HI!
|
15 Aug 2007, 18:33
|||
|
|||
Salut!Eu sunt Cristina...dar prietenii imi spun Crissy Ador Harry Potter si imi place sa citesc cartile in engleza...am toate cartile Harry Potter de pana acum(in engleza,inclusiv cartea a 7-a).Sper sa va placa de mine si sper ca voi fi un membri fidel!Forumul meu este www.harrypotterhp.topic-boards.com (pe care il am impreuna cu o fata,Anda).Bye!
|
|||
15 Aug 2007, 18:50
|||
|
|||
bun venit sper s te acomodezi usor aici
![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
15 Aug 2007, 18:53
|||
|
|||
Imi pare bine sa te cunosc Cristina...Sigur o sa te simti bine aici
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
15 Aug 2007, 20:06
|||
|
|||
welcome...nu ne-ai spus daca ai peste 15 ani si esti din Timisoara.........my friends wanna know
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
15 Aug 2007, 20:39
|||
|
|||
Salut, Cristina! Bine ai venit!
P.S. Pe mine ma cheama Cristiana (aproape la fel ca u), dar prefer sa mi se spuna Ginny. |
|||
16 Aug 2007, 09:54
|||
|
|||
salz..Bn ai venit!Si eu sper sa fi o membra fidela si sa pici la astropufi
![]() |
|||
16 Aug 2007, 15:34
|||
|
|||
Bun venit pe forum, Hermione_Girl_HP !! Sper sa te acomodezi !! Ma bucur ca forum-ul are din ce in ce mai multi membri !! Happy posting and have fun ^_^ !!
![]() |
|||
23 Aug 2007, 12:59
|||
|
|||
Bine ai venit! Iti scriu din elvetzia
![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|