Chizz Lee
|
25 Oct 2008, 17:06
|||
|
|||
Eu sunt Chizz Lee : sunt orfana de la 5 ani. Era Craciun: imi amintesc ca si cum ar fi fost ieri ... Mama mea venise cu o papusa de portelan in mana drept cadou de Craciun, iar tata avea sa-mi dea un tort mare. Doar ca pe mama o sunase de la agentie colegii ei de munca sa vina la treaba; in acea seara aceea, parintii mei s-au certat: au spus ca divorteaza si au plecat. Mama mi-a zis sa raman acasa, ca va veni curand ... am cinat singura ... dar niciunul dintre parintii mei nu s-au mai intors.
M-am crescut singura de la varsta de 5 ani: nimeni nu se ocupase de mine. La varsta de 11 ani venise Hagrid la mine sa-mi spuna ca sunt vrajitoare: in acel moment, viata mea se schimbase. Nu mai eram singura, era sansa mea sa-mi fac prieteni. Am mers cu el pe Aleea Diagon : Baghera mea e de stejar cu miez de cireasa ; aparent fragila dar in realitate puternica, pefecta pentru Farmece. Sunt sortata la ODS, prietena mea pe care o cunoscusem in Sala Mare fiind Sange-Mal, a fost trimisa-n Azkaban. Si azi mai verific posta cu speranta ca voi gasi o scrisoare ... Obisnuiesc sa joc Vajtthat in timpul liber, culoarea mea preferata fiind negru : am motive. ![]() |
|||
25 Oct 2008, 17:19
|||
|
|||
Bine ai venit!!!
Multa distractie iti doresc si sper ca vei respecta regulile! Daca ai nelamuriri intreaba. Bai, deci m-am pus sa dorm si eu putin si cand m-am trezit am crezut ca era dimineata Si vazusem calculatorul mergand, m-am blestemat de vreo doua ori ca am dormit cu el despre noapte deschis. Si cand i-au telefonul in mana sa verific ora, ce imi vad ochii? Ora cinci seara "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
25 Oct 2008, 17:29
|||
|
|||
Hihihi, nca ai ramas cu teorarea DBZ in minte. Forget taht good-for-nothing Naruto ! DBZ RULLZ !
Scz Chizz, nevermind. Welcome on the forums. Sper ca te vei simti bine pe aici. PS: Daca citeai regulile, vedeai ca tre sa ai prenume si nume asa ca schimba-ti usernameul in Chizz Lee. Thanks, bye. |
|||
25 Oct 2008, 17:42
|||
|
|||
Bine ai venit Chizz aici. Hope you'll like it here ^^ [ You'll love it actually ]
Ich will dass ihr mir vertraut,
Ich will dass ihr mir glaubt, ![]() Ich will eure stimmen hören, Ich will die ruhe stören. |
|||
25 Oct 2008, 18:50
|||
|
|||
Eh...si iarasi eu aflu ultima de un nou membru
Pfff...ce sa-i faci, asa e... Nu pot sa-ti doresc nimic altceva decit un calduros Bun venit si distractie placuta in continuare. |
|||
25 Oct 2008, 18:55
|||
|
|||
Buna Chizz Iti urez un super ultra mega calduros Bun Venit si sper ca te vei distra
Edit : Se pare ca ne cunoastem ... ![]() ![]() ![]() ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
25 Oct 2008, 19:23
|||
|
|||
Eu traiam cu cele doua matusi ale mele, Andora, care era o femeie foarte rea, si Carmen, cea mai buna fiinta de pe planeta. Am din nastere un semn in forma de stea in palma dreapta. Bunicul meu, Mihaell, era un vrajitor pe cinste si foarte cunoscut.
Intr-o dimineata, m-am trezit si steaua devenise mare si neagra. M-am speriat. Deobicei asta se intampla cand urmeaza un lucru groaznic. Mi-am trecut mana pe sub jetul de apa, dar nimic.Bunicul mi-a trimis o scrisoare sa ma duc urgent la el pentru ca aveau sa se intample lucruri magice; viata mea se schimba brusc, si eu nu aflasem asta inca !...cu o zi inainte sa merg la Mihaell, acesta a murit.A fost ucis de Cap-de-Mort. Eu am promis solemn ca o voi lua pe urmele bunicului meu si asa voi face. Culoarea mea preferata: verde (culoarea baghetei mele si a bunicului meu) Voi verifica in fiecare ora corespondenta cu speranta ca voi primi ceva...Doresc sa imi fac prieteni pentru ca nu am avut ocazia niciodata.... Noi, fiinte micute cu creiere cenusii
Avem atatea lucruri de invatat. Noi, vieti scurte fara de vreo tinta Trebuie sa privim cerul si sa visam |
|||
25 Oct 2008, 19:26
|||
|
|||
Jannie, de ce nu`ti faci un topic nou?
¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
25 Oct 2008, 19:29
|||
|
|||
Welcome, Kizz! Distractie placuta... sigur n-o sa regreti ca m-ai ascultat si te-ai inscris pe forum.
PS: nebun`oooo [img(450px,250px):]http://i36.tinypic.com/2pzfwc3.jpg[/img]
Slytherin rullez! |
|||
25 Oct 2008, 19:31
|||
|
|||
Chiar sunt nebuna
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|