Ce ati zice daca ?
|
26 Oct 2008, 11:57
|||
|
|||
Hmm, Ok. Acum, intervine problema. Daca ne facema lt site, trebuie sa avem un domeniu calumea. Eu detin Harry-Potter.Li, dar ar fi mai misto ceva .ro Prolema e ca domeniile .ro nu pot fi comaprate decat pe 99 de ani si costa de la 25$ la 35 de euro. Acum, e unde sa dam noi atatia bani....Ca nu avem. Si nu stiu daca ar fi dispus nimeni sa doneze cativa euro, adica mnoah sunteti niste copii. Si mai intervine si problema hostului care iara cere bani, pe luna, mai multi decat cere domeniul. Voi ce ziceti, aveti vreo idee ?
|
|||
26 Oct 2008, 11:59
|||
|
|||
Ete ca mai avem un subiect de discutat : Postam fiecare raspunsul nostru si asteptam [ 2 ani cum a zis Raizen =] ] sa ne raspunda respectivul sau ii luam cuvintele din gura respectivului si ni le adaptam noua
Am mai nascocit eu o treaba : Unde sunt replicile altcuiva am putea lasa "..." si punem inainte de replica ceva in genul ^Raizen Islidur, ca acesta sa vada ca trebuie sa raspunda el, asta mai mult ar trebui folosita cand sunt raspunsuri mai mari si mai complexe. Daca e ceva de genul "Salut, ce faci ?" "Bine, tu?" "La fel", da-o naibii, scrie tu =] Ich will dass ihr mir vertraut,
Ich will dass ihr mir glaubt, ![]() Ich will eure stimmen hören, Ich will die ruhe stören. |
|||
26 Oct 2008, 12:02
|||
|
|||
Eh, nu este asta problema. Altele is probleme multm ai grave dupa cum am spus
|
|||
26 Oct 2008, 12:09
|||
|
|||
Mda .. problema cu banii .. Asa cum ai spus si tu, nu avem cum sa donam, suntem copii. Eu de ex am 13 ani si nu cred ca m`ar lasa parintii sa donez vreun ban, mai ales ca internetul e asa cum este.
Dar daca am gasi niste adulti care v`ar putea ajuta? E doar o idee ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
26 Oct 2008, 12:11
|||
|
|||
Nus ce sa zic. Am eu un proiect de vreo 1000 de euro, dar nu stiu sigur. Eu m-am apucat deja de el si lucrez, insa daca voi primi bani pe bune nu stiu. Daca da, s-a rezolvat problema
![]() |
|||
26 Oct 2008, 19:27
|||
|
|||
Raizen, nu am face posturi de 4-5 randuri. Uita-te la al-3-lea forum de acolo de jos care apar XD Magic Is Everywhere. Acolo sunt posturi foooarte lungi, insa nimeni nu scrie in locul altuia [ca si posturile Kennyei]. Ma rog.
Kennya, mnu, eu nu am prins RPG-ul.. ![]() |
|||
26 Oct 2008, 20:24
|||
|
|||
Am vazut ca doi ati votat pentru NU. Vreau va rog si argumentele.
|
|||
26 Oct 2008, 22:35
|||
|
|||
Nu stiu ce sa spun. Eu sunt impartiala:|
Ma gandesc ca a fost destul de greu sa aducem impreuna forumul la ceea ce este acum, atatea threaduri si posturi... Dar totusi imi surade ideea de un nou host cu chestii mai performante and so on. Deci chiar nu stiu ![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
13 Nov 2008, 17:10
|||
|
|||
Din pacate sunt complet deacord cu Denis D. Diggory.
Pentru ca voi ati zis ca folostit un "Rpg mai special" .Dar PP este o regula generala a Rp. Pentru ca nimanui nu ii convine ca cineva sa isi deie parerea in schimbul lui .Adica ii ca si cum eu controlez un om de pe forum si zic ca se arunca de pe geam.Si asta e rpg,uneori trebuie sa astepti ca altii sa iti scrie inapoi(exceptie orele). Parerea mea este ca,chair daca acest forum are un rpg mai special ar trebui ca regulile generale sa fie pastrate:| asta inseamna ca modifica tot Rpg Nu accept Power Play in nici unul dintre topicurile in care postez si eu ![]() |
|||
13 Nov 2008, 17:15
|||
|
|||
idem Edward. Nu de alta, dar de exemplu la Aleea Nocturn am facut un topic cu Nereida [sau ceva de genu'] si mna.. Eu imi cunosc mai bine personajul.. Si stiu ca nu ar da astfel de replici. Nu si-ar face griji ce cauta pe Aleea aia Si ar purta alt dialog:| ma rog, e doar o parere.
![]() Si esti doar prea sus sa te mai aud Prea sus sa-ti simt parul ud Mult prea sus sa te mai vad Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc Prea sus sa te mai gasesc Mult prea sus dar nu-ndeajuns Sa nu te mai iubesc. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Butuza Vasile-Fisa de angajare (chiar daca sunt elev anul I) | ButuzaVasi | 1 | 2,057 |
11 Dec 2010, 21:56 Last Post: Bell Evans |
|
ti-ar placea daca...... | Anna McNair | 16 | 4,163 |
25 Sep 2008, 19:04 Last Post: Deea Potter |
|
Adevar, procentare sau ce ai face daca? | deeutzik_nebunik | 823 | 116,760 |
19 Sep 2008, 16:24 Last Post: Samantha Ravenclaw |
|
Numai daca | Kennya Allen | 31 | 6,694 |
21 Aug 2008, 18:48 Last Post: Ada McNair |
|
Ce s-ar intampla daca ai intra aici? | Draco Malfoy | 3 | 2,070 |