Schimbari
03 Sep 2008, 23:11
Well, totul a devenit cam plictisitor pe acest forum. Aceleasi imagini, aceleasi rang-uri, aceleasi forumuri..de cand lumea. Noi, Lyra si cu mine, ne-am hotarat ca o schimbare..mai generala, nu ar strica. Si asa Julia ne-a rugat sa stergem tot ce a facut ea...asa ca..era timpul pentru o schimbare.

Ne-am gandit ca, desi avem un rang important, de Admini, ar fi foarte frumos sa participati si voi la aceasta schimbare. Pentru ca noi nu vrem sa ne placa noua forumul, ci voua. Si cum putem sa schimbam forumul in asa fel in cat sa va placa tuturor, decat sa va cerem ajutorul chiar voua.

Orice sugestie, orice idee, orice e de criticat va rog sa postati aici ! Absolut orice feedback, in legatura cu orice, e bine venit. Daca vreti sa stergem sau sa adaugam forumuri, smileyuri, ranguri, pagini, sau altele postati aici.

Pana acum eu si Lyra ne-am hotarat ca schimbarea temei va fi un pas important care v-ar placea. Din pacate azi am analizat toate temele puse la dispozitie de Forumotion si nici una nu se potriveste cu forumul nostru. Asa ca vom crea noi una Happywide. Insa cu ajutorul vostru. Vom astepta sugestii de al voi. Ma refer la culori, imagini, etc. Voi veniti cu ideea, daca e detul de buna, o punem in aplicare. Majoritatea dintre voi nu stiti ca exista un anume http://www.harry-potter.li care va fi site-ul oficial ala acestui forum. Daca va plac culorile de acolo, le putem folosii pe acelea. Totul depinde de ce credeti voi.

Asteptam Feedback

Visit this user's website Find all posts by this user
04 Sep 2008, 08:31
Ce idee buna ! Nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva. Pai dacca facem asa cu slujbe, nu mai facem cu normal, expert si master wizard. Sau..putem face asa: unde scrie acum la tine Anul VI sa scire de exemplu "Sef al Departamentului de relatii magice internationale" si dedesubt imaginea cu Master Wizard. Problema e ca daca de exemplu la 3000 de posturi esti Ministrul Magiei sa zicem, si apoi mai face cienav 3000 de posturi,, nu puteti fii amandoi Ministrii ai Magiei, asa ca ma gandeam ca ar fi bine, la "sefi" sa punem ranguri speciale, si sa fie doar la cate unul dintre noi, in functie de vechime, lungimea generala a postului, si alte criterii. Insa Un Membru al unui departament, nu are rang special, deoarece pot fii f multi Happywide.

Ar mai fi o idee, cand ajunge un user al 3000 de posturi, de exemplu, sa se duca la un nou forum Angajari, sa se angajeze, cum ar fii un fel de sortat.

Hmm, ideea Sakurei este foarte buna Insa daca vrem sa facem ca ea, trebuie sa punem lucrurile la punct calumea, si sa creem o comunitate vrajitoareasca cu o structura perfecta HappywideHappywide

04 Sep 2008, 12:22
In primul rand nu trebuie sa facem categorii noi in exces fiindca nu prea multi de pe forum sunt activi.Si atunci va parea gol forumul.Insa cateva idei noi sunt bine venite pentru cei care s-au plictisit pana acum de ce avem.
La ranguri dupa ce trec de cei 7 ani,cum a zis si Sakura,puteti face ranguri speciale,unde numai o persoana poate deveni ceva anume.Si asa alegeti un ministru,o bibliotecara,un devorator sau mai stiu eu ce.Acum ca tot veni vorba de devoratori.Ma gandeam sa facem si o sectiune cu Devoratori si Aurori.Si daca sunt elevi ei se pot infiltra sub acoperire la Hogwarts.Parca este totul mult mai interesant.
Puteti face o categorie care sa se numeasca Profetul ZIlei sau numele celuilalt ziar(fiindca profetul e luat aici) si sa se inscrie cativa membrii in postul de jurnalist(nu conteaza varsta) si pot scrie stri despre Lumea lui Harry Potter(asta sa fie o categorie diferita) si o alta Stiri din forumul nostru.Nu stiu cum sa ma fac explicita.De exemplu poti lua interviuri membrilor,poti scrie cate un reportaj despre un membru anume,despre intamplarile ce au loc in RPG samd.
De asemenea se poate face un concurs vrajitorul luni care mentine activitatea pe forum.Intr-o saptamana se aleg cativa canditati si apoi membrii il aleg pe cel care au ei impresia ca s-ar potrivi ca vrajitor al luni.S-ar putea primi si puncte.
In legatura cu tema,ar fii o idee buna sa fie asemanatoare cu cea a site-ului,chiar daca trebuie schimbat bannerul.S-ar vedea frumos daca este mana in mana unul cu celalalt.
De asemenea ce am vorbit atunci cu Raizen.La o perioada specifica sa se trimita un newsteller la toti membrii pentru a nu uita de forum si daca totul i se pare mult mai interesant pot ramane activi.Ne trebuie si parteneriate noi pentru a aduce alti membrii pe forum.Vazusem un motto pe un forum anime care suna ceva de genul "Fara membrii noi,nu exista cei vechi!".Putem sa ne facem si noi un motto al forumului.

