Naruto
01 Sep 2008, 20:54
Nu mai e topic cu Naruto Bigeyes...??

Deki vreau sa o rog pe Kennya sa posteze inca o data situl cu Naruto und te potzi uita la toate ep din naruto cu subtitlare in engleza, pt ca nu mai e theardul cu Naruto ji prin urmare niki linkul...te rooooooog (sau dka nmu il mai jti pe ala sp t roog cum s ama uit ca mam satruart d youtube und nu intzeleg mai nmk ji nam de gand sa ma uit la porcaria de p jetix Sick)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01 Sep 2008, 21:29
Imi pare rau sa te dezamagesc Sakura.
Site-ul este..de fapt era... www.veoh.com
Dar acestia au banat romania si cand intri pe prima pagina iti va aparea mesajul urmator:
" Veoh is no longer available in ROMANIA.
If you are not in ROMANIA or you think you have received this message in error, please report the issue below."

Acestia au banat romania si alte tari deoarece era rata mica a intrarilor din tara respectiva.
Si eu am fost foarte dezamagita fiindca acolo imi urmaream toate animeurile.Inclusiv Naruto.Ei puneau tot episodul si de asemenea avea si o calitate buna.

Acum si eu ma chinui sa ma uit pe youtube sau uneori cand am chef si rabdare downloadez episoadele de pe torrente.
Eu o sa mai caut alte site-uri unde se pot gasi episoadele in intregine.Nu pe parti,dar nu stiu sa fie vreunul.Cand o sa gasesc postez aici.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
01 Sep 2008, 21:38
ok...Sad Sad ji eu care imi faceam sperantze s anu mai indur youtubul... oricum ms molt Kiss...o sa caut ji eu ji dka gasesc postez aici... app am ji eu o curiozitate :naruto devine pana la urma hokage
01 Sep 2008, 21:47
Inca nu s-a ajuns pana acolo cu actiunea...
Eu sunt foarte in fata cu manga si iti zic de pe acum ca totul o sa devina super interesant..
Intriga se complica.Ti-as putea scrie ce se intampla in scenele importante,dar stric tot farmecul cand o sa te uiti mai incolo.Si in plus sunt spoilere.Dar Doamne..
Uneori parca nici nu mai am rabdare o saptamana sa apara noul capitol din manga sa vad ce se intampla..

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
02 Sep 2008, 23:03
Ei, o sa profit putzin dak tot am deshis topicu' sami sp punctu de vedere despre cum decurg lucrurile...
Vaaai doamne sasuke este attaaaat dar atttaaat de dragutzzz Love Love Love , ji doamne cat de bn poate sa arate cnd devine barbaat Love Love Love doamneee 8-> 8->...deji la cum arata cnd se transforma..e cel mai hidos lucru ... >Tounge... aah dah, ji ma intorc putzin la primele episoade am chef sa comentez... cnd snt bataliile alea pt chunin...deki in prima runda lee ar fi castigat 100% u oricine dka nar fi fost gara..care niki macar nu e uman...deki rock lee rocks... ji...dc astepta toata lumea in a 2 runda batalia lui sasuke cu gaara?? adik sasuke nu mi s epare f puternic...cred ca neji ar putea sa il invinga, cu usurintza lee, molta lume...adik defapt pana merge cu orochimaru...pana atunci... ji in plus a avut o arma contra lui gaara in a 2 runda pt ca a vazut cam tot ce poate gaara in batalia cu lee...nuj da nu mi se pare aja grozav... si nu intzeleg cum subit sa gandit sa fie intunecat... ji...pana la urma sasuke o sa fie vreun pic cu sakura ( am vazut doar pana p la ep 100 ji nu shippuden deki snt ff in spate Happywide) ji parca itachi sia omorat familia ji ia cauzat dureri lui sasuke pt ca era rau..atunci...nu ar treb sasuke sa fie bun tocmai de aia... oricum e sooper dragutzz ..ah dah ji vroiam sa t intr p tn kennya und sa ajuns cu actziunea..adi nu sa imi povestesti ce se intampla ci sami ziki cam catzi ani au pers pana und ai ajuns u

Edit: app am obs ca naruto devine ff frum cnd creste...
02 Sep 2008, 23:20
Ooooo...Pai totul devine atat de interesant...
Deci eu mor...
Pana la urma se va descoperii ca o anumita persoana era buna si nu rea,iar apoi o alta persoana apropiata a celeilalte vrea sa o razbune..God..e greu sa zic=]
Ti-as scrie romane intregi...

