Sirius
07 Aug 2007, 21:44
Pai .. Ce n-as fi dat sa nu moara Sirius. Insa el nu a murit ( practic ) . Se afla dupa un fel de pelerina magica, nu ?? Deacea se auzeau voci .etc.

[Image: Evanna-Lynch-as-Luna-Lovegood-799.jpg]
Find all posts by this user
11 Jun 2008, 11:02
Nu voiam sa moara..nu inteleg..dc a trebuit sa`l omoare...??!?!?!?!?!?!?!
Era asa de treaba..sh tinea atat de mult la Harry:-<

* No one can protect you *
11 Jun 2008, 11:09
poi de fapt Sirius o murit.. akma k am citit cartea 7 :-<>> mi-am dat seama.. k inainte sperma ca Siriu sa se intoarca.. dar din pacate.. nu s-a mai intors. sh am fost trista..cel mai nashpa in cartile hp a fost k au murit multi oameni si aia mai dragi noua.. nu puteau sa moara devoratorii mortii? chiar nu ma suparam

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
18 Jul 2008, 11:16
de ce a trebuit sa moara? era singura ruda a lui Harry, chiar daca prin alianta..a ramas singur..nu trebuia sa moara

* No one can protect you *
18 Jul 2008, 12:28
MIe mi-a parut foarte rau cand am vazut ca a murit. Chiar nu ma asteptam. Abia isi gasise si Harry o ruda si a trebuit sa moara. A fost asa nedrept

[Image: harry_potter_calendar_photo.jpg]
18 Jul 2008, 20:12
Sirius a fost unul dintre personajele mele favorite, avea un caracter complex si tinea la Harry foarte mult, mai ales ca era singura ruda pe care acesta o mai avea, a fost foarte nedrept sa moara mai ales ca era in libertate dupa atata timp.
13 Sep 2008, 20:29
Sirius... un personaj important care l-a iubit mult pe Harry. Mi-a parut foarte rau cand a fost ucis de Bellatrix ( cel mai nesabuit, tont si rau personaj feminin). Tinea foarte mult la prietenii sai, dovada fiind faptul ca a devenit un animagus pentru a il ajuta pe remus.

Sirus este clar unul dintre personajele mele preferate.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
13 Sep 2008, 22:19
SA NU CUMVA SA O VORBESTI DE RAU PE BELLATRIX! Angry
Mi'e de'ajuns cum te porti cu Ginny si Voldemort!

Ah, intodeauna mi'a placut cuplul Sirius & Bella chiar daca erau veri ei si ce? Bella a fost nevoita sa il ucida.. ea a ales Magia Neagra, Sirius a ramas de partea binelui. Dar polii opusi se atrag
Sirius e cul rau
05 Oct 2008, 21:57
Sirius e unul din personajele mele preferate. Imi place totul la el. E sooper! Si am plans enorm cand a murit. Atunci Rowling a fost chiar idioata!

[Image: f_picresized1m_1af8237.jpg]
24 Oct 2008, 19:47
Cum am spus si intr-un alt topic, J.K. Rowling mi se pare uneori tare cruda, adica cum sa-l lase pe Harry singur pe lume, cum sa-l lase pe Teddy fara parinti samd.
Mda...desigur ca fara asta povestea nu ar fi avut atita farmec...dar totusi...prea multe vieti au fost luate.
I'm so sad
Hmm...revenind la subiect...Sirius era un om tare bun. Va mai amintiti momentul acela in care el ii arata lui Harry tapiseria aia pe care era reprezentata toata familia Black. El si Tonks fusesera stersi de pe lista, pentru ca erau de partea binelui. Adica, in ciuda faptului ca provenea dintr-o familie de vrajitori care erau pentru Magia Negra el a ramas la aceleasi principii ca si la inceput. Da...mi-a parut rau si mie ca a murit, dar asta e...