Bunnn...stai sa ma mai gandesc

Vajthat!!!!!Putem face o categorie asa.Unde se pot castiga punctele ca in carte la un meci intre case.Dar o problema ar fii ca nu sunt destui membrii activi in fiecare casa pentru posturi.Ma rog,poate pe viitor se poate aplica aceasta idee.Dar totusi se poate face stadionul pentru antrenament sau alte lucruri de zi cu zi.
De asemenea v-as ruga sa faceti si Aleea Nocturn si Alea Diagon.Se poate face un RP foarte bun acolo.Adica sunt multe chestii pe care le poti face si asa vin si ideile.
Puteti face o categorie unde sunt toate casele noastre.De exemplu sa fie un singur cartier.Cum este Pestera lui Godric unde a crescut Harry(nu in pestera,asa se numea cartierul).Asa putem face Conacul Slytherin,Potter si ce o mai fii.Un topic pentru fiecare camin.Si iti poti invita prietenii acolo samd.
Era bine daca se putea pune parole la Casele de la Hogwarts sa nu mai intre toata lumea si sa vada discutiile intre case.Sau la Sediul Devoratorilor si Aurorilor.Sa nu vada cine este asa si cine asa.Adica avea un aer de mister.Desi stiu ca pe hostul asta nu se poate.
Sa nu uitam de banca Gringotts,daca vreti sa faceti ceva mai complex puteti sa bagati si bani,galeoni cum se numesc ei.Si sa fie un bacher care sa se ocupe de conturile membrilor.Si puteti face magazine unde puneti marfa(adica poze cu diferite produse) si pretul lor.Iar membrii pot cumpara cu banii castigati din slujbe.Ar trebui sa faceti o sectiune cu birourile Sefilor de casa,a adminilor,a moderatorilor sau profesorilor in caz ca un anumit membru ar avea vreo treaba cu una dintre persoane.Se poate face si RP in sectiunile astea.De exemplu vine Lyra in biroul lui Raizen si incepe sa-l bata..Ma rog .Intelegeti ce vreau sa spun
Si de asemenea trebuie sa avem si o categorie cu cluburi.De exemplu un membru vrea sa deschida un club despre carti sau vampiri sau o materie anume sau un joc.Unde pot interactiona in mod RP.Ma rog,nu ne trebuie prea multe asa ca numai cele foarte active si cu multi membrii pot ramane pe forum.Si un membru poate deschide doar un club si trebuie sa aiba peste X posturi.

