Intrunirea neasteptata
|
08 Sep 2008, 19:26
|||
|
|||
Casa era intunecata....totul era pregatit. Semineul ardea si astepta sosirea devoratorilor care foloseau Polenul-Zvrr.
Lordul Voldemort statea cufundat in ganduri in fata flacarilor verzi iar Lucius Malfoy se plimba agitat prin camera. "Unde e? Unde sunt toti? Le-am zis sa fie aici...imi pare rau Lordul meu..." zicea Lucius, transpirand de frica. Nereida coborea scarile catre camera de zi si il observa pe Lucius agitandu-se... "Vrei sa termini? O sa faci o gaura in podea imediat daca mai continui..." zise ea amuzata. "Nu e de ras Nereida..te rog nu incepe cu sarcasmul...chiar nu e momentul. Trebuiau sa fie aici deja...si Draco..Unde naiba e copilul ala?" "Lucius...Lucius...ii ai asa cum ti cresti..." zise Voldemort rece. "Dar Lordul meu...eu.." incerca el sa se scuze "Scuteste-ma de detalii Lucius..Nereida, unde e Malvinus?" "Tata e la Minister, incearca sa faca rost de ce i-ati spus..." "Foarte bine....ia loc Nereida..." zise multumit Voldemort. Doua minute mai tarziu se auzi un zgomot puternic si Draco Aparu in camera, palid la fata si cu mana stanga plina de sange. Lucius si Nereida sarira in picioare si il prinsera pe Draco inainte sa cada la pamant. "Draco...ce e cu tine? Ce-ai patit?" "Aah...La naiba....am incercat sa il aduc aici dar nemernicul a folosit Sectumsempra pe mine..." striga Draco si gemu de durere. "Pe cine? Il omor!" zise Nereida nervoasa. "Nu conteaza....Lordul Meu, a spus ca medalionul e undeva sigur...undeva unde nici nu banuiti" Voldemort nu zise nimic ci isi inclesta mana de nervi pe bagheta. Unul cate unul, devoratorii incepura sa apara din semineu. ![]() |
|||
10 Sep 2008, 13:31
|||
|
|||
"Pfuaaai! Cat praf are semineul asta! Cred ca nu a mai fost curatat de mult!"mormai Jade, ridicandu-se in picioare si scuturandu-se de funingine. Isi ridica privirea, observand ca toata lumea o privea.
"Aaa, pai...Stiti..."incerca ea sa se scuze "M-am blocat intr-un semineu nemaifolosit de multa vreme, si....mi-a fost cam greu sa ies de acolo!" "Ce mai scuza!"o certa Lucius. "L-ai facut pe Lordul meu sa astepte! Copil nerecunoscator si..." "Lucius!"striga Voldemort pentru a se face auzit. "D-da sta-stapane!"se balbaii el, dandu-si seama ca il enervase pe Stapanul lui. "Ti-am spus chiar acum cateva minute sa termini cu cearta asta. Jade are dreptate, i-am citit chiar acum gandurile. M-ai dezamagit Lucius, si va trebui sa te pedepsesc."spuse el, ridicandu-si bagheta. "Nu stapane, fie-ti mila!"se ruga Lucius, cazand in genunchi, la picioarele lui Voldemort. "Crucio!" Cele doua fete priveau cu groaza cum Reacredinta tipa si se foia de durerea pricinuita de blestem. Peste cateva minute Voldemort ridica bagheta, oprind blestemul. Isi intoarse capul si cu ochii rosii atintiti asupra fetelor, le spuse: "O sa invatati si voi sa faceti asta! O sa fiti meditate in curand, pentru a invata tot ce facem noi. Sper sa nu ma dezamagiti! "Nu o sa te dezamagim, Stapane!"zisera ele in acelasi timp. "Foarte bine! Acum luati loc, intrunirea va avea loc in curand, imediat ce sosesc si ceilalti Devoratori!" ![]() |
|||
10 Sep 2008, 13:54
|||
|
|||
Privind in jur la devoratori, incepea sa ii placa din ce in ce mai mult.
