Anwca Pwca
|
03 Aug 2008, 15:21
|||
|
|||
Nume: Anna McNair
Aspect fizic: bruneta,ochi negri,nasu..maricel ...slabutza..1.62... Semn din nastere: pesti Familie: -tata: un om tut ce ma freaca zilnic.... -mama: o femeie tuta pe kre o iubesc - frati sau surori: da..sora'mea kre e tuta are 19 ani..e tuta Personalitate: dinamica,cu simtul umorului,imi place sa ma distrez si sa fac glume... Hobby-uri: skate basket... Animal: ce? pai....veveritza.. Patronus: in forma de pwca ![]() Porecle: anwca pwca,zwinky Best friends: Adutza ![]() Istoricai mama mea si cu tata meu au facut nush ce abracadabra shi am ieshit eu...voiau sa se omoare shi tata a zis abracadabra spre mama shi m'am nascut eu ![]() Boyfriend: aaa....Radu ![]() ![]() ![]() |
|||
03 Aug 2008, 15:24
|||
|
|||
Bine ai venit Anwca Pwca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aap shtiu fta o venit jhonny de la mare si arata asa de sweet si frate-su ii asa de dragutz de-abia astept sa vii din anglia sa ii vezi |
|||
03 Aug 2008, 17:44
|||
|
|||
Si eu am o sora de 19 ani, Anwca Pwca
Ai citit ce are Pwca Lata la semnatura? toate 3 suntem tute.. mrg, eu is tuta, voi nu Mrg xD Welcome :>:E<: |
|||
14 Aug 2008, 12:05
|||
|
|||
Acum vad cik Anutza " holyshit" =)))) =] LOL
|
|||
13 Sep 2008, 12:31
|||
|
|||
nu mai e asa
cu holyshit ma dadea prea de gol ![]() |
|||
13 Sep 2008, 13:27
|||
|
|||
Bine ai venit, sa citesti regulamentul, sa fii activa, sa participi la ore ca sa aduni puncte pentru casa ta
![]() ![]() Wand: 14 cm, core, a piece of hair from Queen of Elf's Leduriel House: Slytherin Patronus: A floating Orb |
|||
13 Sep 2008, 13:27
|||
|
|||
ms defapt eu sunt inscrisa din 31 august 2007 dar nu am postat ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Adwca Pwca | Ada McNair | 21 | 5,245 |