O vizita in Aripa Spitalului
|
08 Sep 2008, 15:53
|||
|
|||
In Aripa Spitalului era o liniste deplina, paturile albe era majoritatea goale si frumos aranjate. Doar pe cele de langa dulapul inalt erau pline cu potiuni de vindecare si bandaje. Numai sunetul apei venite dinspre lac si vocile elevilor se auzeau din departare. Era foarte cald afara, si pe langa asta si sambata.Asa ca toti erau liberi.
Insa dupa cateva minute bune, linistea fu intrerupta de o harmalaie ce venea de pe hol. Vindecatoarea se ridica enervata de la biroul ei si se indrepta spre usile inchise. Vocile se auzeau din ce in ce mai tare. La doar cativa centimetrii de fata asistentei, usa se deschise cu putere. Kennya suparata se aseza cu repeziciune pe pat si il izgoni pe baiatul ce a aduso acolo. "Si tu ce ai mai patit?" "Dupa cum vedeti am ajutato pe profesoara Ginny di Hahalina sa scoata perdelele din clasa dansei sa le puna la spalat. Dar pasarile ei nebune nu stiu cum au scapat din colivie si au daramat galeria chiar in capul meu." zise Kennya enervata "Si cand credeam ca am scapat de tine pentru totdeauna." zise cu speranta femeia Kennya se uita ca hipnotizata la femeie si apoi o impinse putin sa se duca sa ia cele necesare pentru capul ei. Cat timp aceasta fusese plecata, Kennya era cu gandul in alta parte si se uita pe fereastra in departare. Apoi,pentru a doua oara pe ziua de azi, usa se deschise cu putere.Kennya sari in sus din cauza sperieturii si vazu ca in usa era... "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Sep 2008, 16:18
|||
|
|||
Ginny di Hahalina.. cu un cucui maricel pe frunte.
"Razbunarea Galeriei, partea a doua?" murmura Kennya, reusind sa zambeasca. "Mai degraba Razbunarea Baghetei! Nenorocirea m'a lovit fix in cap!" Fata se aseza alaturi de Kennya, privind si ea alene pe geam. Madam Pomfrey se intoarse, ramanand socata, cu solutia pentru Kennya in usa. "Iarasi TU?" facu femeia. "E a saptea oara saptamana asta, domnisoara di Hahalera.. adica di Hahalina!" Ginny afisa o expresie de ingeras. Madam Pmfrey se ocupa de Kennya, care se stramba putin cand simti potiunea usturatoare, apoi Pomfrey lua o crema si o aplica pe cucuiul Ginevrei, care disparu aproape imediat. Kennya dadea sa plece, cand dinspre hol se auzira alte voci... una parea sa'i apartina lui Draco. |
|||
08 Sep 2008, 16:29
|||
|
|||
Draco intra pe usa dar Ginny Hahalera..adica Hahalina arunca cu tubul in care se afla crema dorect in capul baiatului. Acesta cazu pe jos, dar cele trei femei observara ca nu plecase inca din pragul usii. Kennya se ridica incet si il impinse cu picioarele in afara si inchise usa. Fetele erau atentionate de vindecatoare sa mai stea putin pe pat pentru ca durerea sa nu persiste dupa un anumit timp. Ginny di Hahalina si cu Kennya Slytherin se asezara impreuna pe un pat aproape de fereastra, pentru ca razele soarelui sa le incazeasca spatele..si capetele de asemenea...
"Iti dai seama cat de periculos e sa dai jos niste perdele nu?" zise Kennya " Mi-am dat seama. Pana si bagheta s-a intors de partea galeriei." murmura enervata Ginny Stelutele roz persistau in capetele celor doua fete si pareau ca se invart prin camera. In gandurile lor deja isi faceau planuri ca data viitoare sa cheme pe cineva care se pricepe, sau un baiat mai puternic. Vindecatoarea venise cu o a doua parte de medicamente si le tranti pe patul alaturat,uitandu-se urat la viperina si astropufa cu capetele sparte. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Sep 2008, 19:43
|||
|
|||
Cu mana umflata si plina de sange, Nereida alerga catre aripa spitalului. Durerea era ingrozitoare.