"Auzi...crezi ca stapanul il va pedepsi pe Draco pentru ca nu a reusit sa isi termine treaba? Sincer sper sa nu...adica...." ii sopti Nereida lui Jade. "Nu stiu....Eu cred ca da...doar ca nu stiu cum il va pedepsi. Dar ce trebuia sa faca?" intreba curioasa Jade. "Habar nu am...zicea ceva de un medalion...si Lordul Intunecat s-a suparat rau de tot ca nu l-a gasit...doar ca nu a zis nimic..." Jade ofta si se lasa pe spate pe scaunul ei. Nereida privea cum Lordul Voldemort isi rotea bagheta in maini. 'Cred ca e foarte nervos....daca as putea sa-l ajut cumva...' gandi Nereida. Atunci, Voldemort se intoarse catre ea, o privi in ochi si zise. "Toate la timpul lor domnisoara Devon...." apoi isi relua pozitia in fata semineului. Sosise si ultimul devorator, Avery, care isi lua locul pe unul din scaunele libere. Tocmai cand sa inceapa intrunirea.... ![]() |
|||
12 Sep 2008, 10:31
|||
|
|||
din perete aparu domnisoara Ravenclaw.
Avea o fata zamvbitoare, si ii privi pe toti fara sa spuna niic. Penru o secunda priirea i se opri asupra celor doua fete. ridica putin din spracene, uitandu-se la Stapanul ei. "Ce catuta fantomita asta micuta aici?" Lucius izbucni in ras si nu intarzie sa-i arunce o privire batjocoritoare. "Si eu ma bucur sa te vad Lucius." ii rapsunse Samantha fara sa se consume prea mult. Dar se parea ca multi devoratori avau sa-i urmeze exemplul lui Lucius, razand de prezenta fontomitei. "O fosta soimarita moarta sa devina devoratoare? Foarte buna gluma..." Samantha nu se obosi sa mai raspunda, uitandu-se in continuare la stapanul ei. "Terminati! Domnisoara Ravenclaw, rezolvat?" "Apropae Lodrul me, aproape." "Minunat... te rog, ia loc aici..." si ii r\arata un scaun langa cele doua fete si domnisoara Lestrange. Aceasta din urma ii zambi fantomitei,iar aceasta ii intoarse zambetul binevoitor. "Jade?" "Surpriza." "Nereida?" Aceasta ii zambi. "Am pierdut multe?" "Ah...mai nimic... doar venirea catorva devratori, un crucio aplicat lui lucius... si..." "nimic altceva" continua Nereida. OOC: nu-i asa ca ma bag si eu ca musca-n laptic? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12 Sep 2008, 10:59
|||
|
|||
OCC: Naaah
Fiind toti prezenti, Voldemort isi intoarse scaunul catre devoratori, privindu-i in liniste timp de cateva minute "In sfarsit suntem toti....cred ca stiti de ce v-am chemat aici, nu?" incepu el. Nimeni nu scoase un sunet. Nu stiau exact despre ce este vorba si nici nu indrazneau sa spuna ceva. "Nott!" striga brusc Voldemort. Tremurand, Nott se ridica in picioare si facu o plecaciune in fata stapanului. "D-da..L-Lordule M-m-meu..." zise el speriat. "Ahh....Nott...am niste informatii interesante." spuse acum calm Voldemort, impreunandu-si degetele. "Si care ar fi acestea Lordul Meu?" intreba Nott inca mort de frica. "SI eu care ma asteptam sa imi spui tu....Nu incerca sa il minti pe Lordul Voldemort! Eu stiu tot!" "Dar eu...eu nu...Nu incercam ni-nimic...." Voldemort rase ascutit si batjocoritor apoi indrepta bagheta catre Nott. Toti ceilalti devoratori inghetasera in scaune si priveau scena, neintelegand ce se intampla. Nott ajunsese sa priveasca crucis la bagheta care acum ii ameninta viata. "Lordul Meu! EU...Nu..." incepu el sa se scuze. "LINISTE! Nu ma intereseaza scuzele tale jalnice...creatura dezgustatoare! L-ai tradat pe Lordul Voldemort! Acum vei plati..." "Nu...NU!" "AVADA KEDAVRA!" Totul se termina rapid. Nott cazu pe spate, fara suflare. Voldemort isi baga bagheta inapoi in roba apoi privi catre fetele dezorientate si speriate ale celorlalti. Nereida si Jade se tineau strans de mana iar Samantha ar fi facut si ea lafel daca putea. "Vedeti voi....Nott...a trecut de partea lui Dumbledore...urma sa ii dea informatii vitale chiar in aceasta seara...." zise Voldemort. ![]() |
|||
12 Sep 2008, 12:16
|||
|
|||
Jade inca tremura de spaima, iar Nereida privea cu ochii mariti catre cadavrul de pe podea.
