Despina Damianeci
11 Oct 2008, 12:26
deci nu am citit chiar tot dar pana acum e tare LoveLoveLoveLove deci prea tare..si poza cu tipa e asa de dark shi tare LoveLoveLove bv! felicitari >Happywide< oaca paca KissKissKiss

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
11 Oct 2008, 14:42
Wow, ms pentru commu'ri.

Capitolul 7

Despina nu intelegea de ce toti cascau gura la tipul de langa prof. Snape. Fata mai observa ca Malfoy zambea multumit si cand il privi mai atent pe oaspetele nepoftit, isi dadu seama ca seama mult ... prea mult cu Malfoy ... parul de un blond palid, aproape argintiu, lung si pieptanat ingrijit pe spate. Ochii cenusii si reci ... plini de ura. Mantia dintr'un material foarte scump si cu un sarpe pe piept. Mai avea manusi din piele neagra, iar in maini tinea un obiect, asemeni unei carje cu cap de sarpe. Sigur era tatal lui Malfoy. "Oare i'a spus despre intamplarea de ieri?!" gandi Despina inspaimantata.
- Azi trecem direct la practica. Va voi imparti in perechi, dupa voia mea. Vom face dueluri, caci am acordul prof. Dumbledore. Mr. Malfoy ne va asista si isi va face notite pentru Ministerul Magiei. "Deci e tatal lui Malfoy ... hmm ... nimic nu e spre bine" gandi fata, dar o aduse la realitate vocea Hermionei, care zise cu manie:
- O da! O sa asiste la ora! Unde s'a mai auzit ca Malfoy sa'si viziteze fiul tam-nisam. Sunt sigura ca a venit pentru altceva ... dar pentru ce?!
- Pentru mine cred. Vrea sa ma vada, zise Despina plictisita.
- Ce? Cum adica?!
- Iti voi explica dupa ora ... acum trebuie sa fim atente la lectie.
- Bine, zise Hermione privind'o cu curiozitate. In timp ce prof. Snape isi nota ceva pe un pergament, mr. Malfoy s'a rezemat de un perete si privea atent prin clasa. Snape termina de scris.
- Asa. Incepem. Primii sunt ... hmm ... mr. Malfoy si mr. Weasley. Draco zambi ironic si se scula din banca, iesind in fata clasei si parand extra-sigur pe sine. Ron cam ezita, dar iesi si el, mormaind ceva printre dinti. Isi pregatira baghetele si cand prof. Snape a ridicat mana in sus in semn de start, s'a inceput duelul:
- Serpensortia!!! striga Malfoy si Ron dovedi sa se protejeze: - Protego!!! Atunci sarpele care trebuia sa'l atace pe Ron se intoarse inapoi la Draco. Draco striga: - Vipera Evanesco!!! si sarpele disparu. Draco repede ridica bagheta iar inspre Ron si rosti: - Expeliarmus!!! De data asta cercetasul nu dovedi sa se protejeze si vraja il facu sa zboare in peretele din spatele sau, pierzandu'si si bagheta din maini. Draco surase multumit.
- +30p. pentru viperini si - 30p. de la cercetasi. Nici o intrebare in plus! striga Snape, vazand ca cercetasii incepura sa protesteze. Toti tacura si profesorul continua:
- Acum mr. Potter si miss Damianeci. Despina amuti. "Cum naiba ... voi trebui sa ma lupt cu El ... cu cel pe care'l plac atat de mult!"
- Dar d'le profesor ... nu vreau sa ma lupt cu Despina! Vreau cu un baiat!
- Mr. Potter ... nu va supraapreciati ... si ce daca e fata?! Te vei lupta cu cine am spus si sa va fereasca Merlin sa cedati vre'o unu ... va scad cate 100p. Incepeti! Despina se scula din banca si iesi in fata clasei. Harry proceda la fel. Despina rosti pe un ton ironic dar prietenos:
- Harry ... sper ca ma vei ierta daca te va durea prea tare ... Harry rase si zise:
- Despina draga, sper ca si tu ma vei ierta in caz de ceva. Isi zambira, apoi, privindu'se in ochi, rostira ambii intr'un glas:
- Expeliarmus! (Harry)
- Septonio! (Despina)

