Murim
|
09 Sep 2008, 16:03
|||
|
|||
Dupa cum probabil ati aflat,de la stiri sau prin massuri,se presupune ca maine,la ora 10 dimineata,ar putea veni sfarsitul lumii.
Pentru mai multe detalii : http://www.descopera.ro/dnews/3128234-vo...a-viitoare Unele nenorociri cred acest zvon,altele il resping,considerandu-l o prostie,ori il ignora total. Voi ce parere aveti? P.S. De asemenea,aici puteti lasa ultimele cuvinte pentru ceilalti membri ai forumului. |
|||
09 Sep 2008, 16:08
|||
|
|||
Va iubesc pe toti!
Si oricare ar fii consecinta de maine, stiu ca ne vom intalni undeva pe lumea de dincolo si vom continua cu forumul. Daca nu vine apocalipsa, poate macar o sa se faca o gaura neagra si o sa ajungem in alta parte a Universului. Langa Planeta Hombreilor...stie Ophelia despre ce vorbesc "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
09 Sep 2008, 17:34
|||
|
|||
stiu ca sunt cea mai fricosa fiinta din lume
si chiar mi-e frica :-s:-s:-s nu vreau sa mor la 13 ani fara o saptamana :-s:-s:-s adevarul e ca mie mereu mi-a fost frica cand ziceau toti ca nu stiu ce asteroid o sa loveasca pamantul, si chestii de astea. anyway, daca murim, ne intalnim toti in rai, sper. Asa o sa pot sa va vad si eu pe toti. ma duc sa ma ascund sub pat. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
09 Sep 2008, 18:58
|||
|
|||
Deci teoria mea cum ca intr-o buna zi omenirea o sa inventeze cava si va arunca in aer planeta era corecta.Oarecum.Totusi.nu cred ca vom muri. Ar trebui sa fii nebun de legat si cred ca nici nu ai primi permisiunea sa construiesti ceva ce pune in pericol intreaga planeta.
in plus,un om de stiinta a spus ca astfel de explozii se tot intampla in atmosfera numai ca noi nu le simtim.Si mai spunea ca presa a scornit totul doar pentru a speria oamenii. Ti-am dat eu voie sa citesti postul meu???
|
|||
09 Sep 2008, 19:27
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
09 Sep 2008, 19:29
|||
|
|||
Va iubesc!
Si imi pare rau daca as muri... n'am ajuns sa incep gimnaziul, nu mi'am trait viata, ce frigiderele mele trebuie aia sa faca un experiment atat de periculos?? Nu stiu ce sa mai spun... mi'e oarecum frica... nici n'am apucat sa'mi iau un ghiozdan Puma adevarat ![]() Si.. mai sunt 3 saptamani pana la ziua mea.. puteau sa mai astepte vreo 70 de ani si ceva pentru experimentul asta macar sa fi murit deja, sau sa fiu baba si sa nu mai am ce cauta pe Terra =] CE SAVANTI PORCI ![]() Sa le'arate Raizen.. ala e savantul meu preferat la coduri =] eh :-j |
|||
09 Sep 2008, 19:56
|||
|
|||
http://www.antena3.ro/Se-amana-sfarsitul...4_ext.html
Mai avem timp sa ne lom la revedere si sa ne implinim dorintele ascunse. |
|||
09 Sep 2008, 20:14
|||
|
|||
Bine ca mai e timp ca eu si Ophelia sa nu murim virgine! =]
|
|||
09 Sep 2008, 20:20
|||
|
|||
Deki eu dak mor nu ajung in rai LOL =)). Dar jtitzi cva nu putem fi siguri, ashea ca (virgula) ca sa ne confirmam dubiile haidetzi tottzi de p forum la otv ji de akolo o chemam in direct p Ildiko (pt cei care nu jtiu Ildiko e facatoare de minuni , care vede tot de sub o gramade de cearceafuri nespalate ji incepe sa tremure cum ji le pune p cap ) numai ea ne poate confirma
|
|||
09 Sep 2008, 20:48
|||
|
|||
atattt....mah yo nu vreau sa mor inainte sa vad Harry Potter 6 si concertul Cinema Bizarre
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|