Si uite cateva poze cu ei in perioada recenta din manga:

Sasuke:
[Image: Naruto401p17-Sasuke_byNarukashi89.png]

[Image: Sasuke_Manga.png]

[Image: backround.jpg]

Naruto:

[Image: 01.png]

[Image: 54785475.jpg]

[Image: 568679.jpg]

Sakura:

[Image: Sakura-1-1.jpg]

[Image: Haruno_Sakura_by_HakuMyPrecious.png]

[Image: saku-bw1.png]

Vai doamne daca ai stii cat ma oftic ca n-am cu cine sa discut despre ce se intampla mai recent...mor=]...
Doar putini au ajuns unde sunt eu acum cu manga...

08 Sep 2008, 01:25
Doamne am ajuns la partea in care sasuke ia pilulele. Nuj nu credeam ca vrea atat de moolt sa se razbune... DOAMNEE... da oricum teoretic nu are cum sa il invinga... adik la un mom dat orochimaru a aps "itachi este deocamdata mai puternic ca mn de astea mam retras din organizatzie" deki chiar daca se duce cu orochimaru tot nu o sa fie mai puternic... orikum ma cam dezamagit...si inainte kakshi mi se parea...pur ji simplu candidatul perfect pt hokage, nu este ashea puternic dra e calm, destul de puternic, poate copia molte miscari ji este intzelept... dar in ultimu tp... nuj... nu mi se mai pare ashea grozav sincer... ji a dah, sp la un mom dat tzunade (care imi place soper molt de ea) ca "dak ejti atent nu e greu sa itzi imaginezi ce a vrut al 3-lea hokage cnd a fakut combinatziile de copii" (scz da nu tzin minter cuvintele ashea ca improvizez...) ji ajutoarea aia a ieie a intr ce si a sp ca a vrut sa redea trupele de dinainte ji kakashi a sp odata "dak te gandesti naruto cu sasuke snt exact ca orochimaru ca batranu cu par mare alb" adik sasuke sakura ji naruto snt defapt orochimaru , batranu cu matchuka ji tzunade" wow!

ei, mam descarcat...ji cred ca am fakut mii de dezacorduri... Happywide ma scuzatzi
16 May 2010, 11:34
M-am reapucat sa ma uit la serialele naruto. de pe net. Si imi place... doamne ce imi placea sakura inainte. Acum mi se pare o egoista.
Ma rog,imi place Naruto

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
16 May 2010, 14:03
Naruto! ^__^
Inca imi amintesc ce fana devenisem cand l-au pus prima oara pe Jetix... intotdeauna mi-au placut animeurile, da' cu Naruto a fost apogeul Finna). La episoade ma uitam, ajunsesem departe pe la Shippuden cand m-am oprit din vizionat, exasperata de atatea fillere..(adik episoade ce nu au legatura cu manga-ul). In schimb citesc manga (din cauza timpului liber limitat nu citesc curent decat Bleach si Naruto... dar macar ma tin de ele xD)

Eu va recomand Tailedfox pentru ep online de buna calitate si cu subtitrare, desi acum sunt cu sutele astfel de site-uri. Exista si cu subtitrare in romana apropo, doar cautati pe "gugal" si gasiti.

Acum trecand la chestii preferentiale, ca personaje preferate ii am pe Naruto (I mean, c'mmon), Neji, si Sasuke era dar de cand [spoiler]si-a facut implantul de ochi, a devenit, din tipul cool, cel retardat[/spoiler] si Itachi [spoiler]The good guy hwo really loved his lil' brother[/spoiler]

[Image: Signature___Incendia.png]

"And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!"

"Wit beyond meansure is man's greatest treasure!"

[Image: Ravenclaw_student.jpg]
16 May 2010, 15:43
Fetelor fetelor Naruto? Taree nu stiam Kenn Oricum cel mai bun site cu Naruto -> http://www.narutotv.lx.ro unde episoadele si filmele sunt traduse in limba romana dar si www.animefreak.tv e bun Thinking?

Peace Smile>-

EDIT: Kenn, eu am terminat manga astept episoade noi Thinking? Dar mi-a cam pierit cheful de anime in ultima vreme

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Naruto/Naruto Shippuden Kennya Allen 16 4,373 25 Feb 2011, 19:57
Last Post: Kennya Allen