Thread Closed 
Povesti langa lac ( Concurs RPG )
08 Nov 2008, 22:41
Anny deschise ochii. Raze puternice strabateau camera si ii era greu sa vada ceva. Se ridica din pat, si o vazu pe Hermione intr`un colt cu privirea in pamant. Parea foarte trista iar ochii ii erau umflati.
"Buna dimineata .. " sopti Anny. "Ce faci?"
Hermione o privi in ochi tacuta. "Anny .. " reusi sa zica la un moment dat.
Fetele se imbratisara si izbucnira in plans. Hermione ii dadu drumul fetei si aceasta zambi. Se gandi la ele .. imbratisate plangand .. rasul o pufni. Nu era chiar atat de grav. Cel putin scapasera cu viata.
"Hermione .. nu e atat de rau ! Totusi, suntem in viata, iar catelusul e mai fericit acolo unde este acum ... Aici nu ne este permis sa crestem catei, iar el ar fi fost trimis inapoi in Padure unde ar fi fost sfasiat de creaturi. E mai bine asa ... " zise Anny incurajator.
Hermione schita un zambet. Lacrimi de crocodil pareau sa fie mai rare.
"Totul va fi bine! Hai sa ne imbracam si sa nu pierdem aceasta sambata minunata !"
"Totusi, a fost o aventura super!" zise Hermione.
"Mda .. ai dreptate" zambi Anny.
Fetele parasira impreuna camera si in ciuda tuturor celor intamplate, erau fericite. Doar imaginea catelusului le mai intristau, dar incercau sa se impace cu ideea ca e mult mai fericit acum decat a fost inainte.

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Find all posts by this user
09 Nov 2008, 13:03
Fetele isi petrecura sambata fericite.Vorbeau si se gandeau ce s-ar intampla daca intalnirea cu acea creatura nu ar fi existat.Daca centaurul nu ar fi venit.Dimineata trecu repede,iar fetele credeau ca nimeni nu aflase de mica lor iesire de noapte.Insa la masa de pranz,directorul se apropie de ele si le spuse fetelor sa vine in biroul sau.
"Ce cautati in Padurea Interzisa aseara?"intreba directorul calm.
"Aaaaa...paaaai,doream saaa ne...plimbam.Da,sa ne plimbam."incepu Hermione nesigura ca directorul va crede.
"Sa va plimbati!Atunci de ce esti ranita pe spate,domnisoara Hermione?"
"Pai...ne-am intalnit cu un varcolc."
"Stiu!"tipa directorul,iar fetele traserira."Noroc ca centaurul v-a salvat,altfel ai fi fost moarta.Multumita fratelui tau Hermione."
"Poftim?"
"Da.Varcolacul care era sa va omoare pe amndoua era fratele tau."
Hermione ramasese cu gura cascata.Centaurul ii omorase fratele.Era suparata,dar mai suparata era pe fratele ei care incerca sa le omoare.Dar acesta era transformat...NU mai stia care era bun si care era rau.Era confuza.Incepu sa tremure.
"Imi pare rau!Am sa va scad cate 10 puncte la amendoua.Stiti ca nu aveti voie in Padurea Interzisa."termina directorul conversatia.
Fetele se despartira.Amandoua o laura pe coridoare diferite.Mai tarziu Anny o gasi pe Hermione la lac privind cu ochii inlacrimati in zare.In mana avea o lumanare.
11 Nov 2008, 12:58
Anny fusese si ea foarte tulburata de vestea primita de la domnul director. Nu se astepta la asa ceva ... Dar biata Hermione .. nu merita asa ceva. Mai intai catelusul apoi fratele ei .. Anny isi lua inima in dinti si merse la Lac. Stia ca acolo o va gasi pe Hermione. In fond, totul incepuse de acolo.

Hermione statea pe mal, iar lacrimile creau unde pe suprafata stralucitoare a Lacului. Era o atomosfera trist.

"Ce faci Hermione ... ?" sopti Anny. Mana fetei in care tinea trans o lumanare parea ca tremura. Fata isi intoarse fata spre Anny. Cearcanele ii intunecau fata. Nu spuse nimic. Anny realiza ca intrebarea ei era o prostie. Hermione se ridica si arunca lumanarea in Lac. Anny se inspaimanta cand se gandi la ce putea fi in sufletul ei.

Fetele se imbratisara. Lacrimi cristaline inundau ochii lor. Hermione si le sterse repede si se desprinse din stransoarea prietenei ei parand ca vrea sa spuna ceva.

"Anny ... "

"Da?" raspunse Anny ingrijorata.

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

11 Nov 2008, 22:24
"De ce a trebuit sa se intample asa?De ce fratele meu?Cu ce am gresit ca sa patesc asa ceva?Chiar nu m-a recunoscut?"
Anny ramasese fara cuvinte.Erau prea multe intrebari deodata.Nu stia la care sa raspunda pentru inceput.
"Pai stii si tu ca oamenii transformati in varcolaci nu mai simt altceva dacet dorinta de a ucide."
"Da stiu,dar..."
"Hai lasa.Stiu ca iti este greu dar hai sa facem altceva.De exemplu hai sa facem teme!"spuse Anny cu speranta.
"Teme?Esti sigura ca esti tu?"spuse Hermione in timp ce isi stergea lacrmile.
Fetele incepura sa rada.Apoi alergara toata pajistea castelului.Hermione stia ca nu are rost sa planga deoarece oricum nu ar fi schimbat cu nimmic actiunea.
13 Nov 2008, 21:09
Anny se multumi deocamdata cu simplul fapt ca Hermione se simtea un pic mai bine. Se gandi ca totusi era o realizare.

