Marius Eisenstein
|
06 Oct 2008, 20:00
|||
|
|||
Denis, mancate-ar eu, mersi de atentie Adormitu' de mine ^^" O sa modific acum
Ada, pe mine nu m-ai avea daca ar fi sa fii singura de femeie de pe pamant ![]() ![]() Ich will dass ihr mir vertraut,
Ich will dass ihr mir glaubt, ![]() Ich will eure stimmen hören, Ich will die ruhe stören. |
|||
06 Oct 2008, 21:37
|||
|
|||
Oo.. ploua cu hombrei
Cu ficati cu tot :-> S'asa eram prea multe mujere HEEEII! ATi uitat de mine Eu nu sunt mujer, sa imi doresc sa ajung pe Planeta Hombreilor? ![]() Dar s'asa se umple pe aicea numai cu specimene masculine =] Deci welcam si tie.. e a 297449'a oara cand o spun |
|||
06 Oct 2008, 21:39
|||
|
|||
Mujer Hahalina Junior...
M-ai lovit la ficatul meu macelarit Cum sa uit eu de tine? Este inadmisibil! O sa-ti dau tronul poleit cu aur si increstat cu cristale Swarovski cadou. Si biciul meu de pedepsit hombrei Daca vrei ti-l dau si pe Sasche la fingerit...fara sa-l mai impartim... Si asa il am pe Ietaci "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
06 Oct 2008, 22:03
|||
|
|||
Asa :->
Il vreu si pe Cioaca Da` ti'l dau tie daca vrei =] Ooo Zvaroschi =] Tocmai mi'am dat seama cat de secsi e Lordul Smoala.. cata lume se incumeta sa locuiasca 395875024910213 ani intr'un lac alaturi de niste sarmale si o sotie ce te pune sa speli veceul? asta'i intrebarea.. sau mna :-j =]] |
|||
06 Oct 2008, 22:05
|||
|
|||
Damn Voi vreti sa ma torturati aici ? Kennya, te rog, tine biciul pentru tine =] Si chiar, nu-l folosi O sa fiu un hombreu cuminte ;
![]() Si btw : Am updatat postul de prezentare ca sa ma vada lumea. Acela sunt eu acum un an. [ Fiindca nu am poze mai acceptabile si recente - Am una mai hyper - ] Ich will dass ihr mir vertraut,
Ich will dass ihr mir glaubt, ![]() Ich will eure stimmen hören, Ich will die ruhe stören. |
|||
06 Oct 2008, 22:11
|||
|
|||
Atat iti trebuie, sa nu fii hombreu cuminte...Ca biciul te asteapta
Am si lanturi, ce stie voi Si nu-l vreu Hahalino pe Cioaca, poti sa-l pastrezi Uite cristatele: Click aici Spune la Hahalina Senior ce vrei, ca iti platesc eu cu cardul Visa de vanzatoare la Ollivander`s ce sunt ; ; ) PS: Mariuseeee, ce imi vad ochisorii mei in poza ta? Imi sticlira cand vazusi licoarea vietii in sticla maro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
06 Oct 2008, 22:32
|||
|
|||
Bine ai venit!
Respir usurata sa observ ca tu chiar esti hombre,iar hormonii mei nu s-au aprins degeaba. O sedere cat mai secsuala pe forum,si te asteptam,intr-o seara,pe la conacul meu si al Kennyei,pentru un Titanic si o portie frageda de spiridus. |
|||
08 Oct 2008, 14:57
|||
|
|||
Mariuse, cu placere.. Si ia zi =))) Cati ani ai, de unde esti? si cum te cheama?
![]() Edit: Gaby, cumva? ![]() |
|||
08 Oct 2008, 15:57
|||
|
|||
Pai 14 ani am [ evident ] Marius Gabriel mi-e prenumele.
Si daca zici de Gabby, ala-s. Da-mi un PM si zi-mi de unde ma stii Ich will dass ihr mir vertraut,
|||
08 Oct 2008, 16:02
|||
|
|||
Deci vorbim pe mess. nu te stiu de nicarieri, am vazut la creatiile tale ca scria Gabby xD
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|