CUPA CASELOR
|
09 Apr 2008, 21:21
|||
|
|||
Daca ne straduim si facem tot posibilul sa ne mentinem in frunte probabil ca vom castiga.dar nu se iau puncte de cer albastru.
Eu incerc sa-mi reiau activitatea pe forum "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
14 Jul 2008, 21:18
|||
|
|||
As vrea si eu sa va intreb daca stiti cand va incepe cupa caselor din nou? Pentru ca a trecut destul de mult de cand s-a terminat si sunt de parere ca am putea munci mai mult acum cand suntem in vacanta si nu avem atatea teme pe cap.
|
|||
25 Jul 2008, 17:38
|||
|
|||
urmatoarea cupa va fi a noastra.
![]() |
|||
04 Aug 2008, 12:26
|||
|
|||
Nu stiu daca va fii a noastra...
Dar sper sa facem un efort si de asemenea sa ne dam toata silinta... "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
19 Aug 2008, 21:53
|||
|
|||
Trebuie sa fie a noastra , dc suntem in Viperini? Nu suntem noi aia puternici, mandri , vicleni tre sa o luam
![]() Wand: 14 cm, core, a piece of hair from Queen of Elf's Leduriel House: Slytherin Patronus: A floating Orb |
|||
28 Aug 2008, 19:58
|||
|
|||
dudes...suntem pe locu unu acuma vad k avem punctaj mare...
![]() |
|||
01 Sep 2008, 10:34
|||
|
|||
Daca ai stii cat m-am chinuit eu cu Jade si Angela sa-l obtinem.
Imi pare bine ca ai revenit. Acum suntem mai multi Viperini si poate reusim sa pastram acelasi punctaj. Trebuie doar sa fim activi si sa participam la activitatiile forumului. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
02 Sep 2008, 14:49
|||
|
|||
dar totusi cum se fac punctele?
![]() |
|||
02 Sep 2008, 14:52
|||
|
|||
Punctele se fac foarte simplu:
1) Vechiul si cunoscutul postat. 2) Participarea la concursuri 3) Participarea la ore 4) Participarea la dezbateri(cand se fac) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
02 Sep 2008, 14:57
|||
|
|||
Ura suntem pe primul loc, nu imi vine sa cred, mersi Kennya desi tu ai muncit cel mai mult dupa parerea mea, dar acum trebuie sa ne concentram si sa ne mentinem pe primul loc, desi sunt convinsa ca toti viperini vor face eforturi ca sa ramanem primii.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|