Sinar Kerrigan
|
14 Sep 2008, 01:07
|||
|
|||
Nume complet: Sinar Edward Kerrigan
Varsta: 16 ani Data nasterii: 21 Martie Parinti: tatal (Sephiroth Kerrigan) mama (Linnea Kerrigan) Inaltime: medie pentru varsta lui Culoarea parului: brunet Culoarea ochiilor: caprui deschis Ora preferata: Transfigurare Sinar este un adolescent care a avut o copilarie foarte aspra.Parintii lui,amandoi de sange pur,l-au antrenat in artele magiei de la o varsta foarte frageda,statea aproape tot timpul in biblioteca familiei si antrenandu-se in vrajitorii.La varsta de 16 ani parintii lui l-au crezut pregatit si l-a dus la Hogwarts.Nu are in gand decat un singur lucru,si acela de a stii fiecare vraja posibila.Nu-i pasa de nimeni altcineva in afara de el si are potential sa-si invinga orice adversar,dar nu inainte de-al umilii.Este un tip tacut in marea majoritate dar foarte atent cand era vorba de vraji. |
|||
14 Sep 2008, 08:32
|||
|
|||
welcome. sa te distrezi si poate treci pe la transfigurare
![]() btw, sunt primaaaa? ay, in sfarsit sunt si eu prima ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
14 Sep 2008, 09:41
|||
|
|||
WAI
MEMBRU NOU Deci unde'mi sunt bunele maniere Weeelcome > ![]() Urarile de rigoare. Frumoasa descriere. Ai grija cu Lordul Smoala si cu vanturile mele ![]() Mrg.. Have Fun |
|||
14 Sep 2008, 10:30
|||
|
|||
Bun venit pe site
![]() Distreaza-te ,nu fa spam,fa-ti prieteni si toate celelalte urari ! Draguta descriere,imi place foarte mult numele mamei tale virtuale ![]() |
|||
14 Sep 2008, 11:12
|||
|
|||
^_^ Thanks all,ma bucur ca va place descrierea.Au meritat cele 2 ore Sper sa-mi fac multi prieteni,odata ce ma acomodez cu forumul Si no worries,am inteles regulile.
|
|||
14 Sep 2008, 11:58
|||
|
|||
Bun venit!
Sa treci pe la RPG dar sa ai si o masca impotriva lui Ginny Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
14 Sep 2008, 12:01
|||
|
|||
Deci mor de ras la posturile Hahalinei...
Traieste in lumea ei, ce sa faci... Mersi ca te-ai inregistrat! Si spor la postat! Daca ai nelamuriri intreaba... "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
14 Sep 2008, 12:06
|||
|
|||
Ah..
Bine ai venit > ![]() Sper sa ai Wc-ul cu tine ![]() Aa... nu ... nu asta Asa bine > ![]() have fun > ![]() |
|||
14 Sep 2008, 12:09
|||
|
|||
HEi..
Ce'aveti cu vanturile mele? =))) |
|||
14 Sep 2008, 12:35
|||
|
|||