Halloween
31 Oct 2008, 21:39
In sfirsit sosise si Halloween-ul! Arianna astepta de mult timp acaesta zi, pentru ca stia prea bine ca de Halloween la Hogwarts era minunat.
Se facuse deja seara, iar scoala forfotea de lume. La orice colt se auzeau risete si voci entuziasmate de copii. In Hogwarts era o atmosfera de nedescris. Cu totii asteptau serbarea de Halloween care avea sa aiba loc in Marea Sala.
Arianna iesi din camera de zi a Astropufilor si se indrepta spre Marea Sala. Coridoarele erau decorate cu dovleci care erau luminati din interior cu luminari. Dumbledore hotarise ca in acel an sa aiba loc un bal de Halloween, asa ca toti erau imbracati care mai de care. Cind ajunse linga Marea Sala, Arianna se intilni cu Calugarul Barosan, fantoma Astropufilor. Acesta o saluta si ii spuse ca fantomele pregatesc o mare surpriza...iar il lua gura pe dinainte. Dindu-si seama de ce facuse pleca repede mai departe. Arianna se intreba oare ce surpriza le faceau fantomele? Banuia ca aveau sa aiba mare succes si zimbi.
Cind intra in Marea Sala ramase cu gura cascata. Totul era schimbat: aproape de tavan pluteau zeci de dovleci care infatisau niste fate zimbitoare si luminari. Prin toata sala zburau sute de lilieci poleiti cu aur. Cele patru mese lungi disparusera, iar acum, in locul lor era un ring mare de dans. La pereti erau puse masute, iar pe fiecare masuta era cite un dovlecel micut care era pus acolo pe post de lampa. Odata cu trecerea timpului sala se umplea cu elevi. Toti erau imbracati care mai de care, iar pe unii Arianna indeobste nu ii putu recunoaste. In timp ce ii privea pe cei care intrau, Arianna simti cum cineva ii pune miina pe umar. Fata se intoarse si vazu pe...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31 Oct 2008, 23:10
John ,care ra rindul sau nu il recunoscu:
-Buna,sunt in anul 1 la Astropufi,dar tu?zise Jhon cu obraji rosii.
-Buna!Eu sunt in anul 4 de la Astropufi.
Pe parcursul acestei seri ei se distrara impreuna fiindca se legasera niste relatii de prietenie care aveau sa dureze mul timp.In sfirsit surpriza fantomelor.................era chiar domnul cintaret fantoma Dugles,era un schelet enorm si rosu..............Copiilor le placu muzica si chiar cind dormira nu puteau sa isi scoata din minte chipul lui cel...........

[img
31 Oct 2008, 23:34
Chloe intra in marea sala era primul Halloween pe care il petrecea in noua scoala fu total uimita de noile farmece ce fusese puse in aplicare pentru a creea un decor fantastic.Totul era uimitor mii de dovleci pluteau aproape de tavan fantomele parca se adunasera intr-un singur loc pentru ca erau cu sutele.Sute de copii care discuta despre decorul de Holloween si ce ar mai fi imbunatatit ei daca ar fi fost profesori.Insa ceva era ciudat ca de fiecare data era singura cauta cu privirea viperinii insa isi aminti ca nu putea sa ii gaseasca asa de repede deoarece erau peste tot in marea sala si nu adunati ca in fiecare zi la una dintre cele 4 mese.
"Tot singura?" cand fata auzi aceste lucruri se intoarse imdiat insa realiza cine vorbea era o fantoma cu care ea se
imprietenise cand o intreba unde era sala de farmece.
"Da Doamna M. singura ca de obicei doar stiti, ce mai face pisica dumneavostra ati reusi sa o gasiti?intreba fata.
"Am cautato in tot castelul dar sincer nu am gasito iar cred ca sa ascuns in hambarul cu bufnite si stiie ca imi este cam frica de bufnite si de aceeia mereu sta acolo dar nuti fa griji draga mea va veni cand se va plictisi sau pana cand o vor alunga nufnitele."
"Bine Doamna M. eu voi da o tura prin marea sala sa imi caut niste colegii si ma voi intoarce sa vad ce mai faceti."spuse fata zambindui fantomei intorcanduse pentru a pleca insa fantoma striga dupa ea.
"Chloe as vrea sa te invit la petrecerea mea astazi implinesc 105 ani si as vrea sa fii si tu prezenta petrecerea se tine in camera necesitatii am rugat un profesor si a zis ca pot sa fac petrecerea acolo cred ca stii cum sa intri te astept la ora 10 acolo sper ca vei veni."
"Voi veni fiti sigura."spuse fata mergand prin marea sala plictista oprinduse la o fata ce statea de vorba cu un baiat.
"Buna stii cumva cat este ceasul?intreba Chloe pe fata de la Astropufi asteptand un raspuns din partea ei.