Din baghetele fiecaruia iesi cate o lumina stralucitoare (la Harry rosie, iar la Despina de un alb orbitor) Baghetele se unira formand un intreg (asemeni baghetelor lui Harry si Voldemort, cand Harry era in anul 4). Ambii se straduiau sa castige. Cum nu era straniu, nimeni nu cunostea vraja rostita de Despina. "Oare ce efect are?" gandeau toti elevii. Doar Snape o privea enervat la culme, iar Mr. Malfoy cu un interes imens. Deodata vraja Despinei il strapunse pe Harry, care se prabusi la pamant si lesina. Toti scoase'ra un "ahh" (chiar si viperinii).
- Isi va reveni in 5 minute, zise Snape privind mutrele uimite ale elevilor ... si miss Damianeci, sa'mi aduceti aminte sa va explic de ce nu se folosesc vraji necunoscute de toti elevii la orele de ACMN. In fine, + 40p. pentru viperini si -40p. de la cercetasi. Cercetasii nu mai zisera nimic. Recunosteau si ei ca Harry fusese doborat perfect de viperina.
- Acum ultimii ... miss Parkinson si miss Granger. Fetele iesira in fata si se priveau cu ura. Profesorul facu semn cu mana si Pansy nici nu dovedi sa deschida gura ca Hermione deja rostise vraja:
- Petrificus Totalus!!! Acum toti o priveau pe Pansy cea impietrita.
- Ei bine. +50p. pentru cercetasi si - 30p. de la viperini.
- Dar ... incepu Mione.
- Nici un "dar" miss Granger. Treceti la loc pana nu v'am luat punctele castigate. In timp ce Hermione se aseza pe scaunul sau, se trezi Harry:
- Ce'a fost asta?! intreba el privind buimac spre clasa.
- O vraja ce aduce lesinul, mr. Potter. V'am satisfacut curiozitatea?! Acum treceti la loc.
In timp ce Harry trecu la loc, Snape se apropie de Despina:
- Miss Damianeci, dupa Potiuni sa fiti prezenta la mine in cabinet. Cred ca cunoasteti pricina.
- Bine, zise Despina, amintindu'si de orele suplimentare de legimentatie.
- Acum notati tema pentru acasa: paragraful 23, 24 si 25 ... de invatat la perfectie! Dupa spusele astea a sunat la pauza si Snape zise:
- Pregatitiva de Potiuni ... ve'ti afla rezultatele de la teste. La pauza s'a intamplat un lucru foarte neasteptat pentru Despina. De ea s'a apropiat Lucius Malfoy:
- Miss Damianeci ... pemiteti'mi sa ma prezint: Lucius Malfoy.
- Incantata, ii raspunse fata cu o expresie de gheata pe fata. - Cu ce va pot ajuta?
- Pai cred ca cu nimic. Am vrut doar sa va cunosc. In duelul cu Potter ati fost impresionanta. De unde o fata asa tanara cunoaste asa vraja?
- Nu cred ca "Septonio" e o vraja asa rara ...
- Sigur. Ca si "Spiritias", zise Lucius cu ironie in voce apoi zambi intr'un mod sarcastic.
"Deci totul si'a informat ticalosul taticul!" gandi Despina si zise:
- Ei bine. Ati venit sa aflati de ce m'am purtat astfel cu feciorasul d'voastra? Cred ca el stie raspunsul mult mai bine ca mine.
- Draco deja mi'a spus ce a avut de spus. Cel mai mult mi'a atras atentia faptul ca o adolescenta cu parinti incuiati a fost sortata la viperini. Oare din ce cauza?
- Ma intrebati pe mine? ii raspunse Despina, privind'ul indiferenta.
- Mai bine ca dvs. nu stie raspunsul nimeni miss Damianeci, zise Lucius apropiindu'se de ea. O privea cu ura si cu interes in acelasi timp, dar cand vru sa mai zica ceva se auzi o voce in spatele lor:
- Poate stiu eu ... Lucius. Despina rasufla usurata, iar Lucius Malfoy se intoarse sa vada cine a indraznit sa intrerupa o discutie atat de infierbantata ...

[Image: f_picresized1m_1af8237.jpg]
11 Oct 2008, 17:25
LOve it.
dar am o rugamitnte... puncte mai multe capitole odata. Te rooog... nu suport sa astept atat pana ce pui urmatorul capitol...

