Leonard Davenport
|
25 Oct 2008, 18:34
|||
|
|||
Eh .. nu toti care plang sa nu`mi zici ca nu plangeai cand ai fost mic
Dar totusi, plansul in exces nu e bun, dar e sanatos sa plangi Si Marius .. nu e neaparat adevarata chestia aia ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
25 Oct 2008, 19:23
|||
|
|||
Eu nu m-am referit in exces, ca ala da, e emoism N-am ce comenta in fata lui Raizen, dar eu m-am referit ca atunci cand esti sad tare sa plangi mai degraba, decat sa tii in tine. [ M-am repetat, da stiu.. ]
Ich will dass ihr mir vertraut,
Ich will dass ihr mir glaubt, ![]() Ich will eure stimmen hören, Ich will die ruhe stören. |
|||
25 Oct 2008, 19:33
|||
|
|||
As prefera sa plang decat sa fiu ca un robot fara emotii.
Ma rog, sunt si fata... Dar cred ca este valabil indiferent de sexe. Nu suport nici baietii, nici fetele care sunt inchisi in sine. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
25 Oct 2008, 19:43
|||
|
|||
Pana la urma, toti plangem. Unii cred ca daca nu o fac, sunt mai puternici. Eu nu judec pe nimeni, asa ca fiecare face ce doreste. E bine sa plangi, asa cum ai zis si tu, Kennya, caci altfel vei deveni un robot fara sentimente. Dar sa plangi din orice e exagerat si destul de rusinos
De ex. eu am un coleg care a plans pentru ca a luat un 8 Ma rog .. e cam off topic Scuzati ![]() ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
25 Oct 2008, 20:36
|||
|
|||
Bine ai venit!
Mai, e normal sa plangi, dar nu e normal sa iti placa sa plangi si Leonard a spus ca ii place sa planga.... Hmm... cam EMO si mie nu imi plac cei Emo. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
25 Oct 2008, 21:09
|||
|
|||
Mai...dar mai lasati omul in pace!
Va aninati si voi de o expresie! Poate nu chiar asta a vrut sa zica... Oricum...acest topic e pentru a-i ura Bun venit, ci nu pentru a comenta ce a scris. Lasati-o si voi mai moale |
|||
25 Oct 2008, 21:20
|||
|
|||
Arianna, nu`l stresam . Cel putin eu si cel putin nu asta am vrut sa reiasa. In zilele astea, unii cred ca daca se fac "emo" sau satanisti sunt "cool". Eu am incercat sa explic ca nu e nimic cool in ceea ce a zis el. Si am vrut s`o fac pe o cale mai indirecta ca sa nu se simta jignit sau mai stiu eu cum.
¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
|||
25 Oct 2008, 21:34
|||
|
|||
Da, in acest sens sunt deacord cu tine, ca nu esti COOL doar daca esti EMo samd, dar poate el nu este Emo, si nici satanist, si nimic de genul asta. Exista persoane mai sensibile care se descarca prin plins, si nu prin tipete si urlaturi (cum fac eu, spre exemplu ), nu-l putem judeca pentru ca nu-l stim personal, nu stim ce fel de persoana este. Cel putin asta e parerea mea
|
|||
25 Oct 2008, 21:38
|||
|
|||
De acord !Lasati omul in pace,totusi!Am intrebat si eu,da na...
Si eu plang mai mult decat este nevoie si mutli m-au facut emo si nu e placut ,sa stiti ![]() |
|||
25 Oct 2008, 21:43
|||
|
|||
Da, sunt de acord cu voi. Si eu plang destul de mult, mai ales cand trec prin unele perioade si nu sunt emo. Dar nu pot sa zic ca IMI PLACE desi ma face sa ma simt mai bine.
Deea si Arianna, nu a zis ca e emo sau altceva, a zis doar ca ii place sa planga. ![]() P.S. nu judec pe nimeni Edit 8-|: Deea, te inteleg. Erau saptamani in care plangeam in fiecare zi. Probabil toti ar fi strigat dupa mine "emo" daca ar fi stiut cineva. ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Léonard Mathéo Dubois | Léonard Mathéo Dubois | 14 | 14,023 |
19 Apr 2011, 22:23 Last Post: Melisse Y. Carter |