Jucaria preferata
04 Sep 2008, 19:22
Cred ca indiferent de varsta fiecare are macar o jucarie preferata, nuh?

Si eu am doua. Macys(se citeste Meisis) si Macysa(Meisisa).Sunt niste ursuletzi Pe ambi mi-a adus tata din America de la un magazin numit Macy(de la asta vine si numele lor). Pe Macys il am de 4 ani, din octombrie si pe Macysa de aproape 3 ani, din aprilie.
Prima oara cand l-am vazut pe Macys am zis ca este uratzel... Apoi l-am luat in bratze si mi-a placut asa de mult!!! Este atata de moale si are o expresie a fetzei foarte scumpica
Iar cand am vazut-o pe Macysa am zis: "De ce mi-ai adus-o??? Asa nu o sa-mi mai placa de Macys" Dar m-am inselat. Acum imi plac ambi la fel de mult.

P.S. O sa pun si eu mai incolo poze cu ei.

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04 Sep 2008, 20:37
Dap snt sooper cute =))... nuj cel mai molt imi plac papusile mele (inca le am ca ji tn lyra) imi plac pt ca snt imbracate mijto ji arata sooper bn... mereu miau placut papusile dar intodeauna dka ma jucam cu ele dope le lasam de izbeliste sapt intregi aruncate prin camera goale =)). Ba chiar anu ast am scos odata vreo 2 ji am incaput sa le imbrac ji s ale coafez =)). Iar animale de plush..cre d ca imi place de taj (un tigru scumpiiik rau) de (numai jtiu cum il cheama) dar e un me to you cu o paturica Love Love ji elefantul meu cu urechi mari Love Love. Astea de plush au cam toate 3 cat o palma(mai mare cei drept) ji ast pt ca , cnd eram mica vroiam sa dorm cu ei, dar ma sufocam pur ji simplu ji dope 5 min le aruncam p jos ji simtzeam ca nu mai am aer
05 Sep 2008, 10:21
Pai... eu am jucarii de plush... le-am numarat si am vreo....96... [ultima oara] si .. din toate... ador un ursulet care tata mi l-a adus de la serviciu si este pufos.. si are bilutze din alea inauntru [stiti voi].. si il chema Philip [ Filip ] deoarece il am de la firma "philips" Whistle... sincer dorm mereu cu el... si mai ales cand sunt suparata... il strang tare tare si numai asa pot sa adorm.. stiind ca am pe cineva langa mine... si cui sa povestesc ador asta

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
09 Sep 2008, 20:10
Am avut foarte multe jucarii,dar sa zicem ca vreau sa pastrez un ursulet albastru,ce este cumparat,inca dinainte sa ma nasc.

[Image: zwc5eo.jpg]
07 Oct 2008, 20:30
jucaria mea pref este un ursuletz adorabiiiil LoveLove imi place sa dorm cu el

A Drama Princess..

[Image: boa6qr7.gif]
11 Oct 2008, 15:46
Si io mai dorm cu ursuletul,cateodata imi serveste de perna,dar greseli,pai...am un ursulet albastru si moale pe nume Flufy(Flafy) si mai am o foca abla si pufoasa pe nume Selena...le iubesc pe amandoua jucariile...In rest...celelalte sunt de ornamentHappywide

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
11 Oct 2008, 18:17
Hmm ... pai nici nush ce sa spun ... imi plac papusile Barbie si am cateva, dar nu ma mai joc cu ele de la 12 ani.
De fapt am o jucarie pereferata ... Pedro ...
E o papusa si seamana cu Ron. E baiat si l-am desenat cu pixul. Se numeste Pedro, ca un fost iubit

[Image: f_picresized1m_1af8237.jpg]
02 Nov 2008, 17:45
eu am un urs verde,un magarus si un camion

[img
12 Dec 2010, 00:59
Eu colectionez plusuri, alte jucarii si cani/tricouri/insigne/caiete/magneti de frigider/chiloti chiar cu vaci

Am o obsesie cu vacile.

Am una destul de handicapata, cu un picior mai lung si unul mai scurt si o expresie retardata, dar este preferata mea.

Dar niciodata n-am dormit cu plusuri... nici macar la 2 ani... ma scotea din minti oricine mi le punea in pat.

Si nu mai am alte jucarii, in afara de cele cu vaci, de la varsta de 11 ani cred. Avand doi verisori mai mici le-am dus cu sacii... numarasem o data ca am 150 de jucarii McDonalds, imi ocupau un coltar la fel de inalt ca camera.

Ce jucarii imi doresc? E o colectie de papusi de portelan cu ochi mari, gen manga, in Diverta... sunt numai fete, imbracate diferit... eu o vreau pe cea imbracata in gheisa cel mai mult, dar si pe cea costumata in vampirita si cea in varianta lolita. Dar sunt 540 de lei, aia sunt nebuni...:|
12 Dec 2010, 03:25
eu nu am putut niciodata sa dorm cu ursuleti de plus in pat. cand dormeam cand eram mai mica ma zbateam, vorbeam in somn, ma urcam pe perne si pe pereti=))))). si pisicile din casa fugeau de mn=)))) (si azi ma urc pe cineva daca doarme cu mine si fur patura cu totulFinna )
am avut o papusa foarte frumoasa, barbie original (azi se gasesc pe toate drumurile, pe vremuri erau scumpe), roscata... PenelopeWink) nu o mai am.am pus'o in mormantul unei persoane dragi.e o prostie si suna sadic acum, si nush de ce am facut'o, dar asta am simtit atunci, ca e gata copilaria si nu mai are rost sa o pastrez. nu m'am mai jucat cu papusile de atunci dar pastrez ursuleti daca primesc de la un baiatFinna am o groaza de chichite de'astea=)) de la Mc am putine, cand mergeam la craiova luam happy meal..k nu exista in Sev mcdonalds:-L si din portelan am cate ceva..dar ce a ramas de cand eram mai mica e ciobit, spart, distrus, la pamantFinna [inclusiv jucariile lui sora'mea] [doamne ce bine e sa fii sora mai mica=)))) faci ce vrei ca tot pe sora mai mare pica vina]

@crysella DECI ADOR VACUTZELE Love [de fapt prietenelor mele le zic "vaci"=)] chestii de'astea, animalele ciudateFinna de ex mereu mi'am dorit o broasca maaare de plus pe care o vazusem la craiovaFinna dar era 1 milion parca..si ceva:-/ si am preferat sa cer o casuta cu papusi care era mai scumpa.stiam sa ies in avantajFinna

SI AM VAZUT LA CARREFOUR o papusa superbaa gen zana rozLove doamne.. nimic nu ma opreste sa salivez pe eleLove oricum nu imi plac astea de acum cu capul mare si picioare mici, gen bratz:| eo's fidela barbieCool

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Materia preferata. Ashlyn Meester 39 7,263 12 Dec 2010, 00:47
Last Post: Crysella Blythe