Doom's Day Has Come
|
15 Sep 2008, 19:02
|||
|
|||
ebraica? taaare. super tare. vreau si eu sa fac asta
![]() ![]() noi am stat ca prostii o ora jumate in picioare ingehtand si ascultand ce ziceau aia pe acolo, dupa aia vine diriga si ne zice sa venim pesate doua ore jumate. wtf? Mergem si inghetam doua ore pe faleza,si dupa aia ne mai intoarcem la scoala si stam degeaba doua ore. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
15 Sep 2008, 19:30
|||
|
|||
wow...o.O de obicei toata lumea sp ca dka ejti la scoal privata ejti "fitzos". Da ... cum sa nu.... de parca la 3 ani la gradi itzi alegi uh la ce gradi te duci..sau in cls 1... doamneee!!!!
Si deji imi asum riscu ca dka vad msj ast cnv un prof sau cav de genu din scoala ma exmatriculeaza...akm platim DE GEABA. ji sa scumpit ji taza :|. e cel mai aiurea lucru...azi la cantina nea dat un piure mai degraba lichid decat solid... :|. Adik parca era un cartof pisat ji 3 sferturi apa... . ji akm ca niki nu ne mai facem akolo ale auc ajutoru prfilor... akm platim degeaba...:|. Niki nau renovat scoala cva |
|||
16 Sep 2008, 11:14
|||
|
|||
Pai ... prima mea zi de scoala :
Mama m-a trezit cu acelasi... " ADA!! TREZESTE-TE !! ESTE SAPTE JUMATATE!! " Bineinteles, ca intotdeauna, m-a trezit din cel mai frumos vis, in care imi gasisem un baiat super tare ![]() Asa.. pe urma.. ma imbrac eu repede, imi iau hainele de pe umeras, adica un hanorac, niste blugi largi, un tricou larg.. si.. ma rog. Haine foarte largi. Vroiam sa imi iau sk8'ul, dar am zis ca deh. Pentru ce imi trebuie. Si.. cand ma duc la baie ma asteapta o surpriza. " O Doamne.. sunt iar pe stop ![]() ![]() M-am dus la ea fericita, am salutat-o , nici nu m-a bagat in seama, si pe urma am intrebat-o pe Alex, o fata , cand trebuie sa venim , si a zis ca la 1. Mi-am dat doua palme, sincer, nu prea mai aveam eu chef sa mai vin odata la scoala. Ma rog... am venit cu Anna acasa, si eu am stat la net, si ana citea hp . Mai tarziu, s-a hotarat sa mergem sa ne luam culegerea la mate, si cartea la romana de la librarie. Ea si-a gasit culegerea, dar eu nu mi-am gasit cartea trist.. Ne-am intors inapoi, si am observat ca avem o colega noua :-s. Nici macar nu am salutat-o nici macar nu stiu cum o cheama. Persoanele de la scoala la mine, mi se par foarte plictisitoare incat sa le salut. Mai tarziu am descoperit ca vreo 2-3 skateri s-au transferat la noi la scoala. =P~ Am mers si am salivat pe langa ei , si pe urma m-am dus din nou in clasa, unde doamna a inceput sa vorbeasca "blablablablablalblbalbla" asta am inteles eu din tot ce a zis ![]() O zi mega plictisitoare I-) |
|||
19 Sep 2008, 16:57
|||
|
|||
Lyra Dust Wrote:3 ebraica [ o limba hieroglifica ] OMFG tu faci asa ceva? Ma rog, eu am trecut a 12-a..liniste totala la cateva materii Uite ce fac eu la mate info: 4 romana [trebuiau 3 dar nici directoarea nu stie ce s-a intamplat de avem 4 ![]() 5 de mate ca una e optional 4 info 3 fizica dintre care facem doar doua ca una e dedicata Einsteinilor care dau bacu la fizica 2 chimie [trebuia 1 dar a facut diriga o schema si ne-a taiat un optional de istorie ales de noi si ne-a bagat chimie] 3 ore de bio [una e optional bagat pe gat de diriga ca nu avea ore si o dadeau afara din scoala si una e dirigentia desi presimt ca pana la sf anului o sa o tinem intr-o dirigentie continua ![]() 2 sport [una e optional] 1 geogra 1 istorie 1 filozofie 1 religie 2 germana 4 de engleza ca suntem intensiv Si pentru ca suntem intensiv trebuia sa ne alegem doar doua optionale din patru pentru ca doua sunt ocupate de engleza. Dar iata ca ne-am trezit cu 4 , pe langa cele doua ore de engl. Nu esti singura care suferi |
|||
19 Sep 2008, 18:48
|||
|
|||
