Severus si Lily
|
03 Jan 2008, 00:17
|||
|
|||
imi pare rau d Plesneala,chiar a iubit-o p Lily..insa imi pare mai bn k Lily l-a ales p James,asa am putut s ne bucuram d aventurile lui Harry Potter,Baiatul care a Supravietzuit
![]() A Drama Princess..
![]() |
|||
01 Feb 2008, 11:25
|||
|
|||
nu cred ca lily si snape ar fi putut fi vreodata impreuna. in primul rand erau din case total opuse, plus ca lu` lily nici nu`i placea compania lui snape. intre ei a fost doar o prietenie. lily a fost prietena cu snape doar pt. ca a fost primul 'vrajitor' pe care l`a cunoscut inainte de hogwarts, si asa a avut cun prieten pe cand ajuncea la sc.
Nici mie nu mi`a venit sa cred cand am citit, ca lui snape i`a placut vreodata de lily, si ca ei se cunosteau dinnainte de hogwarts. :|: ![]() |
|||
24 Apr 2008, 10:41
|||
|
|||
severus a iubit`o pe lily, nu? sh il ura pe james..am vazut in hp 5 knd harry a intrat in mintea lui snape..sh a vazut cum tatal sau si`a batut joc de snape..8-|
* No one can protect you *
|
|||
12 Jul 2008, 17:38
|||
|
|||
Si eu am ramas muta la faza asta... Nu imi venea sa cred. Dupa ce am citit capitolul ala l-am mai recitit de cateva ori pana ajunsesem sa il stiu pe dinafara. Oricum mi se pare nedrept ca Severus a murit, si pe langa asta a trait toata viaa un chin inca decand a mers la scoala pt ca Lily nu la vazut niciodata mai mult decat pe un prieten. Chiar pacat da bietul Plesneala
![]() |
|||
22 Jul 2008, 11:29
|||
|
|||
Intradevar a fost un soc destul de neplacut mai ales ca Plesneala a iubit-o pe Lili inca de la inceput si dupa ce ca James a luat-o de langa el se mai purta si urat, il cred si eu ca era cam artagos cine nu ar fi dar in ciuda tuturor a avut grija de Harry, chiar daca a facut asta fara sa ii arate, a avut grija de el pentru Lili, a fost foarte nedrept ca a murit la sfarsit .
|
|||
27 Oct 2008, 22:14
|||
|
|||
Eu cind citeam pasajul despre Plesneala si Lily nu-mi venea sa-mi cred ochilor
Totusi, mi se pare una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din HP, poate chiar cea mai frumoasa. Asta pentru ca era sincera, era o dragoste adevarata (ma refer din partea lui Plesneala). Chiar daca Lily l-a preferat pe James, Snape a continuat s-o iubeasca, chiar si dupa moarte. Si acest lucru se vede prin faptul ca Snape avea grija de Harry. Cu toate ca era foarte dur cu el (asta poate pentru ca il vedea in el pe James), el vedea in Harry si o parte din Lily care il facea sa il protejeze pe acela. Poate de asta Rowling si zice ca Harry semana in totalitate cu James, dar avea ochii lui Lily, adica poate ea zice asta la figurat, in sensul ca Harry era exact ca tatal sau in copilarie, insa avea o mica parte care il facea sa semene cu Lily. Deci, chiar mi-a parut rau cind a murit Plesneala, pentru ca abia spre sfirsit am inceput sa inteleg ce acesta era un om bun si nobil, contrar oricaror aparente. |
|||
01 Nov 2008, 21:46
|||
|
|||
Si eu nu credeam ca in tot acest timp Plesneala il apara pe harry.Lui Plesneala ii placea de Lily,dar ii lua altcineva locul.Poate il ura un pic pe Harry,dar totusi o iubise mult pe Lily
[img
|
|||
02 Nov 2008, 01:35
|||
|
|||
Prefer sa nu citesc toate posturile voastre deoarece mereu ma apuc de plans cand ma gandesc la ei doi.
Deci, datorita unei fete minunate, Mada, mi-am dat seama ce iubire a fost intre ei. Va recomand sa citi ficul "Printul ei", daca il gasiti pe undeva. Eu am plans la el mult mai mult decat la orice. Ascult mereu Brit Spears - Everytime cand citesc acel fic.. Deci, cand aud aceasta melodie ma apuc de plans. Oricum, Lily si Severus vor ramane mereu pentru mine cel mai tare cuplu.. ![]() ![]() |
|||
25 Jun 2010, 15:18
|||
|
|||
am citit ficul,chiar e bun - cel in care este povestea lor de dragoste,nu?
si ei bine chiar daca Snape e personajul meu preferat nu se poterivea cu Lily desi James era un ... nu zic ce James i-a furat-o lui Snape pe Lily exact de sub nas - desigur ca si Snape facuse greselile lui isa oricum rezultatul a fost Harry si de aici cartile . Oricum Harry Potter chiar a avut nevoie de toate povestile astea , care fac parte din serie . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
24 Sep 2010, 19:49
|||
|
|||
Oficial mi-am schimbat parerea despre Plesneala. Dupa ce citesti cartile de o mie de ori incepi sa vezi lucruri pe care nu le-ai observat pana acum.
Contemplam la persoanje cand mi-am dat seama ca Plesneala nu este neaparat bun. Repet, lumea nu este impartita numai in bine si rau. Recunosc, Severus chiar a fost omul lui Dumbledore. Si-a aratat loilatitatea fata de el. Dar sa recunoastem, nu este deloc un personaj "bun". El nu l-a iubit niciodata pe Harry, nu a vrut niciodata sa se imprieteneasca cu cei din Ordin, nu a avut niciodata prieteni, doar dusmani, inca era innebunit dupa magia Neagra, de aceea nici Dumbledore nu a avut incredere totala in el, altfel i-ar fi dat postul pentru Aparare Contra Magiei Negre... De fapt rectific si partea cand am zis ca ii era loilal lui Dumbledore. Ii era loial lui Dumbledore, asa cum sunt eu loiala matematicii. Din obligatie, faci. Pur si simplu. Adevarul este ca Severus ii era loial lu` Lily. Nu l-a salvat de atatea ori pe Harry pentru ca il iubea sau tinea la el cum erau ceilalti, ci pentru ca era fiul ei. El, Harry, era rodul persoanei iubite si a omului pe care il ura din tot sufletul. Era inevitabil sa nu-l urasca pe baiat. Dar si-a calcat pe mandrie si si-a riscat viata numai pentru Lily. Pur si simplu Plesneala este un personaj neinteles si da, era rau. Neinteles, rau si egoist. Cand am citit scena in care moare si i-a spui lui Harry sa se uite in ochii lui. Nu o facea din cauza afinitatii lui pentru baiat. Vroia sa vada ochii femeii iubite. Inteleg ca este o moarte eroica si tot tacamul. Dar sa recunoastem, eroismul asta a luat fiinta din egoismul lui si dragostea peste care nu a reusit sa treaca niciodata. PS: Faza tare=))))) Scriam acolo ca Plesneala e rau si egoist si apare fereastra Oanei Xiiiiiiiiiiiiiiiiiiin: de ce "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Revelatie despre Snape si Lily | Hermione Anne Granger | 12 | 3,493 |
25 Jun 2010, 14:58 Last Post: Luna Slytherin |