Dadu buzna in sala, facand abstractie de Ginny care ramase blocata cu medicamentul in mana si Kennya care trase perdeaua patului. Maddam Pomfrey veni in fuga catre Nereida si o aseza pe un pat. "Ce numele lui Merlin ai facut copila?" zise socata Pomfrey si isi puse mainile in cap. "Nu eu am facut!!Aaaau...Imbecilul...ala...de Neville...aaau...mi-a varsat...potiunea...pe mana...."Flamorio Incendere" era...La dracu faceti ceva ca MA DOARE!" striga nervoasa Nereida. "Off doamne...asteapta aici,...esenta de ditaniu va calma durerea..." Maddame Pomfrey fugi catre dulapul cu potiuni. "Jur ca il omor pe Neville cand ies de aici!" striga Nereida. "Hey...calmeaza-te...o sa am eu grija sa il torturez tot anul." zise Kennya. "Fetelor! A fost un accident!" zise Ginny desi stia ca nu le va convige.... ![]() |
|||
08 Sep 2008, 22:32
|||
|
|||
"Si sunt sigura ca Neville va plati pentru prostia asta!" continua Ginny, zambind malefic de.. malefic.
Intre timp se intoarse Madam Pomfrey, cu o sticluta verzulie pe care scria "Esenta de Ditaniu". Tinand ochii in jos, in timp ce masa mana Nereidei, murmura ceva catre Kennya si Ginny: "Ma tem ca trebuie sa stati peste noapte aici. Cremele de mai devreme nu sunt de ajuns." Urmara cateva momente de caterinca; mai intai, Nereida observase, din intamplare sa zicem, un gandacel pe roba lui Pomfrey, acesta parand sa fie motivul pentru care Madam Pomfrey se chinuise 2 ore sa stinga focul; se parea ca era unul special, dar nu putea da vina pe Nereida, care fluiera si parea un ingeras. Apoi Ginny facu o criza ca dorea un halat roz cu stelutze, iar Kennya isi dorea unul cu imprimeu de ficati; pana la urma, Madam Pomfrey isi iesi din minti si vraji niste halate albe sa devina cum doreau fetele. Numai ca se pare ca gresise un pic vrajile, caci halatul lui Ginny era roz cu stelutze doar pe jumatate si al Kennyei avea desenati si ficati, si rinichi, si creieri. Apoi problema principala constituia in Harry si Lordul Smoala; se pare ca cei doi se aliasera sa scoata bietele Hahaline din spital. Mai intai intra Harry, cu o capa [era de fapt perdeaua de la patul sau din Turnul Cercetasilor] pe umeri, niste sosete rosii in picioare, chiloti galbeni peste pantalonii negri [in cinstea casei lui Ginny - desigur ca aceasta dorea sa'i macelareasca ficatii], si tinu discurs la Madam Pomfrey ca Ginny si Kennya erau prea bab...tinere ca sa stea peste noapte in spital. La un moment dat intrase si Lordul Usturoi, ca sa cante Imnul Romaniei, peste vocea lui Harry. Pomfrey era deja la capatul puterilor cand becul de pe tavan palpai, cerul se facu negru, totul se intuneca, un fulger intretaie cerul, si aparu Smolly, tragandu'si fundul intr'o caruta [de fapt isi cara carligele murdare - Smiley nu il mai schimbase de 2 ore]. Ala incepu sa tipe si sa urle sa i se schimbe carligele, cand Harry ii dadu o palma si ii zise sa'si spuna replica!! Apoi Lordul Smoala spuse, cu mainile pe ficat [si roaba se prabusea cu tot cu carlige pe jos, iar Madam Pomfrey aproape lesinase]: "Nu va pot lasa sa'mi furati bomboanele." [Harry turbase fiindca incurcase replicile. Un moment de liniste, va rugam, pentru ca Pomfrey sa poata sa'si revina sa se ocupe si de bietul de Harry.] "PARDON! De fapt nu va pot lasa sa le lasati in Aripa Spitalului pe Gingi si pe Chelina!" Madam Pomfrey plangea de disperare cand dadea afara jumatate din castel, care venisera sa protesteze impotriva maltratarii frigiderelor si ficatilor ["NU AICIIII!!!!!!!"]. In sfarsit, se facuse ora 7, si incepea sa se intunece [de data asta nu mai era Smolly]. Ginny si Kennya erau singurele paciente, iar Kennya se intreba daca Nereida il terminase pe Neville sau ii mai lasase si ei un pic, sa tortureze. Deodata, de pe hol se auzira alte voci, care cereau ca peretii castelului sa fie vopsiti roz cu stelutze [Ginny era presedinta acelei manifestari]. Dar nu veni nimeni sa deschida usa. PRobabil Madam Pomfrey lesinase din nou. |
