She's the Mirror inside two souls {.Charlizze.}
|
01 Sep 2008, 17:15
|||
|
|||
Acesta nu e spam.
Asa cum ar fi firesc, sa incepem cu inceputul. Dragii mei, e usor sa va lasati pacaliti, nu-i asa? Aruncati o privire asupra 'romanelor' postate de domnisoara Charlizze Di Rino si apoi asupra celorlalte postari ale sale mult prea seci. Faceti acum o comparatie. Cum vi se pare? Ceva e suspect, nu? De ce atunci cand 'scrie frumos' nu foloseste caractere care, in mod obisnuit, sunt practicate, in special, pe messenger? Si de ce atunci cand 'vorbeste normal', ca toti tinerii din ziua de azi, scrie aiurea, asa cum se nimereste, uitand de toate regulile de gramatica invatate la scoala? Foarte simplu si clar. La analiza unui psiholog, in mod sigur v-ar zice ca are doua personalitati. Una - a sa, proprie, si una - copiata, preluata, plagiata. Bun, banuiala e banuiala, uitati si dovezile. Intregul continut postat de ea aici ii apartine subsemnatei. In ciuda faptului ca nu a folosut acelasi nume, incepand cu povestea, descrierea personajului, personalitate, trecut, toate acestea se afla sub copyrightul meu si intregul continut imi apartine, mentionand de asemenea CA ACESTEA NU POT FI PRELUATE FARA ACORDUL MEU ( si am zis de atunci ca raspunsul meu e, cum e si firesc, NU). Acuuum, incepem cu frumosul pasaj si dialog dintre cele doua gemene - Clara fiind cea care ii tine locul Astoriei asa cum veti vedea imediat in imaginile de mai jos, dupa care ajungem la intamplarea din curtea interioara unde apare Franz, cel care vorbeste germana... continuam in a va arata urmatoarele imagini care sunt print-screen-uri cu continutul original in care se regaseste tot ceea ce Charlizze a postat aici si a zis ca-i apartine. Enjoy it! link scos ---- V-ati convins acum? Scumpo, plagiatul e egal cu furtul sau chiar mai rau. A pretinde ca-ti apartine ceva ce nu e al tau este o mare greseala si cand ma gandesc ca o pustoaica ca tine de numai 12 ani inca de pe acum a inceput asaaa, mergi pe o cale gresita, e un sfat prietenesc desi niciodata n-am avut legaturi stranse intre noi, defapt, nici nu cred ca am schimbat 2 vorbe vreodata. Apropo, era sa uit, o parte din copyright il veti gasi aici: link scos Si sa nu mai luam in vedere doar faptul ca a indraznit sa copieze tot ce era postat acolo, trecut, jurnal personal, descriere, ci si numele topicului acesta e inspirat din un titlu din jurnalul meu. Vedeti asta aici:link scos Imi pare rau si e trist sa vezi cum munca ta se duce pe apa sambetei si este apreciata de alte persoane. E pacat sa vezi cum cineva ti-a furat munca si este 'laudat'. E trist si urat in acelasi timp. Pun accent pe bunul simt al celor din jur, putea macar preciza ca acel continut nu-i apartine, dar sa si multumeasca pentru comentariile celorlalti ca si cum ea a facut tot efortul .. e clar un drum gresit. Ea singura se face de ras. Acum, revenind.. Numele tau, Charlizze. Hermy, asa cum ar fi firesc sa-ti zic, pentru ca sub acest nume te afli pe Hogwarts School HWW, acolo de unde ai copiat tot. Numele tau e plagiat dupa originalul Charlinne Saurier di Rino , personaj, nume alcatuit de una dintre adminele acelui forum si in acelasi timp personaj ce a fost luat deja in posesia cuiva. Rusine. Asta e nesimtire curata, imi pare rau ca-ti zic. Nu sunt aici sa jignesc pe cineva. Am aflat de mult aceasta 'povestioara' si mi-am zis sa nu intervin, intrucat admina principala de pe HWW a luat masuri si Hermy a primit ban. Dar vazand cum munca mea e apreciata si tu esti aceea care primeste toate aprecierile ..Este o masura in toate, asa cum zice un vechi proverb latinesc, mi-am zis ca este cazul sa scot la iveala adevarul. Stii cum se spune, minciuna are picioare scurte. Te sfatuiesc pe viitor sa nu mai ai astfel de tentative si sa le pui in practica. Sa fim seriosi, sunt in lumea rpg-ului de mai bine de 4 ani, stiu cam tot ce misca in jur. Pentru vizualizarea continutului original creat, dati click aici. Atentie, trebuie sa fiti inregistrati pe forum pentru a vedea acest topic, intrucat adminul a luat masuri ca munca userilor inregistrati acolo sa nu mai fie copiata. link scos Profilul userului original creat, sub numele de Charlinne Saurier di Rino, il vedeti dand click aici: link scos Acestea fiind zise, ar fi bine ca si un admin de aici sa ia masuri, avand in vedere gravitatea faptei lui Charlizze. Multumesc frumos pentru atentia acordata! Edit by Lyra: Multumim foarte mult ca ne-ai anuntzat. Acum ca am luat masuri am scos linkurile. |
|||
01 Sep 2008, 23:06
|||
|
|||
Hmm, foarte urat din partea lui Charlizze. Nu te credeam in stare te asa ceva, sincer.
Imi pare sincer rau pentru tine, Agathe Zimmer, si pentru Charlinne Saurier di Rino. Stiu cum e ca cineva sa iti copieze toata munca. Lyra si cu mine ne cerem scuze in numele lui Charlizze, si in numele forumului. Nu am dorit ca un astfel de lucru sa se intample, si intelegem gravitatea situatiei. Insa eu, personal, sunt activ doar pe acest forum de HP si nu am avut de unde sa stiu ca acel personaj este copiat. Acum, Chralizze, ne-am hotarat ca nu ar fi corect sa scadem puncte de la Ods, si nici ban nu meriti. Am hotarat impreuna cu Lyra sa iti acordam o a doua sansa, cu conditia de a-ti crea propriul tau personaj, cu descriere si nume scrise de tine personal. Ar fi frumos sa nu mai plagiezei niciodata, nimic. Nu e frumos, si cel de la care copii a muncit pentru respectivul lucru. Sper ca decizia noastra sa fie una corecta, iar daca nu este va invit sa obiectati. |
|||
02 Sep 2008, 19:16
|||
|
|||
Sincer si eu am fost foarte socata.
Adica de la ea chiar nu ma asteptam. Insa sper ca decizia adminilor a fost buna si speram ca aceasta intamplare nu a stricat imaginea forumului. Nu ne facem vinovati de greseala unui singur membru. Link-urile au fost scoase pentru simplul motiv ca este reclama. Sa nu se inteleaga gresit. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|