Thread Closed 
The school..
18 Sep 2008, 22:28
Deci datorita scolii nu am mai intrat de 2 zile pe forum..
Si e mare lucru daca stau si un sfert de ora seara, avand in vedere ca mama ma obliga sa ma culc la 11 [la 10:30 ies de la calc si ma bag in pat direct].. asta numai pentru ca termin pe la 2 [in vreo 2 zile de pe saptamana plec si la 1], vreo 45 minute imi ia drumul de la scoala pana acasa [avand in vedere ca stau in cealalta parte a orasului], apoi dorm cateva ore [azi am dormit 4 sau chiar mai mult.. cert e ca abia la 8 m'am trezit], si teme.. mda, si asa s'a dus calculatorul. Acum m'am apucat mai devreme de lectii [cand m'am trezit], si mna, pentru maine am tema doar la matematica si romana.
Imi cer scuze pentru ca nu o sa pot intra prea des. Nesimtitii care au facut orarele au pus vineri informatica, intr'o zi in care oricum intru la calc =] deci daca o puneau si ei mai in timpul saptamanii, poate intram pe forum mai devreme si nu conta ca pe seara stateam doar putin.. Lumea e cruda! Mai ales ca cica am si o profa naspa.
La cat de ocupata sunt cu scoala [si cu dormitul =)].. uhm..
Oricum, de fiecare data cand o sa am putin timp la calculator, voi intra pe forum. Nu il voi lasa balta acum.
Gata, am terminat discursul =]]
Find all posts by this user
18 Sep 2008, 22:36
Este mai bine ca te pune sa iesi la 10:30.. pe mine ma punea la 9:30
Ca sa fiu odihnita a2a zi la 1!! Faza este ca eu am si instrumentul de la 8 I-).. si inca un motiv.. huh.. da oricum seara.. foarte putin intre teme, am timp .. azi mai ales am facut o varza totala la fizica, si trebuie sa ma pun pe invatat, altfel la revedere calculator, sk8 si alea alea
Ce pana mea? Ce sa msimt cand incepe un autobuz sa se cace?
Ma rog.. :-J
Si eu voi mai intra din cand in cand.. am incercat sa intru cat mai mult.. heh.. cand voi mai trece pe la info.. poate cine stie

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
20 Sep 2008, 14:03
Da...si eu am aceleasi probleme. Abia a inceput scoala si profesorii au inceput deja cu teme si cu alte teme etc... Oricum nu mai am timp de calculator...asa ca va zic sh eu pa pa pt moment

[Image: harry_potter_calendar_photo.jpg]
21 Oct 2008, 19:05
Nu esti singura ca si eu nu prea mai pot sa intru !

[Image: 5l9d8w.jpg]
28 Oct 2008, 00:34
aveti ghinion io stau pana la 00:00
da urmatoarea zi dorm la ore

[Image: thumb_Maltazard_on_Throne.jpg]

he is evil,like me
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
Star school time Jade A. Crawford 6 1,733 18 Oct 2011, 19:18