Parerea
|
15 Aug 2007, 21:36
|||
|
|||
multumesc,la fel
Viata este un spectacol, in care noi suntem actorii.
|
|||
15 Aug 2007, 21:50
|||
|
|||
Brrr... ce gest papaligesc (sau cum se zice la gesturile de repetare a cuvintelor ale papagalilor)... Dar in fine... Hmm... Waydreamar... Ce-as putea spune? Poi mi se pare o persoana glumeatza... Si cand vrea el chiar de treaba...
|
|||
15 Aug 2007, 21:57
|||
|
|||
E chiar foarte de treaba...recunosc ca prima oara l-am considerat a little strange(cu prietenii lui imaginari and the other stuff),dar dupa aia mi-am schimbat parerea
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
15 Aug 2007, 22:04
|||
|
|||
Mie imi spui? Cred k am cazut de pe scaun de aproximativ 22.874 de ori datorita glumelor lui! Mda, asta e partea buna a lucrurilor. Cea rea e k mai incalca regulile cateodata... Dar sa revenim. HellRiderGirl... O fata dragutza, as zice...
Brr... Oare ce spuneti de mine? |
|||
16 Aug 2007, 06:14
|||
|
|||
esti o fata de treaba....dar ai impresii gresite......io chiar sunt un om serios....caruia i plac mult papagalii
|
|||
16 Aug 2007, 12:32
|||
|
|||
...Nah,ce sa zic..Uneori ma enervezi de-mi vine sa ma arunc p geam ...Alteori ma distrez cand citesc ce zici..Ah,si chestia cu prietenii tai este superba..
Intrebare:Cred ca acesti prieteni sunt imaginari...Atunci,cum arata? ![]() |
|||
16 Aug 2007, 15:50
|||
|
|||
La inceput imi erai foarte antipatica, Byutzzzu !! Am inceput apoi sa te cunosc si esti chiar de treaba !! Cum am mai spus, doar incapatanarea ma deranjeaza !! ... in rest esti OK !!
![]() |
|||
16 Aug 2007, 17:31
|||
|
|||
...Oups..Exact aceeasi parere la inceput ...Ok..Pai stiu ca am unele defecte imense!Ih,sunt super-incapatanata...Cat ma cert cu mama pt asta..
Imi pari in prezent d treaba..pana ne certam.. ![]() ![]() |
|||
16 Aug 2007, 17:36
|||
|
|||
Poi esti colega mea de casa si ejti tare dragutza... Nota: 11
|
|||
16 Aug 2007, 22:33
|||
|
|||
esti super de treaba....lucru weird la varsta ta//...doar pm alea le pot interpreta k niste lucruri specifice varstei.........si destinul meu in viata este sa enervez lumea!!!!!!!cat mai mult posibil...//';';'[[deci sa nu va suparati daca va supar/enervez'''[[poate doar un pic va puteti supara,dar macar sa nu va aruncati de pe geam'''k pretenii mei nu vor sa va aiba pe constiinta...nu ca le-ar pasa,da na
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|