Lider
|
14 Sep 2008, 14:37
|||
|
|||
Dupa moartea lui Dumbledore nu a mai existat nici un lider al Ordinului Phoenix. Acum este timpul sa ne alegem un nou lider, cineva care sa poata conduce sediul ordinului.
Reprezentantii Ordinului Phoenix stateau la masa rotunda din camera de zi. " Cred ca este timpul sa alegem pe cineva " spuse Lyra. " Cineva competent sa poata conduce sediul " adauga Ada. " Trebuie sa avem sub control situatia. Chiar daca Lordul Cap de Mort a fost invins de data aceasta suta la suta nu putem sa stam cu garda jos. Ordinul nu a fost infintat numai pentru al distruge pe Lodrul Intunericului ci si pentru a distruge magia neagra. Trebuie sa continuam sa fim cu ochii in patru. Nu vom sta degeaba. Acum. As vrea sa stiu pe cine alegeti. Trebuie sa va ganditi bine. E o decizie importanta. " OOC: Va rog sa nu va auto votati. ^^ Sper sa votati cat mai corect si nu pentru ca " imi place de Gigi pentru ca are semnatura roz " ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
14 Sep 2008, 14:42
|||
|
|||
Ada tremura. Ii era frica de decizie. Nu stia pe cine sa aleaga. Toti i se pareau foarte neinfricati si bravi [lol =))] . Credea ca un Cercetas ar fi bun pentru un astfel de post.
Semna pe o hartiuta si o arunca in foc [ ceva ca si POcalul de foc pare interesant ]. Plapai putin, iar apoi isi revenise la normal . OOC: Hei!! Chiar imi place GIGI ca are semnatura roz |
|||
14 Sep 2008, 15:10
|||
|
|||
Mary ii privi pe ceilalti membri pe fata carora se citea dorinta de a reusi. Se gandea pe cine sa aleaga ca lider al Ordinului Phoenix. Era o decizie grea deoarece toti meritau aceasta functie, dar pana la urma se hotari.
Scrise pe o bucata de pergament numele celui ales si o arunca in foc, sperand ca facuse alegerea potrivita. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
14 Sep 2008, 16:50
|||
|
|||
Si Ana era nehotarata dar era dreapta.Scrise si ea un nume dar nu la intamplare.Alese cinstit.Si o arunca pe aceasta in foc.
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
15 Sep 2008, 21:44
|||
|
|||
Ginny di Hahalina rasufla adanc. Stia ca cineva cu simtul umorului era potrivita pentru a fi lider. Scrise numele pe o hartiuta si il arunca in foc. Pentru o fractiune de secunda, flacara se facu albastra, apoi reveni la forma initiala, palpaind incet..
|
|||
13 Nov 2008, 22:46
|||
|
|||
Hermione nu stia pe cine sa aleaga.Stia ca nu are voie sa isi treaca numele si era usurata.Nu s-ar fi descurcat.Era o responsabilitate prea mare.
Se hotara si scrise ceva pe bucata de pergament primita.O arunca in foc apoi se retrase pe scaunul sau. |
|||
24 Jan 2009, 17:38
|||
|
|||
Scuzati-mi aparitia aici. Dar in rol de admina m-am gandit sa va reamintesc de Ordinul Phoenix. Aveti multi membrii asa ca nu e problema de activitate. Alegeti un lider si incepeti activitatile. Vad ca Ginny deja are 5 voturi de la voi. Este pacat sa se desfiinteze tocmai ordinul unde stiu ca multi sunteti pasionati de el.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
02 Feb 2009, 21:15
|||
|
|||
Eu sper sa se incheie mai repede votarea
![]() |
|||
02 Feb 2009, 21:34
|||
|
|||
Dar s-a incheait.
Dar ce putem face aici? adica,,, tot asa RPG> si jocuri.. ma rog.. jocuri nu prea ![]() Sau.. concursuri si alte mame. Adica ... aa si trebuie neaparat ca Ginny sa faca un astfel de topic? sau putem si noi >? scuzati de offtopic |
|||
02 Feb 2009, 22:09
|||
|
|||
Wai.. pai.. am devenit lider? :-s
![]() [ Si .. mai exact.. ce kkceli se presupune ca ar trebui sa fac? =]]] ] Cred ca o sa incep sa fiu responsabila [-x sa vedeti ca va fac acuma niste toapece cu pwci de numa'.. Phai cred ca avem si noi nevoie de ceva RPG. Daca s'a inchis votarea.. ![]() Ps: Ada te'am vootat ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|