Comenzi
|
27 Oct 2008, 00:19
|||
|
|||
Desigur Domnisoara di Hahalina.
|
|||
27 Oct 2008, 20:33
|||
|
|||
Soresc si eo :
- o solutie YoyoProst - o figurina Lyra Dust (m-i sa parut cea mai normala ) ![]() |
|||
28 Oct 2008, 00:50
|||
|
|||
Domnisoara Deea Potter, produsele comandate au sosit [cu trenu` din Frantzaa =) scuze, nu ma pot abtine] in cufarul dvs.
Va mai asteptam si altadata! PS: Este YojoProst, nu YoyoProst ![]() |
|||
12 Nov 2008, 20:09
|||
|
|||
As dori sa comand:
Catuse Roze cu puf roz Bici a la Bici Bich, roz orice material Carnaciori Smecsi, roz orice material Costum de Bitchi. Oja din Pulbere de Ficati Dragonel Rubiniu. Multumesc! Oare cati galioni o sa am cu minus acum? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
13 Nov 2008, 00:55
|||
|
|||
Domnisoara Samantha Ravenclaw,
Produsele comandate costa in total 13.50 galeoni. Oferta noastra consta in reducerea cu 50% a pretului produselor ccmandate o data si care costa impreuna cel putin 15 galeoni. Deoarece ati mai cumparat odata din magazinul nostru, beneficiati totusi de reducerea de 50%. In total, aveti de platit 6.75 galeoni. Va multumim ca ati ales Zonko! |
|||
13 Nov 2008, 22:10
|||
|
|||
As dori si eu 30 ml de YojoProst si o cutiuta cu Crema contra insmolirii
Multumesc Anticipat > ![]() ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
13 Nov 2008, 22:39
|||
|
|||
As dori sa si eu un set de mingiute de serbet.
Ms mult. |
|||
13 Nov 2008, 23:36
|||
|
|||
Domnisoara Anny Mithrandir si domnisoara Hermione McGonagall, produsele comandate v'au fost livrate in cufar.
Va multumim! |
|||
13 Nov 2008, 23:42
|||
|
|||
As vrea si eu sa comand:
Oja din Pulbere de Ficati. Figurina Ginny di Hahalina. Figurina Ophelia Tristesse. Figurina Kennya Slytherin. Figurina Raizel Isildur. Figurina Lyra Dust. Figurina Lordul Smoala. Bici a la Bici Bich.(negru, din piele si cat mai lung) Carnaciori Smecsi.(tot din piele) Costum de Bitchi. Plus niste bacsis...cam 3 galeoni...ca dupa aia te inveti... "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
14 Nov 2008, 00:18
|||
|
|||
Domnisoara [sau viitoare mama:->] Kennya Slytherin, produsele sunt pe drum spre cufar [momentan figurina Ginny di Hahalina nu se poate opri din vanturi si figurina Raizen are crize].
Beneficiati si de oferta noastra speciala, asa ca din pretul total de [brb sa calculez..] 42 galeoni achitati doar 21. Dar beneficiati si de cea de'a doua noastra oferta speciala, asa ca achitati doar 20.25 galeoni [cel de'al zecelea produs comandat este - sau mai de graba sunt - carnaciorii smecsi care valoreaza 1 galeon, pretul scazand cu 75%] Et merci beaucoup pour pourboire! Ps: ce tare ar fi ca bacsisul asta sa se adauge in contul meu=] [sau se adauga ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|