Lorzii forumului
|
15 Sep 2008, 10:27
|||
|
|||
Deci
Cati lorzi au aparut pana acum in RPG.. Votati care va place cel mai mult Scuzati daca mai este asa vreun topic, dar eu parca n-am vazut ![]() |
|||
15 Sep 2008, 12:34
|||
|
|||
Dupa parerea mea, Lordul Smoala ii intrece pe toti.
Asa ca votul meu se duce la el. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
15 Sep 2008, 13:24
|||
|
|||
Si mie tot Lordul Smoala mi se pare cel mai cel ^___^ !
Si ...lai uitat pe Lordul Ceapa ; ![]() ![]() |
|||
15 Sep 2008, 13:32
|||
|
|||
Clar Lordul Smoala cu tot cu carligele lui
![]() |
|||
15 Sep 2008, 16:04
|||
|
|||
HEI!
Inventiile mele pretioase! De fapt sunt VIP'uri =] Cu Smolly in frunte Lordul Smoala castiga detasat ![]() ![]() |
|||
15 Sep 2008, 16:27
|||
|
|||
Lordul Smoala bine inteles
urmat de Ceapa ![]() ![]() ![]() |
|||
15 Sep 2008, 17:27
|||
|
|||
Lordul Chilotina mi se pare,pe departe,cel mai interesant personaj creat de Ginny.
Bineinteles,pe langa alte personaje minunate de ale ei,cum ar fii frigiderele roz cu stelute si piticii care sustin drepturile masinilor de spalat. In plus,Chilotina este singura prezenta feminina dintre Lorzii lui Ginny.Traiasca puterea mujerilor! |
|||
15 Sep 2008, 17:36
|||
|
|||
Ai uitat de robo-ciori =]]]]
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
15 Sep 2008, 22:15
|||
|
|||
Si de Lordul-Ceapa.Cum ai putut uita de Lordul Ceapa?
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
15 Sep 2008, 23:03
|||
|
|||
Nu il stiu pe Lordul Ceapa
=] Intr'adevar! Trebuie sa fie adaugati si pitici care sustin drepturile masinilor de spalat, si robo-ciorile, eventual frigiderele roz cu stelutze =) Blasfemie =]]] |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|