Catalyn Heskey
|
24 Sep 2008, 21:30
|||
|
|||
Nume:Catalyn Heskey
Nationalitatea:Romana Varsta:12 ani Bagheta:30 cm, pana de phonix Aspect fizic:1,55m,45 kg ,ochi caprui ,par saten ,ii place stilul rap.... Descriere morala:Vorbaret ,timid ,mai mereu plictisit..... Parinti: Tatal ![]() Mama:Mina Heskey,Creatoare de robe Spiridusi de casa:Indy Prieten cel mai bun ![]() Statut de sange:Sange pur Materii preferate ![]() Patronus:Hipogriff |
|||
24 Sep 2008, 21:32
|||
|
|||
Bun venit pe forum,happy posting si toate urarile pe care crek le stii....
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
24 Sep 2008, 21:33
|||
|
|||
Sunt prima
WElcome!!! Sper ca ai citit regulile si HAPPY POSTING ![]() Edit: Mi-a luat-o June inainte ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
24 Sep 2008, 21:42
|||
|
|||
Uelcam si tie!
Nu esti la fel de prajina ca prietinu tau =]] Mrg, sper sa te simti bine pe acest forum ![]() |
|||
24 Sep 2008, 22:33
|||
|
|||
Offf Hahalino
Comica mai esti... Oricum Catalyn, bine ai venit! Sper sa-ti prieze sederea aici... "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
25 Sep 2008, 10:19
|||
|
|||
Hei >
![]() Bine ai venit.. Si sper sa stai mai mult de 2 zile, deoarece Cu noi prin preajma Nush cat de calda o sa-ti fie sederea |
|||
26 Sep 2008, 10:48
|||
|
|||
multumesc la toti......nu te ingrijora ada am sa stau chiar e frumos pe aici
![]() |
|||
26 Sep 2008, 15:17
|||
|
|||
Ne bucuram ca-ti place. Bun venit. Amin.
=))=)) Welcome frate !!! > ![]() PS: Vezi ca eu sunt fratele lui Ginny, daca te iei de mine sare tuta de soramea pe tine =))). |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|