[Image: gfd.jpg]

[Image: hug.jpg]
01 Nov 2008, 10:30
..." Da, e aproape miezul noptii!" raspunse Arianna vesela.
"Aaa...buna, Chloe...nu te-am recunoscut! Ce faci? adauga aceasta.
" Pai, ii caut pe colegii mei; acum ca nu mai sunt cele patru mese nu prea stiu pe unde ar putea fi cu totii" raspunse Chloe si privi inca o data prin Marea Sala.
" Cred ca am vazut citiva viperini in coltul acela" spuse John si arata cu miina in directia aceea.
Cu totii privira intr-acolo, insa acum nu mai era nici un elev...pentru ca acolo statea Hagrid, care probabil era beat crita impreuna cu profesorul de Farmece. Acestia cintau zgomotos, sau mai degraba urlau, asa ca toti care fusesera acolo fugira care incotro. In timp ce copiii priveau spre ei, de masa lor se apropie profesoara McGonagall, care incepu sa tipe la ei. Copiii incapura sa rida.
01 Nov 2008, 10:45
Bella era imbracata in vampir...era machiata in exces cu negru,buzele verzi,avea o capa lunga,si pe dedesupt avea o rochie lunga si neagra pana jos.
Aceasta merse sa o salute pe astropufa.
"Salut,iti place aici?"dar nu terminase ca Elizabeth,sora ei o trase de mana.
"Heyyy...vi sa stai cu noi?...am pregatit trei scaune la masa din colt"o intreba Aceasta
"Bine...dar,trei?...pentru cine mai unul?"intreba Bella
"Pai....Sam"zambi viperina
Bella facu o fata ciudata dar sireata,dupa care il vazuse pe Dumbledore ca vroia sa spuna ceva:
"Dragi elevi,in seara asta vom avea niste invitati speciali...elevii de la Durmstrang,intampinatii cum se cuvine"
Isabella facu o fata,era foastre fericita...prietenul ei,Edward era la Durmstrang,abia astepta sa il vada.

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
01 Nov 2008, 11:17
Dar in timp ce Dumbledore termina de anuntat oaspetii usile Marii Sali se dadura de perete si in incapere intrara douazeci de baieti de la Durmstrang. Toti erau imbracati in blanuri groase. In fruntea lor mergea directorul scolii. Era un barbat inalt, destul de zvelt, care avea un chip aspru. Toti baietii se oprira in fata mesei profesorilor, iar directorul pasi mai departe si dadu miina cu Dumbledore, spunind ceva intr-o limba necunoscuta. Dumbledore ii raspunse in aceeasi maniera si acum ambii zimbeau. Intre timp, ochii tuturor fetelor din sala fugeau de la un baiat la altul, iar acestia le raspundeau cu priviri misterioase, si citeodata cu cite un zimbet vag.
01 Nov 2008, 14:33
In Marea Sala intra Hermione.Arata uimitor.Se intrecuse pe sine insasi.Era inbracata intr-o rochie alba cu sclipici,aripile erau de puf,iar parul si-l stransese intr-un coc,insa doar jumatatea de sus.Restul il lasase pe spate si il ondulase.Avea o coronita mica si argintie pe cap.In picioare purta nishte sandale argintii care se legau pe picior cu tocul de 5 cm.Pe fata isi facuse unele desene cu ajutorul unor vraji.
Fata se apropie de Arianna,John si Chloe.
"Buna!Ce faceti?"
"Radem de Hagrid si de domnul profesor de Farmece.
"Inteleg!Ati vazut-o pe Anny?"
01 Nov 2008, 15:08
Anny isi auzi numele. Abia intrase in Sala Mare si era cu ochiin in patru dupa cineva cunoscut.
"Bau! M`ati chemat?" zise Anny pe o voce joasa zambind. Hermione tresari.
"Buna Anny ! Da ... ce faci? Cum de ai aparut asa in spatele meu?" raspunse Hermione cu sclipiri ciudate in ochi.
"Suntem inconjurate de magie. "spuse Anny razand stiind ca la Hogwarts nu puteai sa Apari sau sa Dispari. Fata ii facu cu ochiul lui Hermione. Aceasta parea cam confuza.
"Ah .. uite, mancarea a aparut !"
Anny privea salatele, cartofii, bundincile, fripturile si restul bunatatilor ca si cand nu ar mai fi mancat de o saptamana. "Haideti la masa !" zise Anny si se aseza, iar celalalte fete si John o urmara.
"Pofta buna !" zisera si incepura sa se infrupte din toate acele bunatati.

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

01 Nov 2008, 16:34
"Uau.Spiridusii s-au intecut pe sine astazi!"spuse Hermione dupa ce toti ceilalti terminara masa.
"Da,asa este!" o aprobara ceilalti.
Dupa 10 minute majoritatea dansau,chiar si Anny.Hermione nu avea chef,isa i-ar fi placut.Astepta sa vada daca vreun baiat ar vrea sa o invite la dans.

OOC:sper sa fie vreunul.
01 Nov 2008, 17:18
In timp ce Hermione statea pe scaun, Arianna dansa cu un baiat de la Durmstrang, pe care il chema Stanislav (nume bulgar) si care parea sa fie cu vreun an sau doi mai mare ca dinsa. Pe fata o amuza accentul pe care acesta il avea, dar vorbea destul de bine, asa ca se intelegeau de minune. In acest timp, de ei se mai apropie un baiat. Noul venit era fratele lui Stanislav. Acesta o intrebe pe Arianna daca o cunoaste pe fata care statea pe scaun. Dupa o scurta descriere baiatul se apropie de Hermione si o invita la dans.

OOC: iata ca ti-am rezolvat si problema cu baiatul

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Balul de Halloween Raizen Isildur 34 9,791 02 Dec 2011, 22:55
Last Post: Bell Evans