Ron Weasley
|
02 Nov 2008, 21:31
|||
|
|||
Sunt perfect de acord cu Andreea Mi-a placut cand era mai micut cum arata, era ceva mai frumusel.. mai scump Acum cand e mare.. Nu stiu. Oricum, a crescut prea mult "peste vara".. Actorul e foarte frumos, daca ar fi asa si in film 8->
Oricum, Ronnie ramane unul dintre cele mai importante personaje din aceste carti si are destui fani incat si-ar putea construi o tzara. ![]() Si esti doar prea sus sa te mai aud Prea sus sa-ti simt parul ud Mult prea sus sa te mai vad Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc Prea sus sa te mai gasesc Mult prea sus dar nu-ndeajuns Sa nu te mai iubesc. |
|||
22 Jul 2009, 20:48
|||
|
|||
huh. Am revazut topicul asta , si mi-am adus aminte ce innebunita eram eu dupa Ron. Oh da! Si acum sunt innebunita dar nu la fel de tare , desi... cred ca tot personajul si actorul meu preferat ramane.
Adica .... ca personaj il iubeeeesc dar si ca actor . Adica... ca actor e mega-dragut , ca si personaj e super-amuzant. E genital Ron . Adica.. cred ca daca ar trebui sa ma casatoresc cu cineva , l-as alefe pe el . Adica sa recunoastem , el este unul dintre cei mai aratosi din Harry Potter . Adica... arata mai bine decat Daniel Radcliffe si poate si mai bine decat Tom Felton . Adica mna.... Oricum , Ron este personajul meu preferat! Ron Weasley rules! |
|||
22 Jul 2009, 23:39
|||
|
|||
Ada Wrote:E genital RonLoale ![]() chiar asta ai vrut sa scrii ? Ma rog , cred si eu ca Ron e unul din cei mai frumosi din Hp .. imi placea de Daniel pana in HP4 , dar acum arata ca naibaaa . Ei , Rupert si Tom sunt la egalitate la frumusete , as zice Asa, eu nu l'as lua pe Ron de sot ca sa ramana cu Hermione ![]() ![]() OOC : ce m'am apucat sa postez la toapecele astea vechi nu stiu am vazut mesaje noi si tot n'aveam ce face ![]() |
|||
22 Jul 2009, 23:47
|||
|
|||
=)))))) scuzeeeee=)))))
cica "genital" =)))) GENIAL ***** ah.... si eu am inceput sa postez aici deoarece.... mi-era dor sa-mi amintesc de vremurile trecute 8-> |
|||
23 Jul 2009, 00:13
|||
|
|||
Atunci ma bag si eo
![]() ![]() |
|||
31 Jul 2009, 14:39
|||
|
|||
Pay, pay, pay ... e destul de dragut si e ffffffffoarte amuzant. Sunt unele faze de razi pana nu mai poti, dar mai sunt si cateva (putine) in care e ffffoarte enervant. Ei bine... in mare parte Ron e destul de cute si tare. ^_^
I love when u call my name. I really do. But... U make me cry when u do that.
![]() |
|||
31 Jul 2009, 16:19
|||
|
|||
Imi aminteste de Tom & Jerry .. cum imi schimbam mereu parerea despre ei , cand le urmaream episoadele=)) cand mi se parea Tom afurisit si tineam cu Jerry , cand il prefeream pe Tom. In functie de toanele fiecaruia.. asa , au fost desenul meu animat preferat , deci imi placeau de amandoi
![]() A fost naspa cand Ron i'a lasat balta in HP 7 [ as fi preferat sa ramana Ron si Hermione singuri ![]() Btw, Ron e cel mai smecher din carte ![]() - la egalitate cu Dracoo ![]() [ nu ii punem la socoteala pe Fred si George ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Familia Weasley | Andreea Rose | 19 | 5,657 |
05 Apr 2010, 21:32 Last Post: AdelinaEvansPotter |
|
Charlie Weasley | Kennya Allen | 13 | 4,172 |
05 Oct 2008, 21:49 Last Post: Andreea Rose |