"Deci, mergem la teme?" zise Anny razand cand se oprira sa se odihneasca.
"Nu chiar .. " zambi Hermione.
"Ok .. tu ai vrut`o!" zise Anny si incepu sa o gadile pana nu mai putu niciuna de ras si de oboseala.

Se facusedestul de tarziu, iar niciuna nu`si daduse seama ca a trecut atat de repede timpul. Soarele arunca raze rosiatice pe cer iar luna punea stapanire. Vantul era din ce in ce mai aspru cu ele, desi Padurea Interzisa parca era impietrita. Anny se gandi sa ii spuna lui Hermione ca ar fi mai bine sa mearga in Castel, dar aceasta i`o lua inainte punand intrebarea in locul lui Anny. Fetele se amuzara pe seama asta si mersera in Castel.

Confucius

13 Nov 2008, 21:23
Pe drum Hermione se simtea tot mai rau.Ametise si avea o senzatie de lesin ingrozitoare.Se aseja pe podea si astepta sa isi revina.Insa cand se ridica lesina.Anny era speriata.Nu stia ce sa faca.Noroc ca tocmai atunci trecu pe acolo un profesor.
Dupa vreo jumatate de ora Hermione se trezi intinsa pe un pat in Aripa Spitalului.Dupa ce se obisnui cu lumina observa ca nu era singura.Domnul director,doamna profesoara de Transfigurari,asistenta si Anny statea si asteptau sa isi revina.Directorul ceru sa vorbeasca cu fata singur.

"Stiu ca ati fost in padurea interzisa si asta o stiti si voi.Se pare ca ai fost zgariata de un varcolac.Ei bine simtomele sunt mult mai usoare decat in cazul in care ai fi fost muscata.Nu te transformi in varcolac,dar mereu vei fi atrasa de luna plina.Vei simti nevoia sa alergi,sa te uiti la luna plina.Vei fi tinuta sub observatie ca sa nu apara si alte simtome."iii explica domnul directo Hermionei.
"Si care ar fi acele?"
"Nu iti voi spune pentru ca te vei speria.Daca vor aparea ti le voi spune.Acum am sa te las cu domnisoara Mithrandir."

Directorul pleca impreuna cu profesoara.Anny veni langa Hermione.
"Cum te simti?"
"Bine!Destul de ametita dar bine!"
"Sper ca nu e din vina mea!"
"Nu!Este din vina...Fratelui meu"
spuse Hermione cu lacrimi in ochi.
19 Nov 2008, 21:11
Anny isi intelegea prietena. Stia cum e sa pierzi pe cineva drag .. stia cum e sa aflii lucruri ingrozitoare despre cineva pe care il iubesti.
O privi cu tristete si o imbratisa. Hermione fu surprinsa de inclestarea in care a fost prinsa de catre Anny. Lacrimi cristaline se scursera pe obrajii lui Anny dar si le sterse repede, caci se gandi ca mai bine incerca sa o incurajeze pe Hermione, nu invers. Anny se ridica rapid, evitand privirile lui Hermione.

"Asteapta putin." zise Anny si fugi din camera. Se duse la asistenta si ii ceru rapid un servetel. Isi sterse lacrimile din nou si astepta sa isi revina. Merse calm inapoi la Hermione incercand sa para vesela.

"Am fost sa beau putina apa ... scuze ca am plecat asa !" zise Anny iar Hermione o privi banuitor.

Asistenta veni la cele doua fete.
"Cat mai trebuie sa stea aici?" intreba Anny incruntata.

"Peste cateva ore va putea pleca." raspunse sec iar fetele isi zambira.

Confucius

19 Nov 2008, 21:18
"Stii Anny,a fost frumoasa aventura noastra in Padurea Interzisa.:spuse Hermione la un moment dat uitandu-se pe fereasta.
"Asa este!Am salvat o viata,chiar daca nu pe deplin."
"Da..."
"Hai sa facem ceva cand iesim de-aici"spuse Annu fericita.
Fetele plecara din Aripa Spitalului cateva ore mai tarziu.Isi facura temele,se plimbara pe lac,cantara,luara cina apoi statura pana tarziu in noapte.Anny se dusese in camera cu putin timp inaintea Hermionei.Cand fata ajunse o gasi pe Anny dormind.Se uita la ea si stiu atunci ca are o prietena buna alaturi de ea in aceasta singuratate a castelului.
Hermione adormi putin mai tarziu.Fata era fericita si desi nu salvase catelusul si isi pierduse fratele,stia ca cei doi erau fericiti acolo sus.Adormi zambind gandindu-se ce nazdravanii sa mai faca cu Anny.

SFARSIT
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Priam vraja esuata langa lac Oliver C.S. Queen 34 5,368 07 Oct 2010, 20:28
Last Post: Raizen Isildur
  Dragostea invinge [concurs rpg] Shayera Holl 6 1,481 23 Nov 2008, 11:17
Last Post: Shayera Holl
  Soapte.. [x] [Concurs] Denis D. Diggory 5 1,350 07 Nov 2008, 23:03
Last Post: Ginny Malfoy
  primul sarut de langa lac Hermione Potter 23 5,019 28 Jul 2008, 11:16