Ce ati zice daca ?
26 Oct 2008, 11:04
Ideea mi se pare prea tare, dar faza rea este ca e mult de munca, cu scripturile si e greu pentru un singur om Sad
As dori si eu sa ajut in orice fel, daca se poate.

Ich will dass ihr mir vertraut,

Ich will dass ihr mir glaubt,

[Image: JamesPottercopy.png]

Ich will eure stimmen hören,

Ich will die ruhe stören.
Find all posts by this user
26 Oct 2008, 11:14
E o idee foarte bunaaa da, va fi greu, dar avem rabdare, nu? Fiindca va fi mult mai bine. Si totusi, am cam ramane fara membrii. adica ati ramane.. Pana se vor inregistra.. Ma rog, eu sunt de acordSmile

[Image: d4.png]
26 Oct 2008, 11:25
Stiu ca ramanem fara membri, insa sia cum suntem al fel. uite-te si tu din 422 de membri catis untem activi.Noroc cu generatia asta noua a voastra care e maia ctiva, ca inainte sa vina valul asta era pustiu forumul...

Visit this user's website Find all posts by this user
26 Oct 2008, 11:32
Hmm...buna idee, Raizen!
Probleme membrilor...pai, desigur ca n-o sa aveti de la inceput multi membri, dar cu timpul se vor aduna, asa cum se intimpla in majoritatea cazurilor. In plus, daca veti reusi sa creeati ceva mult mai bun si mai reusit ca acest forum, se vor aduna si membri mai multi. Cu timpul totul se va rezolva.
26 Oct 2008, 11:37
A, si inca ceva xD Sincer va zic, este un RPG cam nashpa pe aici.. [imi pare rau ca zic asta].. Adica fiecare scrie in locul altora, scurt.. Etc. Mi-ar placea sa fie numai parerea mea, dar o prietena care a vazut forumul [fara sa i-l dau eu] crede la fel.. Poate ca daca ne mutam o sa fie mai bun.

[Image: d4.png]
26 Oct 2008, 11:44
Pai, asta e un forum mai special. Mi se pare o idiotenie sa nu scrii si replicile altora, adica posturi de 4-5 randuri sucks.... Parerea mea, de asta am si pus la reguli ca ai voie sa pui replicile altora, pentru a face posturile mai lungi,

26 Oct 2008, 11:46
Pai cand am venit eu cu ideea de rpg, nu stiu daca mai erai si tu. Dar daca mai erai si iti amintesti, eu am zis cum sa se faca rp-ul corect. Insa Julia a zis ca mai bine punem si replicile celorlalte personaje, deoarece suntem noi in rpg si nu stim cum sa ne descurcam si sa facem un rp de calitate.
Si chiar asa a fost la inceput.
Eu dupa cum vedeti mi-am schimbat mult stilul rp pe forum, la inceput scriam si eu replicile altora, insa acum chiar nu mai am nevoie.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
26 Oct 2008, 11:48
Stil stincks Ma rog, daca voi vreti doar u replicile voastre schimb regula.
Ideea mai era si ca nu prea e activ forumul si astept 2 ani ca sa imi raspunda ala la replica, deci..

26 Oct 2008, 11:50
Pai iti dai seama daca schimbam hostul si o luam de la capat cu alti useri activi, totul va fii mai usor.
Si putem sa evoluam spre un rp mai bun.
Putem face si o chestie ajutatoare, ca un fel de scoala pentru cei care vor sa-si dezvolte rp-ul.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
26 Oct 2008, 11:52
Denis, mie`mi place asa. E mai super sa scrii si ce crezi tu ca ar raspunde cineva la intrebarea ta. Oricum, fiecare cu parerea lui. Cui nu`i place ...

P.S. Raizen, nu schimba nimic

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Butuza Vasile-Fisa de angajare (chiar daca sunt elev anul I) ButuzaVasi 1 2,057 11 Dec 2010, 21:56
Last Post: Bell Evans
  ti-ar placea daca...... Anna McNair 16 4,163 25 Sep 2008, 19:04
Last Post: Deea Potter
  Adevar, procentare sau ce ai face daca? deeutzik_nebunik 823 116,742 19 Sep 2008, 16:24
Last Post: Samantha Ravenclaw
  Numai daca Kennya Allen 31 6,694 21 Aug 2008, 18:48
Last Post: Ada McNair
  Ce s-ar intampla daca ai intra aici? Draco Malfoy 3 2,070 25 Feb 2008, 22:47
Last Post: Julia Lilith Potter