|||
09 Sep 2008, 17:58
|||
|
|||
Off: O sa innebunesc. Nu inteleg nimic din posturile cu Lordul Smoala sau cu Smiley... Ma lamureste si pe mine cineva?!
On: Nortly mergea incet catre aripa spitalului. Cat de idioata putuse sa fie cand acceptase sa participe la un duel... Era plina de zgarieturi, iar din mana stanga curgeau intruna picaturi de sange. Batu incet la usa. Nici un raspuns. Deschise incet usa. Pe biroul domnisoarei Pomfrey era o lampa pe cale sa se stinga. Doua paturi erau ocupate de doua fete pe care Nortly le vazuse de cateva ori in castel, insa niciodata nu indraznise sa se apropie de ele. O striga incet pe madame Pomfrey, care aparu de dupa pereaua unui pat. "Oh... Nu credeam ca voi avea pacienti la o ora atat de tarzie. Intra copila. Cu ce te pot ajuta?" "Oh, bratul si... zgarieturile?!" "Ah. Sunt cam somnoroasa. A fost o harmalaie generala aici mai devreme. Esti boboc? Nu cred ca te-am mai vazut pe aici!" "Sunt in anul III. Nu ma accidentez prea des. Insa ele [facand un semn cu capul catre Kennya si Ginerva] nu par la fel de norocoase." "Ia loc pe ce pat vrei. Iti voi aduce niste spirit si cateva pansamente." 'Cat de oribil poate fi sa fiu eu' gandi Nortly. ![]() |
|||
09 Sep 2008, 19:11
|||
|
|||
Ooc: Smiley e un membru al forumului. Lordul Smoala e VIP'ul forumului, despre care poti citi mai multe la Imprejurimile castelului - Lac - O scurta plimbare.
Si apropo, era un singur pat ocupat, nu doua =] Bic: Kennya se juca absenta cu marginea patului. Ginny saliva pe geam fiindca vazuse un tip secsos pe domeniu. Deodata, observa ca totul se facu si mai negru, si o matura se apropie de geam. Era.. LORDUL SMOALA!!!! Acesta facu o pirueta gratioasa [dadea din solduri si picioare de disperare sa nu cada.. elegant, ce mai], si Ginny ii atrase atentia viperinei de langa ea, cu calm si blandete: "FAAA!!!!! E SMOLLY LA GEAM!" Si Kennya se ridica in fund, si isi cauta ceva , mai exact o masca cu oxigen, pentru ca Ginny trasese iar un vant. "ooo maleficule Lord Smoala, cu ce.. smoloaie veniti pe aici?" sp Ginny, dand din gene. Datorita generosului si curajosului Harry, Ginny avea provizii de biscuiti pentru 5 ani... desi Kennya spunea ca daca nu o sa aiba o masca, ceva la nas, Ginny nu are voie sa pape biscuiti! Asa ca diabolica viperina se puse pe cautat biscuitii pe care ii ascunsese astropufa ... cum altfel tragea vanturi? Dar curand descoperi niste ciorba malefica ascunsa intr'o cratita din roba Ginevrei, aflata pe cuier... Kennya isi incrucisa bratele, visand la vremurile de mult apuse... se gandea la ceea ce se intamplase cu 1854 ani in urma , adica in anul 2 [dupa cum calculase Ginny]. Intre timp, Lordul Smoala sparse geamul [Pomfrey se apuca iar de plans si lesina in scurt timp] si atunci toti o remarcara pe Nortly. Smolly se indrepta spre cuier si... |
|||
09 Sep 2008, 19:13
|||
|
|||
Nervoasa si injurand in gandul ei, Nereida fugi din nou catre aripa spitalului.