[Image: ICONATOR_4c3ee6f5cf2d740988d5676a3e4f56ff.gif][Image: ICONATOR_921049c9f9f37ffd471384e6ef2186c8.gif][Image: ICONATOR_9f3310fc600ce17e700d79ff0326606d.jpg][Image: ICONATOR_9ab79c635a3d67112d298c0fa524a45c.png]
11 Oct 2008, 18:06
Sorry, dar nu pot sa fac asta. Ficul inca nu e terminat si cand nu voi mai avea capitole de pus, va fi mai rau pentru voi.
Si va rog, cand lasati comm'uri, spuneti'mi ce va placut si ce nu din fic, caci cat de frumos si superb e ficul stiu si singura.

11 Oct 2008, 19:32
Mie nu mi se pare chiar asa de frumos si superb..in fine.

Visit this user's website Find all posts by this user
11 Oct 2008, 20:20
Wey, daca nu ti se pare atunci spune si ce nu itit place!!! Sau te doare mana sa scrii doua-trei randuri!!!

Hmm... despre next... e interesant... Despina este uluitoare... nush dece, dar cred ca au fost intrerupti de Dumbledore sau Snape, nu-i asa?

In orice caz... Si pe mn ma enerveaza commentruile astea fara nicio valoare... cum e ultimul, de exepmplu...

Hmm... chiar as fi interesata sa citesc mai multe lucruri scrise de tine... Te pricepi de minune... Pe unde as putea gasi alte ficuri/proze??

Hai cu next....

Si voi, in pana mea, cu comenturi mai adevarate, nu kkturi ... srry limbajul Whistle

[Image: 20htuyu.jpg]
11 Oct 2008, 20:36
Imi place povestea,adica actiunea e interesanta.
Singurul lucru care nu imi place e ca ii face pe majoritatea sa aiba o aura de mafioti. Severus e prea pervers si se cam strica personajul. Iar Draco pare si el prea imputit. Ii face pe viperini sa para niste perversi imputiti plini de ei.
Dar avand in vedere ca nu trebuie sa fie leite cartii,personajele sunt ok.Actiunea e interesanta si frumoasa.

Ti-am dat eu voie sa citesti postul meu???
11 Oct 2008, 20:38
Andru, nu stiu de ce te agiti atat.
Din punctul meu de vedere Raizen nu a facut nimic rau.
In primul rand are dreptul sa spuna ca nu ii place si nu este nevoit sa si comenteze de ce nu.
Nu exista nici o lege pentru asa ceva.
Fiecare are parerea lui proprie si este alegerea persoanei in cauza daca vrea sa spuna ca acel fic este uimitor sau nu.
Eu n-am citit acest fic asa ca nu sar la concluzii. Insa nu cred ca este asa minunat, uluitor,magnific cum sunt unele commuri mai sus.
Cel mai probabil as spune ca e "bun" sau "prost".
Toate acele superlative de minunat,magnific samd se pot spune despre romanele adevarate sau cartile ce primesc premiul nobel.
Si fiecare are parerea lui despre ce inseamna commenturi mai de valoare si adevarate, cum ai zis tu. Depinde daca acel fic a fost placut sau nu de cel care a citit.
Nu trebuie sa incepem o cearta. Vad ca ai si sarit cu gura pe Raizen...si probabil o sa zici unde..eu ma refer la acel kkturi pe care l-ai scris tu mai jos, care este de inteles ca se refera ca postul lui Raizen.

Uite, commentul Aurelei este extrem de normal si bun ca sa zic asa. Nu a sarit la raiz cu cearta si si-a vazut de treaba ei. Si nici nu a slavit peste extrem ficul.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
11 Oct 2008, 21:11
Acum sa spun eu, ca sa nu se inceapa nici o cearta. Doar am zis ca nu am nevoie de comm'uri de genu' ... minunat, frumos, magnifix, extra...etc...
As vrea sa imi spuneti ce va place si ce nu va place. Si nu doar ce nu va place sau doar ce va place, cum a facut'o Raizen, sau restul.
Ms tuturor pentru comm'uri. Si apropo Kennya, daca nu citesti ficul, nu cred ca mai are rost sa te obosesti sa scrii comm'uri nu la tema. Nu va certati dar lasati comm'uri, va rog eu. Asa e stilul meu de a scrie si schimb foarte mult caracterele personajelor. Nu imi place sa fie ca si in carti. Ms Andru ... iata pentru tine mai pun cont.

ps: Am pus de la inceput avertizare, asa ca cine are mintea curata sa nu citeasca capitolul.

