Happy b-day, Raizen !!!
|
08 Sep 2008, 23:13
|||
|
|||
Sorry ca dechid threadul cu 50 de minute inaintea orei 12 ... dar mama nu ma mai lasa la computer si as fi vrut foarte mult sa deschis eu threadul asta ^^
So... La multi ani Raizen > ![]() Nu sunt prea buna la urari dar… Iti doresc sanatate, fericire, noroc si fie ca toate dorintele tale sa se indeplineasca. Cum ti-am mai spus nu am facut niciodata atatea lucruri cate atzi facut tu si Kennya pt forum in cateva zile. Muncesti extraordinar de mult si chiar iti pasa de forumul asta. Faci niste lucruri grozave si chiar te pricepi. Sunt sigura ca peste cativa ani o ajungi o persoana importanta in domeniul computerelor si cine o sa poata sa se mandreasca ca l-a avut sau poate inc ail va mai avea [daca tine forumul pana atunc ![]() Happy b-day ! Sper sa-ti sarbatoresti ziua asa cum ti-ai dorit! > ![]() ![]() ![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
08 Sep 2008, 23:34
|||
|
|||
LYRA
![]() Eu doream sa fac threandul asta fix la 00:00 !!!! E fratele meu ![]() ![]() In fine. Sunt mandra ca is sora lui Raizen. El si Smiley sunt cei mai tari frati ever. [=))) nu tre sa fiti frati intre voi daca vreti =))) dar eu sunt sora voastra care iubeste iaurtul marca hahalin si frigiderele roz cu stelutze si asa voi ramane > ![]() Intorcandu'ma la subiectul acesta, biig Happy Birthday pentru Raizen > ![]() ![]() ![]() Frumoasa varsta de 15 ani. Astept sa ajungi mosh si sa fii acelasi Raizen.. si sa mori de batranete suna ciudat, iar daca vreti sa am exprim mai delicat, iti doresc o viata luunga si frumoasa. Te iubesc |
|||
08 Sep 2008, 23:39
|||
|
|||
Dap..Master Alex devine hombre in toata puterea cuvantului...
Well,Raizen, uite si urarea mea catre tine: Sa te bucuri cat mai mult de varsta pe care o ai fiindca mai tarziu o sa regreti si o sa-ti doresti sa fii ca acum. Sa ai multa grija de tine si de sananatea ta.De asemenea sper sa fii fericit cu cei dragi alaturi si sa ai parte numai de noroc.Stiu ca sunt cam oficiala.Dar asta e adevarul.Pe parcursul zilelor astora cat am lucrat la forum, nu numai ca am facut un forum grozav, dar simt ca am castigat un prieten in plus. Sper ca aceasta zi sa fie la fel de speciala ca si tine. Fiindca orice membru de pe acest forum este special in felul lui.Si cu bune si cu rele.Trebuie doar sa ne acceptam unul pe altul asa cum suntem.Sper ca toate dorintele si visele tale sa se transforme in realitate si toate postarile de aici sa-ti aduca un zambet. Pentru mine ziua fiecarui membru de pe forum este la fel de importanta ca Anul Nou sau Craciunul. Fiindca tin mult la voi.De asemenea stiu ca toti de pe acest forum se simt norocosi ca te au aici ca admin,dar si ca prieten Raizen. Ai facut multe pentru forumul asta si fara tine nu arata asa de minunat.O sa inchei aici urarea mea fiindca ma voi lungi prea mult daca continui.Pentru sfarsit voi pastra citatul meu preferat legat de ziua de nastere a cuiva.Si vreau ca in aceasta zi sa fie dedicat doar tie. "O zi de nastere este doar inceputul calatoriei timp de 365 de zile in jurul soarelui!Calatorie placuta!" La multi ani Raizen!Ti-o zic din toata inima! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Sep 2008, 23:47
|||
|
|||
Hey ... la multzi ani Raizen... uhm...nuj ce sa itzi urez... uhm..sa fi fericit bla bla... ji sa o tzii tot ajea cu computerele
Happy b-day > ![]() |
|||
09 Sep 2008, 10:22
|||
|
|||
Happy b-day Raizen. Sa cresti mare.
Eu nu's prea buna la urari din astea... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
09 Sep 2008, 10:51
|||
|
|||
Thanks Everybody. Nu am vazut topicul asta decat acum..si am ramas uimi.t...like, omg, everybody on this forum likes what me and Kennya did ? Thanks again
|
|||
09 Sep 2008, 12:01
|||
|
|||
LA MULTI ANI RAIZEN >
![]() Mai multe am spus in ultimul meu post =] mrg.. happy birthday ![]() ![]() ![]() |
|||
09 Sep 2008, 12:10
|||
|
|||
Draga Raizen,
Sa stii ca ai fost un compatriot pe cinste. M-ai ascultat de fiecare data cand ti-am povestit cand nu imi iese un flip , si cand te-am batut la cap ca nu m-a bagat in seama nu stiu care skater. Iti multumesc ca m-ai ascultat [chiar daca in realitate adormeai pe la calc =))]. Esti un admin bun, si ma bucur pentru tine . Ai facut multe pentru forumul asta , si sunt foarte mandra sa avem un admin care se ocupa asa de mult. Sincer imi place foarte mult cum l-ai facut. Trebuie sa imi multumesti ca am stat treaza pana la ora asta atat de ... stati! Eu deobicei ma culc mai tarziu.. Whatever ![]() > ![]() Raizen. Nu stiu ce sa iti mai urez > ![]() Esti un baiat foarte foarte foarte foarte tare > ![]() Sper sa ne intalnim si in realitate odata si odata > ![]() |
|||
09 Sep 2008, 12:35
|||
|
|||
La multi ani,Raizen!Iti doresc o zi de nastere cat mai placuta si plina de bucurii!
Felicitari pentru schimbarile uimitoare de pe forum si multumesc pentru ajutorul acordat,la intrebarea mea,cu playlist-ul! |
|||
09 Sep 2008, 19:40
|||
|
|||
Happy Birthday Raizen!
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |