Urari Zile de Nastere
|
01 Nov 2008, 14:12
|||
|
|||
Happy b-day Ophelia!!! >
![]() Nu-s buna la urari... >.< Asa ca voi spune: sper ca toate dorintele sa ti se indeplineasca La multi ani inca odata! xD ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
01 Nov 2008, 14:44
|||
|
|||
Doamne. Deci sunt cea mai nesimtita persoana!!!! De vreo cateva zile imi tot propun sa nu uit pe 1 Noiembrie sa iti zic.. Si ia uite! Chiar am uitat Deci, sorry.
Asa, Mariam.. La muuulti multi multi ani umpluti cu nenorociri [O_O] fericite >: D< nici eu nu ma pricep, dar iti doresc ca toate dorintele sa ti se implineasca >: D< ![]() |
|||
01 Nov 2008, 16:07
|||
|
|||
TRAJEDIAA
Acum ai 14 ani.. bucura'te de aceasta varsta frumoasa Spor la gasirea lu' Adam :-> sigur vei pisa creierashii tuturor hombreilor.. esti o persoana super de treaba. Ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc, Silencia ![]() ![]() Numele tau, asta cu Ophelia Tristesse, e tare cul. Si sunt cule miscarile tale pe sk8. Sa ne auzim de bine cand vom avea niste bordele profitabile si tu vei fi intre timp campioana mondiala la sk8. Decii Ti'as darui si o poza cu niste unghiutze secsoase, care sa iti aminteasca de mine: ![]() Si aceasta.. chestie =] sa'l folosesti sanatoasa pe Adam: ![]() Si sa nu uitam de acest corset + chilot: ![]() LA MULTI ANI MAMA TRAJEDIEEEE > ![]() |
|||
01 Nov 2008, 19:58
|||
|
|||
Multumesc mult de urari si mai ales,de imagini!=))
|
|||
03 Nov 2008, 23:24
|||
|
|||
Azi e ziua lui O.O
- E interesant nick-ul. Ma rog, la multi ani [presupunand ca chiar e ziua ta O_O] si tot ce iti doresti. ![]() Si esti doar prea sus sa te mai aud Prea sus sa-ti simt parul ud Mult prea sus sa te mai vad Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc Prea sus sa te mai gasesc Mult prea sus dar nu-ndeajuns Sa nu te mai iubesc. |
|||
08 Nov 2008, 19:20
|||
|
|||
Happy b-day Cheyenne !!!
Cred ca e a 10-a oara cand ti-o spun, dar nu cont Happy b-day! Happy b-day! Happy b-day! Happy b-day! etc. Sa cresti mare si frumoasa [ ca acum esti prea urata si prea scunda ]. Si la anu' sa ma mai scoti la Hard Rock Cafe ca mai vreau o friptana [ ] si stiu ca si tu vrei sa-ti cante toti cei 10 chelneri draguti [ cred ca avea unul perciuni ] la multi ani Fie la mai multe benciuravite si sa nu uitam: Toata lumea! Pofta buna! E buna! Rau de tot!!! [ poveste lunga xD ] Roar ![]() ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
08 Nov 2008, 19:32
|||
|
|||
Happy birthday Cheyenne
Lyra a spus tot. [nu a grait "tot", a zis cam tot ce poate spune un prieten =)] Sa cresti si mai mare si frumoasa, cat o sarmalutza simpatica.. sanatate, fericire bla bla bla. La multi anii x157602 ori ![]() ![]() ![]() |
|||
08 Nov 2008, 23:23
|||
|
|||
Deci...io nu urez ca e ziua de nastere...urez ca e zua de nume a susorii mele...Eliza
La Multi Ani!!!! sper sa te iubeasca...nush cine...chiar nu stiu...orikum...la multi ani surioara Mihaela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
08 Nov 2008, 23:32
|||
|
|||
Yuuy ^.^ Multumesc soro'.
La multi ani tuturor membrilor cu numele de Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela sau mai stiu eu ce. Si sa va poarte noroc numele vostru [img(450px,250px):]http://i36.tinypic.com/2pzfwc3.jpg[/img]
Slytherin rullez! |
|||
08 Nov 2008, 23:46
|||
|
|||
Ohoo..
La multi ani Mihaiililor si Gavriilor ^ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||