Povestea primei zile de scoala
Festivitatea de deschidera care se tine de obicei pe unul dintre terenurile de sport(avem 2 terenuri + o sala de sport) trebuia sa incepa la 10. Eu constiincioasa m-am trezit pe la 7.30 si am plecat la scoala pe la 9 fara ceva. Ce o fi fost in capul meu nu stiu... Ajung eu la scoala... cand ce sa vezi: nu era nimeni de la mine din clasa. Erau cateva zeci de persoane, dar majoritatea erau boboci de liceu si de gimnaziu. Astept ce astept, 10 minute... nimeni, 20... nimeni, 30.... au inceput sa apara colegii. Asteptam noi entuziasmati festivitatea, cand ne anunta diriga ca festivitatea se tine in sala de festivitati si participa doar profesorii. Legat de ore, eu am 31 pe saptamana si sunt la profil mate info(cls a 8-a) la cel mai bun colegiu din judet: -mate 5(una e optianulul) -romana 4 -informatica 2(una e optionalul) -geografie 2 -istorie 2 -chimie 2 -fizica 2 -engleza 2 -franceza 2 -biologie 1 -latina 1 -ed. tehnologica 1 -religie 1 -c. civica 1 -sport 1 -dirigentie 1 -desen 0.5 -muzica 0.5 (facemn o sapt. muzica si una desen) [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
19 Sep 2008, 18:53
|||
|
|||
Prima mea zi la scoala de anul acesta a fost de-a dreptul superba [cu cateva mici exceptii]. Uniforma mea de anul trecut era care jerpelita insa a trebuit sa aleg ce era mai bun deci, a trebuit sa merg in fusta. M-am trezit de dimineata si mi s-a facut rau cand am vazut cum ploua afara [eu cu fusta!!]. Am tremurat din toate incheieturile pana la masina ce era parcata in fata blocului. Am ajuns cu bine la scoala unde am intalnit cativa colegi. Nu prea aveam cu cine sa discut, caci erau numai cei ce luasera cele mai mici medii cu un an in urma. Dupa ce am ras si ne-am hlizit de toti profii caraghiosi ce treceau prin fata noastra au aparut si cativa copii mai luminati cu duhul. Miriam, fata cu care trebuia sa stau in banca imi raspundea la telefon de fiecare data, insa spunea ca este in masina. Dupa o jumatate de ora petrecuta asa, au aparut mai toti elevii din clasa mea. Dirigintele ne-a intampinat si ne-a zis in ce clasa trebuie sa mergem. "Fericire mare" ca facem la etajul I. Departe de magazinul scolii si pe acelasi coridor cu cancelaria. Sa privesc partea buna: suntem la 2 pasi de laboratorul de informatica. Deschiderea nu s-a tinut din cauza vantului si a ploii de afara, insa in salade sport a fost o "mini-deschidere" pentru clasele de a 9-a si a 5-a. Desigur, a trebuit sa mergem si noi, din 'ordinul dirigului". Dupa ce ne-a blagoslovit popa am mers inapoi in clasa. Dirigintele ne-a spus tot ce este in dosarul clasei a 6-a A (adika we). Cea mai fericita veste a fost orarul pentru a doua zi: Religie, Dirigentie, Desen, Sport si Matematica. Doar ultima ora era mai grea, insa in rest am fost binecuvantati cu materii dragute. Nr. nostru de ore pentru acest an:
![]() |
|||
19 Sep 2008, 19:40
|||
|
|||
27 de ore pe saptmana ? Greu ? Da de a IX-a ce zici ? Te trezesti la 5 dimineata, ai 7 ore pe zi(35 pe sapt) si ai de invatat ca la balamuc din prima saptamana.....
|
|||
19 Sep 2008, 20:05
|||
|
|||
Eh....tot greu este ca de-aia se cheama "scoala". Oricum... clasa mea are cele mai putine ore pe saptamana din toate clasele a 6-a din oras! Cool, nuh?
![]() |
|||
20 Sep 2008, 14:57
|||
|
|||
Huh... pana mea
![]() ![]() ![]() ![]() Huh... deci tot de dimineata ma trezesc Ca doar astea se fac in timpul nostru "liber" parca vad la Liceu I-) :-s nici nu vreau sa imi imaginez |
|||
20 Sep 2008, 15:02
|||
|
|||
Mary Mystery Wrote:Legat de ore, eu am 31 pe saptamana si sunt la profil mate info(cls a 8-a) la cel mai bun S-au bagat profile si la generala? O.o |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|