"Esenta de ditaniu....ce sa spun...mi-a luat durerea pentru 10 minute...jur ca il omor pe Neville..." vorbea ea singura. Dadu buzna inauntru si se duse direct catre doamna Pomfrey. "Faceti ceva cu mana mea! Esenta de ditaniu e de ca...aa..nu functioneaza..." zise Nereida controlandu-si cu greu vocabularul. Era cu nervii intinsi la maxim si orice o inerva. "Ooh dumnezeule...ar fi trebuit sa mearga...Ei bine..asteapta te rog aici pana caut eu in manualul de farmece medicinale. Si mai pune putina esenta de ditaniu pana revin." zise Pomfrey, intinzandu-i o sticluta Nereidei. Cu durerea atenuata momentan, Nereida se tranti pe pat langa o eleva necunoscuta....parea mai mare decat ea si dupa culorile uniformei era de la Ochi-De-Soim. Fata ii zambi Nereidei si ii arata mana ca sa vada ca amandoua au ceva la mana. "Duel...tu ce ai patit?" intreba ea. "Poponeatza...boul de Neville mi-a varsat o potiune pe mana...." zise Nereida. "Dumnezeule...cat de neindemanatic e. Aah...Eu sunt Nortly Ravenclaw." "Nereida Devon" zise ea si intinse o mana catre Nortly.€ "Vad ca te-ai mai calmat" ii zise Kennya din patul alaturat. Ginny incepu sa rada brusc. "Ce ai? Ti se pare ceva amuzant? Ca mie nu!" incepu Nereida dar Ginny arata cu degetul catre usa. Neville statea in usa cu parul ars si fata plina de cenusa. Cand il vazu simti cum sangele ii se ridica la cap si ii fierbe de ura.... "TU! Limbric sclerotic si maniac ce esti! PSIHOPATULE EPILEPTIC SI BUN DE NIMIC! AM SA TE STRIVESC CU MANA MEA CA PE UN GANDAC DE TUFIS CE ESTI! Treci aici!!!" urla Nereida si se ridica, gata sa se napusteasca asupra lui Neville, dar cele trei fete o prinsera de maini. Neville speriat o si lua la fuga, uitand de parul lui ars. "LASATI-MA SA IL FAC BUCATI! Am sa il dau de mancare la Cerberul din pivnita bunicului meu! Am sa il fac praf de narglii! AM...Am saa..." zbiera ca bezmetica si incerca sa se elibereze din stransoarea fetelor. "Calmeaza-te odatda si taci din gura!" striga Nortly la ea. "Are dreptate...Nereida inceteaza odata! Il bati cand ti se face mana bine..." "Da...hai..inspira, expira...gandeste-te la Lordul Smoala!" zise vesela Ginny dar tacu brusc cand Nereida se uita urat la ea. "Ce e cu larma asta? Domnisoara Devon, parca va durea mana." zise Madam Pomfrey coborand din birou cu o sticla in mana. "Ma doare mana, nu gura! Si il vor durea amandoua pe Neville dupa ce imi vindecati mana" Madam Pomfrey turna cateva picaturi de ceea ce parea a fi "Murtlap Essence" (asa scria pe sticla). In cateva minute, umflaturile de pe mana se miscorara considerabil si simtea o racoare placuta in palma. "Vei ramane peste noapte aici si te rog sa torni cate 3 picaturi de esenta pe mana la fiecare 2 ore jumate. Cat despre tine domnisoara Ravenclaw, poti imparti sticla cu Nereida. Va ajuta si la mana ta." Nereida ii intinse sticla si lui Nortly. ![]() |
|||
10 Sep 2008, 08:47
|||
|
|||
Kennya se uita absenta la tot ce se intampla in Aripa Spitalului. Din cand in cand mai lua o gura de iaurt marca Hahalin si se mai uita spre Ginny di Hahalina care saliva la poza unui frigider roz cu stelute.