Gata..M-am secat de idei pana acum
Cand imi mai trece ceva prin minte mai trec pe aici.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
04 Sep 2008, 12:31
Pey, cred ca RPG are neaparat nevoie de cva nou...de o sectziune noua ca si de ex "Marea sala"...cum ar fi....uhm, ...ma gandeam la cva d egenu "Viatza incuiatzilor" in care personajele sa iasa und ies incuiatzi, adik sa zicem ca ocazioanal se duk la agatzat ( ) sau la un film..chestii normale..cred ca ar spori interesul... cat despre ranguri si sa aiba ji legatura cu RPG... ma gandeam la slujbe... adik ori sa lucrezi ca ministrul magiei dak ai nuj cate mesaje, ji cle mai inalt logik ministu, sau am un lapsus ala care face baghete etc. Ji in functzie de cate msj ai sa se mai faca o sectziune und numai cei care au slujbe pot sa posteze...dar sa se pastreze si cele cu scoala ji sa se scoata alea uc expert wizard normal wizard... ji nuj..sa faci chestii f diferite ji mijto la slujbe pt ca atunci multzi vor vrea sa posteze molt ca sa ajunga akolo...
04 Sep 2008, 19:55
Okey vreti ideei va dau eu cat mai multe.
In primul rand daca deschideti cartea harry potter 5 , o sa vi se afiseze la capitolul Audierea toate departamentele ministerului magiei. Eu zic sa le adaugati pe toate, si desigur fiecare din ele sa aiba seful de departament. Rankurile sa fie trecute anul 1, etc,din anul 5 sa aveti Perfecti, avem nevoie de cate 2 la fiecare casa. Ideeile de mai sus ale lui kenya sunt bunicele, adica cele cu aleea diagon si etc. Dar daca adaugati si Ministerul Magiei si toate departamentele RPG de pe forum va creste imens. Pentru ca or sa fie multe departamente, RPG diferit la fiecare. Sper ca v-am ajutat cu ceva Smile

[Image: Locket_of_Slytherin_by_ajb3art.jpg]

Wand: 14 cm, core, a piece of hair from Queen of Elf's Leduriel

House: Slytherin

Patronus: A floating Orb
04 Sep 2008, 20:45
uuh ^^
mia mai venit o idee...
Ma gandeam ca dak un memebru ajunge la un nr ff mare de mesaj de ex 5.000 sau depinde de admini cat... cel care ajunge la atatea postari sa poata sa isi aleaga un pers din hp cu adevarat..
De ex. sa sp ca eu am ajuns la 5000 de posturi
Atunci eu imi aleg sa fiu, Hermione... ji atunci eu pot sa fiu adevarata hermione...

Uhm, nu nu va merge defapt...uitatzi ce am scris
Dar, uh, uh mia venit alta...
Sa se faca concursuri pe casa , altfel decat dezbateri... adik...since rnumi vn nmk akm ce ar putea fi un concurs pe case
Dra admini snt istetzi, gasitzi voi rpd cva...
Ji cnd gasittzi tema, datzi un mail la totzi...poate ashjea se intorc p forum, chiar ji numai pt o perioada scurta...adik pt concurs....
04 Sep 2008, 21:24
scz de dublu post dar dak dua edit nu se obs

wow !! Se pare ca mai exista o schimbare
Kennya e administrator *cheers for Kennya* (sau cel putzin ast sp rangul ei Wink) )
04 Sep 2008, 21:47
Nu sunt admina...
Doar il ajut pe Raizen sa aleaga o noua tema..
Cand terminam eu voi redeveni moderator...
Sa nu se inteleaga gresit...
Nu aveam cum sa-l ajut daca ramaneam mod...

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
05 Sep 2008, 08:08
Treebuie sa ma uit daca nu cumva putem face subforumuri ? Adica Avem forumul Biblioteca si s acreem un sub forum numit Biblioteca Interzisa. Asa totul ar fi mai compact dar in acelasi timp si mai diversificat. Apropo, Kennya si cu mine va pregatim o tema noua de toate zilele

LE: Merge Perfect

05 Sep 2008, 12:15
O tema de toate zilele este putin spus

Deci...n-am crezut in viata mea ca e asa greu sa faci o tema..desi eu doar mi-am dat cu parerea..Raizen a muncit cel mai mult..El merita sa fie acreditat pentru tot...
Sunt sigura ca o sa va placa.

Probabil nu o sa ma credeti ca a fost greu..Dar toata noaptea am visat culori,coduri html,stelute...La un moment dat o visasem pe Iulia ca vroia sa ne impuste(pe mine si pe Raizen) din cauza unei anumite teme,cu o anumita culoare...mna ..Raizen stie..

O sa fie o transformare completa si sunt sigura ca o sa fie un forum activ,iar pe viitor cum a zis Iulia o sa ajungem la o mie de membrii la care 500 sunt activi...Asta e pasul de inceput,iar cu timpul speram ca visul asta sa se adevereasca...

Oricum.Trebuie sa-i multumiti lui Raizen pentru tot.Meritele sunt ale lui!
Bravo Raizen!