Thread Closed 
Parerea despre membrii
02 Nov 2008, 12:50
Iti am id-ul,asai?...eh...din cate stiu despre tine esti o fata super de treabaWinkWinkWink
Sa zic si de RPG?...esti tare tipooo...

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
02 Nov 2008, 12:53
Bella, pe tine te cunosc de cand cerul si pamantul.
Esti o fata super de treaba si prietenoasa cu cei din jur.
Sper sa fii cat mai activa si sa te cunosc si mai bine de atat.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
02 Nov 2008, 12:59
Hmmm...un hmmm in stil bunHappywideHappywideWinkWink....dap,si eu te cunosc...stiu ca atunci cand m-am inscris pe forum...nushThinking?...te credeam asa...imi era sa frica sa nu gresesc nimic,editam de cate 4 ori un post...sa nu am greseli de ortografie...te credeam foarte severa si toate cela....nushThinking?...dar dupa ce te-am cuoscut mi-am dat seama ca esti o fata super de treaba...si foarte glumeata...Happywide...

Kiss Va adoricesc Kiss
02 Nov 2008, 13:41
Parerea mea despre tini? Banuiesc ca sti ca pe forumul tau sunt Delilah [ca sa nu te speri de ce voi scrie mai jos]
Imi pari de treaba, esti prietenoasa, vrei sa ajuti oamenii.. Ma rog, toate astea. poate doar RPg-ul ar trebui sa il imbunatatesti putin XD Am observat ca in cea mai mare parte pui dialog. Adauga si ceva descriere si postul va iesi mai lung si mai frumos Smile

[Image: d4.png]
02 Nov 2008, 13:58
Pai pe tine te cunosc destul de bine, chiar daca n-am vorbit prea mult.
Te cunosc indirect sa zic asa.
Din vorbele altora despre tine si din posturile tale rpg.
Imi place modul tau de a aborda unele lucruri si modul de a vorbi. Se vede ca esti prietenoasa si iti place sa socializezi.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
02 Nov 2008, 14:12
Oh, dar ce-avem noi aici.
Pai Hmm Kennya, aici sunt multe spus
Deci in primul rand, esti cea mai tare administratoare pe care am cunoscut-o. Biciul tau este foarte de temut so everybody, RUN FOR YOUR LIFES !
Apoi, ce sa zic, ai facut extraodrinar de multe lucruri pentru forumul asta, m-ai ajutat cu tema[mai sti ce tare a fost cand am ales culorile ], apoi, intri zilnic si te ocupi de o gramada de chestii, postezi mult iar RPG-ul tau este bestial, dupa parerea mea cel mai bun de pe acest forum.
Din toate discutiile de pe Y!M reiese tot timpul[exceptand cand spui ca Nartuto e misto] ca esti o fata calculata, inteligentam foarte per..de treaba si prietenoasa
Asa revenind la problema cu Naruto...wow, iti sugerez sa renunti la tampenia aia o data pentru totdeauna Finna) Asa deci recunoaste ca DRAGON BALL LoveLoveLoveLove e de 9295817519561541789 ori mai bun decat prostia aia de Naruto.
Good luck

02 Nov 2008, 14:49
Este un baiat de treaba Imi place mult felul lui de a fiLove
Are o semnatura frumoasa Are scris sub semnatura ceea ce scrie si pe baner-ul de sus Thinking? Are un RPG bun si descrie foarte frumos. A,da! Da testele pentru acceptarea personajelor mature foooarte lungi

02 Nov 2008, 14:55
Mda .. Denis .. in afara de faptul ca esti fata si personajul tau e baiat nu am ce comenta.
Personal nu te cunosc, doar ce zici pe aici pe RPG.
RP`ul tau e destul de bun.
Oricum, sincer sa fiu nu`mi plac persoanele care`si fac clone. Dar asta e. Mi se par false ... fara suparare

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

02 Nov 2008, 14:58
Anny...iubesc interesul tau pentru sipidusii ce lucreaza la HogwarstFinnaFinnaFinna....
ok...sa fiu serioasa...
Pari o fata de treaba...cum adia pari...esti o fata de treaba si fff cool
De la topic-ul de la bucatarie..."Minunea"
Mai...esti super tare tipoLoveLoveLove...

Kiss Va adoricesc Kiss
02 Nov 2008, 15:08
Vreiam doar sa ii raspund lui Anny. [despre Bella mi-am mai spus parerea].

Deci. Scuza-ma, dar ce legatura am eu cu personajele? Sau clonele? Nu stiu cum intelegi tu cuvantul clona, insa.. Sunt doua personaje total diferite. Doah. Pe orice forum normal sunt clone, draga.

Si in legatura cu "in afara de faptul ca esti fata si personajul tau e baiat nu am ce comenta." Aha. Ok, puteam sa-mi fac personaj fata.. Deh, sunt 3 baieti pe forum [daca bine imi amintesc, eliminandu-l pe Edward, ce e profesor] si mii de fete. Doah. Si da, m-a deranjat ce ai zis acolo.

Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Parerea despre membri Bell Evans 188 42,173 31 Jan 2013, 11:11
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,156 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,307 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop
  Un documentar despre vrajitorie Maya Lovegood 5 1,876 22 Jan 2009, 12:42