Se auzi un sasait slab,apoi din ce in ce mai tare. Parca din neant aparu Nagini, tarandu-se catre Nott. Voldemort sasaii in reptomita, iar Nagini ii aratase coltii intr-un mod ciudat, ca si cum l-ar fii rugat ceva pe stapanul ei. Nereida si Samantha erau foarte confuze, insa Jade intelegea prea bine ce spuneau: "Stapaneee....pott sssa-ll mananc?" "Desigur ca da, Nagini! Meriti si tu pentru ziua de azi o masa buna!" In momentul urmator sarpele usias isi deschise gura enorma insfacandu-l pe Nott. Dintr-o singura inghititura, sarpele isi termina "asa zisa cina" tarandu-se pana la usa sufrageriei. "Credeti ca asa vom sfarsii si noi?"le spuse Jade Nereidei si Samanthei la ureche, insa destul de tare ca sa se auda in toata incaperea. ![]() |
|||
12 Sep 2008, 19:56
|||
|
|||
Nosgoth aparu chiar in mijlocul camerei.
" Iar te apuci de jocuri , Marvolo? Se pare ca nu te-ai invatat de ultima oara." Lordul Voldemort isi ridica privirea si zise: " Aaaa... Dragul si scumpul meu var, ce te aduce pe tine aici, si intrebarea mea este cum de ai aparut chiar aici? Adica dat fiind ca sunt cel mai temut vrajitor din secolul acesta, ma asteptam ca vrajile mele sa tina deoparte vizitatori nepoftiti." Nosgoth se uita la el si incepuse sa rada: " Vai, Marvolo, de ce ma mai intrebi cand deja stii raspunsul, eu cel mai relizat vrajitor din acest secol in domeniul farmecelor, eu cel care a si inventat cele mai periculoase si temute farmece, cum am trecut de blestemele tale, stii prea bine, ca pentru mine nu exista acele blesteme e ca si cum as intra intr-o casa normala, orcum am venit sa te anunt ca or sa fie schimbari in Minister, mai multe detali nu iti dau, ti-am spus nu sunt nici de partea ta, nici de partea lui Dumbledore, razboiul vostru nu ma intereseaza, si stii si de ce." Lordul Voldemort se uita la el si ii zise: " Desigur am uitat ca nu esti vrajitor ger beget, dar sangele tau e mai pretios decat al unui sange pur." " Sangele de Veleour a fost mereu pretios, iar stii si tu acest lucru, mama ta l-a avut si tu il ai, dar din pacate nu ai atins inca acele taine, pe care eu deja le-am si intrecut." Cu astea Nosgoth disparu. ![]() Wand: 14 cm, core, a piece of hair from Queen of Elf's Leduriel House: Slytherin Patronus: A floating Orb |
|||
12 Sep 2008, 20:12
|||
|
|||
Voldemort parea putin perturbat de aparitia brusca a lui Nosgoth. Ar fi vrut sa il aiba de partea lui....puterea lor ar fi fost incomparabil mai mare...dar fie. Nu avea nevoie de ajutorul nimanui...se descurca si singur...cum facuse si pana acum.
Nagini devorase intregul cadavru iar acum se incolaci recunoscatoare la picioarele stapanului ei. "V-am demonstrat ce se poate intampla cand va jucati cu intunericul....in caz ca mai vrea cineva sa ma tradeze, eu ii sugerez sa se gandeasca de doua ori. Nu uitati...Lordul Voldemort stie totul....tot ce vreti sa ascundeti.." zise el si privi insistent catre Lucius care se facuse alb la fata. Urma o liniste dureroasa. Nereida nu stia daca sa se teama sau sa fie fascinata de puterea Lordului Intunecat.....cand vazu cum Nott este devorat, simti un impuls de a rade...de a batjocori acea scena macabra. "Da...si mie mi se pare amuzant.." spuse brusc Voldemort, privind catre Nereida. Aceasta il privi in ochi...si zambi malefic. Isi dorea sa fie ca el...sa fie asa de puternica...sa poata ucide fara a deschide macar gura...el era tot ceea ce venerase ea. Jade se foia impacientata pe scaun. Nu stia ce sa creada. "Acum plecati toti! Fiecare aveti misiunea voastra de terminat...Lucius, Draco, Nereida, Jade si Samantha...voi ramaneti aici." spuse Voldemort. Unul cate unul, devoratorii disparura. ![]() |
|||
12 Sep 2008, 23:49
|||
|
|||
Nosgoth isi facuse iar aparitia.
