pa
|
22 Oct 2008, 10:49
|||
|
|||
Pai, ai sa vezi la momentul potrivit. E simplu. La Geografie de exemplu, scriam numarul exercitiului grila si raspunsul(a,b,csau d) pe o guma de sters si o dadeam prin taota clasa. La Romana, eram supravegheati de o profa naspa si una f buna. Cand iesea aia rea din clasa, zburau foile de la unul la altul. La mate la fel
|
|||
22 Oct 2008, 10:52
|||
|
|||
ioi ce tare,sa ma gandesc,profa de isto ce cea mai buna,tehnologica...si ala e cel cel mai chior prof,si nici nu aude bine,il intreb daca pot sa beau suc...el zice"nu,multumesc"...aha,sa ma ma gandesc cine..orikum,e tare rau
![]() Thanks,asa rebuia sa copiet si uni la mate...mneah ![]() ![]() ![]() |
|||
22 Oct 2008, 21:54
|||
|
|||
Pai Raizen, 4 ore pe sapt la matematica. 3 pregatire (2 algebra/geometrie si 1 variante) + inca o ora de mate pe care o facem cu toata clasa in care facem variante. Faza e ca eu fac pregatiri din clasa a 5 a . In 1-4 am fost la o scoala destul de slabutza, apoi am trecut la cel mai bun liceu din oras si normal ca erau diferente extrem de mari intre mine si restul colegilor.
¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
23 Oct 2008, 18:46
|||
|
|||
exact Anny...asa e si la mine...la scoala noastra clasa noastra era clasa forte...si akm suntem mai...nu asa de buni...au mai plecat de la scoala asta...si neah...akm mai am 2 luni si ne mutam la vechea sc....akum noua...si ne prelungeste prigramul...de la 14 pana la 19....
![]() ![]() ![]() |
|||
23 Oct 2008, 20:12
|||
|
|||
Nasol Bella Oricum, succes si furtuni pline de 10
¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
24 Oct 2008, 10:20
|||
|
|||
aha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
26 Oct 2008, 12:42
|||
|
|||
Bella iti recomand sa iti pui fituica sub uniforma [ in caz ca ai].. Sau sa-ti scri pe adidasi
![]() |
|||
15 Nov 2008, 15:14
|||
|
|||
Deci...nu vreau sa fac alt topic...dar...hmmm...hmmm....scriu aici...
Nu ma despart tuma' amu'....numai ca...am scoala...am porcarii...e cam greu...nu plec de pe forum...dar...nu o sa inru asa de des...si daca o sa ma vedeti pe mes...nu inseamna ca sunt pe mass...ca nah...intru asa,dar nu stau la pc. Acuma...Jade,stie,dar nu cre ca va poate zice...ca nu intra aja des...ok ok...va zis dc nu o sa ma intru des. Hmmm...in primul scoala si tezele unice,si in al doilea rad...o formatie idioata...dar e cv serioasa=))=))...ok...am facut o formatie...si nah...e cam greu...ca tre sa facem patru ore pe saptamana...repetitii la casa de cultura...si 4 ore pe zi...repetitii acasa...am devenit mai serioasa...and e vorba de asa ceva. Si e foarte greu...mai ales cand trebuie sa inveti si versuri...si sa inveti sa cant cool si la chitara bas...adica io cand si vocal si la chitara...si e foarte greu...nu stiu daca o sa intru des...dar...totusi...o sa incerc sa fiu activa...cu tot ca ar trebui sa postez si la 12 noaptea la rp...sau nu stiu unde...deci... Mai intru...dar foarte greu o sa intru. Va pwp...si ramaneti activi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|