarat sau nu... dar asa mi se pare ^^ ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
01 Sep 2008, 22:31
|||
|
|||
Pozitive..
Esti super de treaba Nu esti certareata.. te intelegi bine cu aproape toata lumea ^_^ Nu ma pot supara pe tine [-x te porti frumos cu mine si apreciez asta. +Bonus: You are an angel =] La negativ... Sigurul lucru negativ e acela ca esti prea buna si cedezi mai mereu pentru prieteni. Dar e un gest foarte frumos. Sincer, e greu sa'ti gaseasca cineva defecte ^^ |
|||
01 Sep 2008, 22:36
|||
|
|||
Pozitive:
Ai simtul umorului Te faci placuta de toata lumea Nu esti plictisitoare Negativ: hmmm...foarte greu de spus... pentru mine,aspectul negativ este ca te uiti la prea multe filme horror... Atunci cu Candyman aveai niste comentari =] N-am dormit toata noaptea "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
02 Sep 2008, 12:25
|||
|
|||
Pozitive:
- Esti de treaba - Poti fi si in acelasi timp serioasa [ceea ce admir ] - Si mai admir faptul ca nu iti place sa te bagi in seama [intelegi tu adica... admir lucrul asta la multe persoane[ Negativ: Pai este chiar ca FOARTE GREU!!! Dar cred ca ... Hmmm... Ai prea multe posturi |
|||
02 Sep 2008, 13:42
|||
|
|||
Pozitive:
*membru super activ *dragutza *de treaba Negativ, of ce greu. *semnatura cu scrisul prea mare...uneori chiar ma deranjeaza. in rest esti OK ![]() |
|||
02 Sep 2008, 14:56
|||
|
|||
Esti o membra activa si imi pare bine ca te-ai intors.
Esti de treaba din cate stiu eu. Si esti devotata casei tale. Un aspect negativ nu stiu ![]() Probabil link-ul ala care ti l-ai pus la semnatura(care acum este scos) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
02 Sep 2008, 15:53
|||
|
|||
|
|||
02 Sep 2008, 16:11
|||
|
|||