Leonard Davenport
|
24 Oct 2008, 23:04
|||
|
|||
Nume: Leonard
Prenume: Davenport Varsta: 16 ani. Nationalitate: engleza Bagheta: din cires, are un fir de par al unui Phoenix. Locuinta: Momentan la Hogwarts Sange: Pur Familie: Este singurul copil in familie, desi acum i-au murit si tatal si mama. Se intelegea foarte bine cu cei doi parinti ai lui mai ales ca amandoi erau Devoratori. Lucruri care ii plac: Sa planga, sa mediteze. Cursuri preferate: Magia Neagra. Uraste: Persoanele care-l urasc. Nu suporta: soarele. Iubeste: sa priveasca pe fereastra, lumina lunii, care cateodata este puternica, alteori nu. ![]() |
|||
24 Oct 2008, 23:06
|||
|
|||
Salut
Sunt prima Bun venit si sa te distrezi bine |
|||
24 Oct 2008, 23:10
|||
|
|||
Sa iti urez si eu un bun venit in comunitatea noastra.
Sper sa iti placa aici si sa iti gasesti multi prieteni. Distreaza-te, citeste regulile si daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa intrebi. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
24 Oct 2008, 23:24
|||
|
|||
Welcome
Nu uita sa treci si pe la rpg.. fereshte'te de crizele lui Smolly cand se termina carligele curate.. de biciul hahalinei senior.. si bla bla bla :-j Iti place sa plangi? mrg.. Edit by Kennya: Eu sunt hahalina senior ( sa nu se faca vreo confuzie ) |
|||
25 Oct 2008, 11:45
|||
|
|||
ce tare...WELCOME!!!...ti-ai facut personajul exact cum sunt eu in relitate,si pentru asta...jos palaria si respect din partea mea
ok....HAVE FUN....sa iti faci multi prieteni si Succes la Cercetasi ![]() ![]() ![]() |
|||
25 Oct 2008, 13:24
|||
|
|||
Off: cam aceasi intrebare ca si Ginny.,Iti place sa plangi ?
On: Bun venit ![]() Si nu in ultimul rand,incearca sa intri in lumea Hahalineasca,pentru ca este super ^^ si sunt sigura ca o sa-ti placa ![]() ![]() |
|||
25 Oct 2008, 13:27
|||
|
|||
Iti place sa plangi ? WTF ? Emo ? =))=))) yacks..shuu
|
|||
25 Oct 2008, 15:34
|||
|
|||
Wilkommen and have fun here. Si la faza cu plansul am auzit o data o chestie : Cei ce plang sunt de obicei mai puternici (sufleteste) ca cei ce tin in ei lacrimile. Apropo, i like ya name. Pace.
Ich will dass ihr mir vertraut,
Ich will dass ihr mir glaubt, ![]() Ich will eure stimmen hören, Ich will die ruhe stören. |
|||
25 Oct 2008, 17:46
|||
|
|||
Bun venit
H@v3 fUn Chestia cu plansul nu prea da bine, oricum super descrierea ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
25 Oct 2008, 18:31
|||
|
|||
Mariuse, iti spun eu o chestie mai desteapta: cei care plang sutn EMO =))=)) Keep that in mind bro', i might help you in the future, who knows..
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Léonard Mathéo Dubois | Léonard Mathéo Dubois | 14 | 14,023 |
19 Apr 2011, 22:23 Last Post: Melisse Y. Carter |