Capitolul 8

In fata lor statea Albus Dumbledore in propria'i persoana. Malfoy se inlaturase de langa Despina si cu aceiasi ura in privire, dar cu o voce mult mai calma, zise:
- Albus. Ma bucur sa te vad. ( dar dupa cum a zis'o, si dupa expresia fetei sale, evident nu se bucura deloc).
- Si eu Lucius. Vad ca deja mi'ai cunoscut nepoata. Despina poti pleca, zise Dumbledore zambind'ui.
- Ne mai vedem Mr. Malfoy, zise Despina privind'ul drept in ochi cu ironie.
- Neaparat, ii raspunse Lucius cu acelasi ton, apoi dupa ce pleca fata, isi indrepta privirea spre Dumbledore si zise:
- Albus, cred ca ai anuntat de Ministrul Fudge ca voi veni la Hogwarts cu un mic control ...
- Nu cred ca acesta e motivul principal Lucius, zise Dumbledore calm.
- Ei bine. Mi'a fost dor de Draco, dar cred ca astea sunt deja problemele mele personale.
- Ar fi bine sa fie asa Lucius. Spor la munca. Ne mai vedem.
- Fara indoiala Albus, zise Malfoy si pleca de acolo.

- Ai vorbit cu ea? intreba Draco cu ingrijorare in voce.
- Da Draco. Ai avut dreptate. Copila asta e neinfricata si se cam supraapreciaza. Azi ma voi intalni cu Lordul Intunecat si ii voi transmite toate informatiile prin legimentatie. Daca e aceea pe care o cautam, Lordul o va recunoaste imediat. Acum trebuie sa plec. Te voi contacta cat se poate de repede si tine'te cat de aproape de ea ... incearca sa te apropii cumva de ea.
- Bine tata.

Ora de potiuni trecu foarte greu, mai ales pentru cercetasi. Neville a pierdut tocmai 30p. si in plus, profesorul era foarte enervat. Mafloy aparu la jumatate de lectie si Snape ii facu semn cu mana sa treaca la loc, fara sa'l intrebe unde a fost.
In sfarsit a aparut si momentul mult NEasteptat de Despina ... ora suplimentara de legimentatie cu prof. Snape. Fata statea in cabinetul lui personal si il astepta. In jur erau rafturi pline cu carti, cu ingrediente pentru potiuni si cu diverse sticlute. La mijlocul camerei era o masuta mica si 2 fotolii de culoare verde. Peretii camerei erau si ei verzi. Si chiar daca in camera predominau culorile ei preferate, viperina nu se simtea comod deloc, deoarece il astepta pe EL...
Ii ramase doar sa spere ca profesorul nu ii va aduce aminte de incidentul de ieri. Deodata fata tresari, caci usa cabinetului se deschise cu zgomot. Ea isi puse repede masca de indiferenta pe fata si privea drept inainte.
- Miss Damianeci, zise Snape asezandu'se pe fotoliul liber. - Spuneti'mi ce stiti despre legimentatie, desigur daca stiti ceva. Despina rasufla din greu si zise:
- Prin acest proces, Voldemort ...
- Vas ruga sa nu'i mai pronuntati numele in prezenta mea! o intrerupse profesorul.
- Bine. Prin acest proces, adica cu jutorul acestor ore suplimentare, imi voi apara mintea si gandurile de ... aaa ... Lordul Intunecat.
- Perfect. Dar ar mai trebui sa mai stiti ca e un proces foarte dificil si va trebui sa depuneti maximum efort, ca sa reusiti. Asa ... incepem. Pregatitiva, caci eu voi intra in mintea dvs. ...
- Stati!
- Da?
- Dar e secret! Gandurile si amintirile mele sunt secrete! Nu sunt de acord!!!
- Pentru mine nu'i nici un secret, ca si pentru Lordul Intunecat. Umff Merlin ... am scapat de Potter cu replicile lui stupide si acum am dat de altcineva exact la fel. Miss Damianeci, nu sunteti copil mic dupa cate vad. Trebuie sa intelegeti ca trebuie neaparat sa fiti buna in legimentatie ... e pentru binele dvs.
- Dar ...
- Nici un dar!
- Vreau doar sa stiu ... nu ve'ti spune nimanui nimic?
- Nu e in interesul meu. Incepem. Snape isi indrepta bagheta spre ea si pronunta:
- Legiments!
- Prot... incerca ea sa pronunte vraja de aparare dar nu reusi.
- Finite incantatum! striga Snape enervat. - Nu va protejati cu "Protego" caci vraja se intoarce impotriva mea. Incercati doar sa va blocati mintea complet, gandindu'va la ceva ... hmm ... la valurile marii de exemplu.
- Bine, zise Despina pe un ton vinovat.
- Legiments! pronunta iar Snape. Deodata fetei i se invarti capul. Era intr'o incurcatura nemaipomenita. Simtea prezenta lui la ea in minte si ganduri'le ii rataceau prin tot capul, atingand'ui toate simturile. Deodata Snape se opri in fata unei amintiri ale fetei. Despina incerca sa protesteze, dar nu i se primea decat sa geama incet si sa rasufle din greu. Si ce vazu Snape atunci:

