Care e cea mai draguta pereche?
09 Sep 2008, 12:28
Singura poveste de dragoste,din volumele Harry Potter,care m-a impresionat,cu adevarat,a fost cea al lui Severus Snape si Lily Potter.
Dragostea pe care i-o purta Severus mi se pare ireala,mai presus de realitate...cati dintre noi ar fii capabil sa pastreze un sentiment atat de frumos,intr-un timp atat de indelungat?
In ciuda cuvintelor rele pe care i le-a aruncat,s-a invinovatit intreaga viata pentru acestea si pentru rolul sau in moartea lui Lily.
Este,intr-adevar,dragoste eterna,ce s-a rasfrant asupra lui Harry,dupa moartea mamei sale,prin schimbarea sa radicala ca persoana si sacrificiile si pericolul in care se expunea,jucand un dublu rol.
Mi se pare o dragoste mult mai pura,chiar si decat anumite iubiri impartasite.
Sa induri atata suferinta,sa realizezi ca nu vei putea avea,niciodata,persoana respectiva,in mod sigur,nu este deloc usor.
Toata admiratia mea,pentru sentimentele lui Severus.

Pe langa asta,regret sincer ca Voldemort si Bella nu au avut niciodata o relatie.
Ea il iubea nespus,ii era fidela,il idolatriza,a indurat atatia ani de inchisoare pentru el,dar nu i-au zdruncinat cu nimic sentimentele.
Iar Lordul Intunecat tinea la ea mai mult decat la orice alt Devorator al Mortii,ca dovada fiind reactia lui,atunci cand Bella este ucisa.
Dar,in mod evident,Voldemort avea cu totul alte preocupari decat sa cunoasca dragostea.

Iar pentru final,un cuplu,o dragoste nemuritoare,nerecunoscuta si neimplinita.

[Image: b46xy1.jpg]
Find all posts by this user
11 Sep 2008, 20:35
Perechea mea preferata este Hermione si Ron. Povestea lor a evoluat foarte frumos de-a lungul cartilor si mi se pare cea mai frumoasa.
Imi plac si perechile: Thonks & Lupin, Cho & Cedric.
Nu prea imi place perechea Harry & Ginerva

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
11 Sep 2008, 20:42
Desigur.
Ginny merita sa sufere, nu?
Sa nu fie cu Harry niciodata, asa'i?
Ea l'a iubit inca de cand l'a cunoscut... iar Harry nu o baga in seama... si atunci cand si el se indragosteste de Ginny...
Deci, sa sufere. Nu inteleg oamenii care o urasc pe Ginny, si nu suporta cuplul asta..
In fine.
17 Sep 2008, 18:59
cei mai frumosi...Love..harry si giny[img][/img]
23 Sep 2008, 11:01
Ron si Hermione ^^
"Hermione dadu drumul coltilor de bazilisc, care cazura cu zgomot. Fugi spre Ron, isi arunca bratele in jurul gatului lui si il saruta direct pe buze. Ron azvarli cat colo coltii si matura pe care le tinea si-i raspunse foarte patimas, ridicand-o in brate."
Prea frumos

[ Nu exista bine si rau, exista doar putere si oameni prea slabi ca sa o obtina ]
06 Oct 2008, 11:41
Harry si Ginny imi plac cel mai mult
Au o poveste de dragoste care se intinde mult timp

[Image: bk_j21.gif]

[Image: ChuckandBlairBanner0111.jpg]

[Image: bk_j21.gif]
19 Oct 2008, 19:10
Pai...sa fac un mic top cu cele mai reusite perechi din Harry Potter:
1. Ron & Hermione
2. Harry & Ginny
3. Cedric & Cho
4. Bill & Fleur
5. Neville & Luna( cred ca s-ar potrivi impreuna)
6. Lupin & Tonks
Ar mai fi o varianta: perechea Victor Krum & Hermione...nu stiu cum voua, dar mie mi-au placut.
19 Oct 2008, 19:21
Zic si eu cateva cupluri foarte tari:
1)Raizen + Ginny
2)Ron+ Hermione
3)Harry + ChoChang

Visit this user's website Find all posts by this user
13 Aug 2009, 17:08
Da eu zzic ca daca ar fi fost o pereche Draco si Hermione ar fi fost cute,....mi se pare ca se potrivesc.....bine ar fi ciudat dar asta e asa sunt au mai nebuna serios chiar mi-ar place adik Draco nu e cu nimeni....e putin ciudat
13 Aug 2009, 17:32
Raizen Ginny e a lu' Draco:-w
[ cum se spune pe engleza " cel mai culidad cuplu ever Love Love " ? ]

Harry e un tembelFinna Draco e mai obraznicut:-> se potriveste perfect cu Ginny.. mai ales ca acuma e si ea mai cool si nu e atat de emotivaSmile
Ma gandesc serios daca sa nu ii pun pe Harry si Luna impreunaFinna ar fi dragut.. dar atunci ramane Neville cu Pansy Finna))

Edit: 5000 de mesaje Bigeyes

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  De care actor/ actrita din HP va place ( cum arata :D ) Julia Lilith Potter 55 12,338 09 May 2010, 21:13
Last Post: Rose Evans