Thread Closed 
Parerea despre membrii
02 Nov 2008, 15:14
Multumesc mult Bellutz
Esti o dulce ; ; ) KissKiss

Si Denis, spune sa ne zicem parerea despre membrii, nu doar despre personaje. Eu am spus ce am simtit, ce am gandit. Daca te`a deranjat, e problema ta. Eu nu am vrut sa te deranjeze. Asa cum am mai spus, am zis ce am gandit.

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Find all posts by this user
02 Nov 2008, 15:33
Sunt de acord cu Anny, e vorba despre o simpla parere, nu trebuie sa te simti ofensata.
Si mnoah, chestic u pe orice forum normal exista clone, e cam whatever..adica asta nu e un forum de RP normal nush cum sa-ti explic.... aici nu sunt reguli stricte legate de modul de RP, de cate personaje poti controla samd. Adica mnoah, forumul asta e facut ca sa te distrezi, E UN JOC, nu e o slujba de 1000 de euro pe luna unde tre sa respecti strict regulile.

Si va rog nu va luati la cearta, si nu va jigniti [nici macar subtil] ca n-am chef de topicuri noi la forumul "Despartiri". Ok ?

Visit this user's website Find all posts by this user
02 Nov 2008, 15:35
Anny, deci esti o persoana deosebita.
Mai ales ca o sa devenim rude in curand..Sa nu uitam de planurile noastre cu fratele tau si mai ales cel cu petrecerea
Imi place mult sa vorbesc cu tine, ne intelegem destul de bine si de asemenea te apreciez pentru activitatea ta pe forum.
Sper sa ne intelegem din ce in ce mai bine.

Si ms Raiz pentru cele zise..

Am postat deodata cu tine..iar...
Stai sa dau edit si sa zic cate ceva despre tine..

Raiz...desi uneori esti o persoana dificila, imi face placere sa vorbesc cu tine. Si cu siguranta n-am uitat acele momente petrecute alaturi de tine uitandu-ma ca la felul paispe la codurile alea html. Esti un admin grozav, si fara tine, acest forum era acelasi de cand ma stiu. Imi place schimbarea pe care ai aduso si sper sa construim toti o comunitate superba.
Imi place cum faci rpg, mai ales the pervi stuff
Oricum, esti o persoana minunata si sper sa ne cunoastem din ce in ce mai bine, indiferent de certurile care mai apar intre noi.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
02 Nov 2008, 16:11
Kennya... imi place foarte mult de tine.
Nu prea vorbim noi pe mess, dar esti o persoana foarte de treaba, care se imprieteneste repede cu toata lumea si esti o foarte buna admina! Good job!! >Happywide<
Esti foarte activa, ai un RP foarte foarte bun si scri lucruri interesante.
Trebuie neaparat sa mentionez ca esti foarte devotata casei tale si ca participi la toate activitatiile pentru a-ti ajuta casa xD

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
02 Nov 2008, 17:47
Oh My God
Pai Iulia, tu esti cea mai buna prietena a mea, cred ca asta cuprinde cam tot ce as putea spune
Imi place la nebunie de felul in care gandesti, din ce punct de vedere privesti lucrurile, cum le percepi, cum vezi lumea, etc.
Imi place ca esti foarte sincera, foarte prietenoasa si inteligenta.
Iti multumesc pentru toate discutiile cu tine Love , care m-au ajutat de multe ori sa vad lucrurile altfel si iti datorez multe.
De asemenea daca tu nu erai nu era forumul acesta si prin urmare nici prietenia noastra.
Imi plac ideile tale, care sunt tot timpul geniale si de asemenea ai un RP la fel de genial
Te iubesc

Visit this user's website Find all posts by this user
02 Nov 2008, 19:33
Raizen... esti o personaa de treaba,putin dificila ( presupun,dupa cate am auzit ) ,un admin foarte bun,fara de care acest forum nu mai era la acest nivel si sti mereu cu ce sa ne incanti pe toti.
Rpg...nu stiu,nu tiam prea vazut posturi ,dar presupun ca esti bun.Esti si foarte activ,cand ma uit la numarul de puncte ma ia cu ameteli...

[Image: 23ib095.jpg]
04 Nov 2008, 19:56
Deea Potter .. personal nu am vorbit cu tine si nici nu am citit vreun RP facut de tine din cate imi amintesc.
Inca sunt la faza de membra noua .. cica
Sper sa ne cunoastem mai bine in viitorul apropiat.
A si .. nu prea mi se pare emo poza aia pe care ai pus`o la semnatura .
Totusi, sper ca nu lasi trecutul sa`ti umbreasca prezentul.

¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨&amp;#183;.¸`&amp;#183;.,¸_¸,.&amp;#183;´¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨`&amp;#183;.¸`&amp;#183;.,¸_¸,.&amp;#183;´¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨ `&amp;#183;.¸`&amp;#183;.,¸_¸,.&amp;#183;´¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨`&amp;#183;.¸

&amp;#9787;&amp;#8222;Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.&amp;#8221;&amp;#9787;

Confucius

04 Nov 2008, 19:59
Anny.
Ceea ce apreciez eu la tine este ca mereu esti vioaie si plina de viata.
Adica eu cel putin nu te-am vazut niciodata trista. Imi place sa vorbesc cu tine, mai ales sa-mi fac planuri de viitor
Chiar daca zici ca esti la faza "membra noua" eu deja tind sa cred ca esti una din cele mai active membre de pe site. Mai ales ca postezi mult pe la rpg.
Well, sper ca sederea ta va fii cat mai lunga aici si ne vom cunoaste cat mai bine.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
04 Nov 2008, 20:02
Kennya, crede`ma ca m`am saturat sa imi arat latura aia Happywide.
Pai asta a fost primul RPG pe care m`am si inregistrat ... mereu ziceam ca`s proasta la capitolul asta dar am facut o incercare. Poate ca nu sunt eu the best, dar macar ma straduiesc. Sper ca in timp o sa fac din ce in ce mai bine Happywide.
Am mai comentat o data la tine Happywide.
In afara de faptul ca RP`ul tau e super si ca esti super prietenoasa si de treaba, nu am ce zice :- ??.
Ma lasi fara cuvinte Tounge.
Happywide

¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨&amp;#183;.¸`&amp;#183;.,¸_¸,.&amp;#183;´¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨`&amp;#183;.¸`&amp;#183;.,¸_¸,.&amp;#183;´¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨ `&amp;#183;.¸`&amp;#183;.,¸_¸,.&amp;#183;´¸.&amp;#183;´¨&amp;#175;¨`&amp;#183;.¸

&amp;#9787;&amp;#8222;Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.&amp;#8221;&amp;#9787;

Confucius

04 Nov 2008, 20:07
Sunt invidioasa pe ea.. Pentru ca ai reusit sa devi asa activa in mai putin de jumatate de luna, pentru ca iti faci multi prieteni pe forum si fiindca postezi mult si bine. Mi-ar placea si mie 8-> Oricum, nu prea stiu ce sa zic, fiindca nu vorbim.. poate ajungem si noi, pe messenger..

edit: glumeam, nu sunt invidioasa!

[Image: sig.png]

Si esti doar prea sus sa te mai aud

Prea sus sa-ti simt parul ud

Mult prea sus sa te mai vad

Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc

Prea sus sa te mai gasesc

Mult prea sus dar nu-ndeajuns

Sa nu te mai iubesc
.
Thread Closed