Cody's stuff.
|
08 Nov 2008, 14:27
|||
|
|||
vai multumesc...ce sump esti...outul iti da un pupic...[haide puiule,dai un pupic lui nenea]
![]() ![]() |
|||
08 Nov 2008, 14:42
|||
|
|||
Duamne Maica Domnului Sfanta Precesta
![]() |
|||
08 Nov 2008, 14:44
|||
|
|||
Ce e raule?...imi jognesti oul...vezi ca nu e botezat si te poate bate
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [da puiule,laul asta] razi de o biata closca care sia scapat primul eu in close...si cu am doilea s-a chinut...si sa nu ii fac o surpriza outului meu?... ![]() ![]() |
|||
09 Nov 2008, 00:21
|||
|
|||
Yuuy ^.^ Dubarbier Multumesc mult mult mult
Si Bella, parca am zis aseara ca iti pap oul daca pleci asa repede. Deci da-l incoa'. :-W Ce draguta e Prea frumoasa s-o mananc. Sa-ti traiasca. [img(450px,250px):]http://i36.tinypic.com/2pzfwc3.jpg[/img]
Slytherin rullez! |
|||
09 Nov 2008, 00:40
|||
|
|||
Sunt fuarte frumoase iti iasa foarte bine. preferata mea e prima si cea cu Duby vai ce frumos e..
Eliza, esti fana Dubarbier? raspunde prin pm, sa nu facem off aici. ![]() Si esti doar prea sus sa te mai aud Prea sus sa-ti simt parul ud Mult prea sus sa te mai vad Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc Prea sus sa te mai gasesc Mult prea sus dar nu-ndeajuns Sa nu te mai iubesc. |
|||
10 Nov 2008, 19:21
|||
|
|||
Pt Samantha Ravenclaw :
![]() ![]() ![]() Am avut doua idei de sig-uri, alegi care iti place ![]() |
|||
10 Nov 2008, 22:33
|||
|
|||
Ohh, thanks. Sunt foarte reusite.
mi le pun acum ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
11 Nov 2008, 01:27
|||
|
|||
Mai doreste cineva ceva ? ... I'm bored (:| ...
|
|||
11 Nov 2008, 15:15
|||
|
|||
App, eu plss...un sig si avatar(marimea cum doresti tu
![]() ![]() ![]() ![]() Asa....as dorii pozele cu textul: "Don't remember me...She's not my sister!"mai intr-o parte... si mare: "Serenity and Rose" Este pt. alt forum,...thanks ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
11 Nov 2008, 18:26
|||
|
|||
daca puneti mai multe poze, ziceti macar in sig cum vreti sa fie puse, daca vreti sa fie puse toate pozele, o combinatie, ceva, ca nu am de unde sa ma prind ce ai avut tu in minte :-). La fel, pt sig incercati sa puneti o poza mai "cu dimensiuni de sig", daca nu, voi pune din ea doar o mica parte ( capul personajului etc. ) si va iesi aiurea cateodata.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Photoshop Stuff | Cathleen van den Ham | 8 | 2,485 |
13 Apr 2011, 17:23 Last Post: Raphael Olivier |
|
Some of my stuff | Nereida Devon | 6 | 2,300 |
27 Dec 2008, 18:18 Last Post: Briana Brighton |