" Un tip brunet statea peste Despina, care pe atunci avea aprox. 14 ani, si ii rupea hainele de pe ea. Fata incerca din rasputeri sa se elibereze din bratele sale, dar el o tinea prea strans. Tipul se apleca si in timp ce'i mangaia corpul dezgolit, o saruta. Despina il musca de buze, dar asta il excita si mai mult. Ii trase o palma puternica peste obrazul stang si ea incepu sa planga. Deodata intre ei a aparut o lumina verde stralucitoare, care l'a aruncat pe tip in peretele din spatele sau. Era mort. Despina era speriata. S'a ghemuit intr'un colt de pat si privea inspre corpul neinsufletit al violatorului sau ..."

- Stop! Ajunge!!! striga ea la profesorul, care era aproape socat.
- Finite incantatum! zise el calm si o privea ganditor. Ea isi ridica picioarele pe fotoliu si isi incolaci mainile in jurul genunchilor. Puse capul pe genunchi. Plangea ...
Atunci Snape deja nu stia ce sa faca. Se scula si se apropie de ea. Ii puse mana pe umar, nestind ce pas va fi urmatorul. Ea nu avu nici o reactie. El incepu sa o mangaie nehotarat pe cap.
- Miss Damianeci ... Despina ... linisteste'te! E doar o amintire, e trecut!
- Mda ... Trecut care a lasat o stampila buna pe prezent si pe viitor! zise ea incet si cu lacrimi in ochi. - Stiti ... acum urasc orice atingere din partea barbatilor. Pe toti ii urasc! Severus isi aduse aminte de incidentul cu ruptul bluzei si zise:
- Iarta'ma. Nu am stiut Despina ...
- Eu spun in general ... nu am spsu nimic concret.
- Se poate sa te intreb ... de ce tipul ...
- A murit pentru ca atunci a fost prima data cand mi'am descoperit puterile magice neverbale. Atunci nu imi puteam controla magia.
- Bine, incheiem tema asta. Pentru azi e de ajuns. Trebuie sa te odihnesti ... mai citeste ceva literatura la tema. Esti libera si nu'ti fa griji, zise Snape si se scula de langa ea, vazand ca s'a linistit un pic. Despina se scula si aproape cand iesi din cabinet se intoarse si zise:
- ... Multumesc ...
Snape doar dadu din cap uimit. "Oare chiar mi'a multumit in serios? Era atat de serioasa cand a zis ca nu a mai spus cuvinte de genu' de cativa ani ... de ce a facut'o acum dar?"

"De ce am pronuntat cuvantul acesta ... doar mi'am zis ca nimeni nu merita asa cuvinte din partea mea, in afara de Albus. De ce?!" gandi ea in timp ce mergea spre camera de zi a viperinilor. Amintirile trecutului ii bantuiau mintea si ca sa scape macar pentru putin timp de ele, a baut o potiune pentru somn fara vise si a adormit. (chiar daca era atat de devreme: ora 19:00).

11 Oct 2008, 21:17
Andreea, din pacate nu pot sa fiu de acord cu tine.
In postura mea de admin am dreptul sa comentez unde vreau si cand vreau.
Mai ales cand sta sa inceapa o cearta intre doi membrii ai forumului cu cuvinte de gen kkturi si alte de genul.
Scrie la reguli ca nu aveti voie sa injurati. Sunt si copii mai mici de varsta pe aici si nu trebuie sa va citeasca voua vocabularul (aici ma refer la andru si nu numai).
Fiecare parere trebuie respectata si comentata in limita bunului simt.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."