" Draga Marvolo, sa inteleg ca ai ceva special pentru niste Devoratori speciali?" Astepta raspunsul lui. " Ah..... Doar daca ti-as putea spune pe numele tau complet , Di Slytherin chiar nu ti se portiveste" spuse Voldemort " De ce nu vrei sa iti folosesti numele adevarat, ca vrajitorimea sa se teme de el, cum se tem sa pronunte numele meu." Nosgoth se uite la el, si ridica spranceana. " Stii prea bine de ce nu il folosesc Marvolo, cum nici eu nu vreau sa iti pronunt numele care ti l-ai asumat, asa nici tu nu imi vei dezvalui numele adevarat, toate la timpul lor." " Asta asa este dragul meu var, toate la timpul lor." spuse Voldemort " Acum pot participa si eu la acest meeting nu?" "Desigur" raspunse Voldemort. OOC: Foarte bun RPG , o sa fie foarte interesant ![]() ![]() Wand: 14 cm, core, a piece of hair from Queen of Elf's Leduriel House: Slytherin Patronus: A floating Orb |
|||
13 Sep 2008, 11:09
|||
|
|||
'Groaznic.'
Avea in fata ei cadavrul unui om mort, om care fusese omorat de blestemul care o transformase si pe ea in fantomita. Niciodata u-si inchipuise cat de scarboase puteau sa fie cadavrele. Oribil. Niste suntete ciudate, scoase de stapanul ei si de... sarpele lui? Incredibil. Se parea ca Lordul intunecat vorbea limba aceea a serpilor... Reptomita, sau ceva asemanator. Nu mai auzise niciodata vorbindu-se aceasta limba, desi citise mult despre ea. Sunetele acelea care semanau cu niste sueierutri ii dadeau o senzatie oribila. Cine stie ce-i spunea acelui sarpe? Ah, ce si-ar fi dorit sa stie si ea limba aceasta, dar din pacate nu se putea invata, trebuia sa te nasti cu abilitatea de a intelege graiul serpilor... La scurt timp afla, sa cel putin asta crezu fantomita, ca Lordul ei ordonase sarpelui sa manance acel cadavru scarbos. Fantomita privi cum sarpele se tara chiar ep langa piciorulsul ei transparent. Tresari. Isi misca piciorul, insa avu ghinionul de a intra cu el in scaun. 'Ah... rece, rece, rece... prea receeee...' Dupa cateva momente sarpele se intoarse la stapanul sau. Apoi un alt eveniment ciudat o mira pe fantomita. Aparitia unui barbat inalt si impunator, care se adresa direct Lordului inunecat, cu niste cuvinte nu prea potrivite. Adica, el, un simplu barbat - care mai tarziu se dovedi a fi ruda cu scumpul ei stapan - cuteza sa ii numeasca Morvolo- cand fosta soimarita auzi acest nume rase pe infundate- si sa i se adreseze cu acele cuvinte. Cui ii pasa ca era varul lui, pana la urma era un muritor, extrem de inferior Lordului Intunecat. Spre surprinderea fantomitei, dupa disparitia barbatului Lodrul Intunecat ramasese la fel de nepasator la inainte. Isi trimise devoratorii ii misiuni, apoi... "Lucius, Draco, Nereida, Jade si Samantha...voi ramaneti aici." Era si numele ei acolo. Oare ce se putea intampla acum? Oare ce avea pregatit Lodrul intunecat. Dar sirul gandurilor ii fusese intrerupt iar de aparitia aceluiasi barbat ca mai devreme. <<<" Draga Marvolo, sa inteleg ca ai ceva special pentru niste Devoratori speciali?">>> 'Marvolo, suna a detregent de vase...' Si rase iar pe infundate. "Amuzant, nu domnisoara Ravenclaw?" Rasul ei se opri brusc, atenita ei indreptandu-se iar spre dialogul celor doi veri. Surpinzator, Lordul intunecat nu avea nici o retinere in a-si lasa varul sa asiste la aceasta intalnire. Dupa ce ii adresa si ultima replica varului sau, Voldemort se intoarse spre cei cinci devoratori ramasi inca acolo. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|