Un mptan intrase prin usa intredeschisa si urmarea o musca. La un moment dat acesta daduse pe jos toate ustensilele vindecatoarei. Aceasta suferii din nou o cadere nervoasa si gonii felina. "Ah, trebuia sa il mai lasati. Daca reuseam sa-l prind puteam sa-l dau mancare la serpi." zise Kennya Toate fetele se uitau prevazator la Kennya nevrand sa devina cumva printr-o intamplare nefericita,victimele Kennyei. Ginny di Hahalina incepu sa scrie o scrisoare de dragoste catre frigiderele ei roz cu stelute,iar Nereida si Nortly faceau cunostinta. "Se pare ca vom sta peste noapte aici.De cate ori credeti ca Madam Pomfrey o sa cedeze nervos pana la rasaritul soarelui?" zise Kennya absenta Fetele rasera, dar o auzira pe femeie din biroul ei tipand sa faca liniste. "Pai cu noi totul este neprevazut.Asa ca trebuie sa asteptam si sa vedem." Kennya se intinse pe spate langa Ginny care inca se mai concentra la scrisoare. Inchise ochii si pentru a doua oara simti o durere de cap. Se gandi ca nu va mai face aceeasi prostie de doua ori sa schimbe perdelele in clasa Hahalinei. Fusese o seara foarte incarcata si cele patru fete erau vizibil obosite. Pana si vindecatoarea din camera cealalta luase niste Aspacardin sa nu moara de inima pana se elibereaza Aripa Spitalului. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
10 Sep 2008, 10:08
|||
|
|||
Era destul de tarziu...si oboseala plutea in aer,dar parca nici una din fete nu vroia sa doarma. Madam Pomfrey se retrase demullt in biroul ei iar acum fetele stateau pe intuneric.
"Psss...Kennya...Dormi?" sopti Nereida. "Nu...Tu?" intreba ea. "Pai din moment ce te strig normal ca nu dorm...." ii raspunse Nereida si amandoua incepura sa rada. "Hey, fetelor....Credeti ca Madam Pomfrey e mereu asa de stresata?" intreba Nortly. "Oo daaa...eu vin aici saptamanal de ani de zile si e mereu asa!" ii confirma Ginny razand. "In fiecare saptamana? Ma mir ca nu ai abonament si premiu de fidelitate." Fetele izbucnita in ras. Usa de la birou se deschise puternic iar Madam Pomfrey, cu parul desfacut si in pijama, si iesi din birou. "Faceti liniste odata! Toata ziua ati urlat ca bezmeticele sau ati ras ca niste gaitze!!! Incerc sa doooorm!!!" striga ea si intra inapoi in birou trantind usa dupa ea. Fetele se ridicara in fund si se uitara una la cealalta....apoi simtira cum le apuca rasul. Nortly isi ridica bagheta si o indrepta catre usa biroului si spuse "Muffliato". "Asa...acuma nu ne mai aude..." ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Vizita neasteptata | Luna Slytherin | 2 | 1,150 |
05 Jul 2010, 10:12 Last Post: Bella Emily Rose |
|
Vizita cu surprize | Bella Emily Rose | 3 | 1,231 |
07 Nov 2009, 17:14 Last Post: Isabella River |