Forever and Ever
14 Nov 2008, 21:36
Prezentarea pe scurt a personajelor
Maria aka Princess - o adolescenta draguta, optimista, prietenoasa, dar uneori retrasa si inchisa in sine.
[Image: lacuskp0.png]
Teryl - un adolescent misterios
[Image: avatar.jpg]
Jane - prietena Mariei
[Image: p7qj6.jpg]

Acestea sunt personajele care vor participa direct la actiune. Pe celalalte le voi prezenta pe parcurs.

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14 Nov 2008, 23:10
Ok
Mi se pare dragutza Maria.
Si tipu' ala misterios ii secsi =]

Despre ce este ficul? Adica are magie, personajele merg la Hogwarts, sau este despre viata reala?..
Btw. Astept prima parteSmile
14 Nov 2008, 23:16
E dragut baiatul, Teryl(si asta ti-o spune cineva care nu prea suporta animeurile).
Fetele sunt cam ciudate. Maria cu parul acela roz... eh... iar cealalta "no comment"

Ce v-a apucat mai pe toti cu Maria, Marie... (Am vazut si in ficul lui Ginny o imagine cu una pe care cica o v-a chema Marie...).
Bine ca nu le-ati numit Mary. Inregistrez numele ca sa nu va atingeti de numele meu.

Aberez, stiu... Sa revenim, despre ce v-a fi ficul?

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
15 Nov 2008, 11:52
Cam tot ce s-a zis mai sus zic si eu ^^ e frumos, mai ales baiatul Whistle Da, cum a zis un tip.. Eu am gusturi la baieti, el la fete Whistle Deci nu comentez la fetele alea, mai ales ca nici mie nu-mi plac animeurile [desi nu m-am uitat niciodata Whistle ]

Si, despre ce va fi? LoveLove Magie, magie speeeer oricum, astept prima parte

[Image: sig.png]

Si esti doar prea sus sa te mai aud

Prea sus sa-ti simt parul ud

Mult prea sus sa te mai vad

Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc

Prea sus sa te mai gasesc

Mult prea sus dar nu-ndeajuns

Sa nu te mai iubesc
.
15 Nov 2008, 18:48
Viata reala ...
Adica o parte din viata mea, dar cu anumite transformari
Mary, numele meu este si maria, si de asta am numit`o asa.

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

16 Nov 2008, 00:20
Si numele meu e Maria
Ma rog, al doilea =]

Pune prima partee
16 Nov 2008, 10:34
Da, Anny de cate ori sa iti zicem? puuuune primul capitol

[Image: sig.png]

Si esti doar prea sus sa te mai aud

Prea sus sa-ti simt parul ud

Mult prea sus sa te mai vad

Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc

Prea sus sa te mai gasesc

Mult prea sus dar nu-ndeajuns

Sa nu te mai iubesc
.
16 Nov 2008, 12:55
Si al meu tot al doilea, Ginny
O sa il pun Stefanie, dar pana acum a trebuit sa fac pe dadaca asa ca nu prea am avut timp
Imediat il pun Imediat dupa ce il scriu

Confucius

16 Nov 2008, 13:13
Capitolul I
Maria era o fata simpla, fara fite sau alte prostii d`astea. Nu se remarca prin nimic, nu era glumeata, nu avea prieteni. Viata ei era monotona si lipsita de importanta atat pentru ea, cat si pentru cei din jurul ei. Traia intr`un mediu dur, in care te poti distruge usor daca le dai crezare tuturor.

Prietenii lipseau din viata sa deoarece toti erau "pe inteses" atat la scoala, cat si in rest. Era mereu plictisita si viata ei era lipsita de stralucire, de zambete, de veselie. Din cauza plictiselii si a lipsei prietenilor, credea ca "tot ce zboara se mananca".
O zi "altfel" din viata Mariei
Nimic neobisnuit pana la scoala. Ajunsa acolo, totul era ca deobicei. Se aseza in banca, iar afara era inca intuneric, fiind iarna iar ea de dimineata la scoala. Totusi, ceva era schimbat. "Grupul" de colege era diminuat. O colega statea suparata la fereastra. Maria se ridica si se indrepta spre ea, gandindu`se la colega ei. O chinuia gandul ca poate a patit ceva rau, desi ea era invizibila mereu pentru acea colega, pentru toti. Totusi in acea zi incerca sa se imprieteasca cu ea, incerca sa afle ce a patit. Dupa ce si`a spus ce avea pe suflet, ca se certase cu celalalte, Maria crezu ca asta a fost sfarsitul siguratatii ei, ca in sfarsit cineva o sa vada asa cum e ea, si ca poate ar vrea s`o aiba ca prietena.
Pe parcursul altor zile, ea si noua ei prietena se intelegeau foarte bine, desi celelalte le pusesera "Bete in roate", Maria nu credea nimic din ce aberau ele. Ea o vedea doar pe Jane. Se simtea mai bine, desi era tot inchisa si cam retrasa.
Intr`o zi, prietenele lui Jane s`au impacat cu ea iar Maria a crezut ca nu va fi atat de naiva incat sa le urmeze din moment ce isi batusera joc de ea in cel mai rau hal. Jane a plecat urechea la ce au spus ele si pe Maria a dat`o uitarii.
Fata se simtea rau, avusese incredere in ea, iar acum o aruncase la gunoi ca pe ceva folosit. Isi promisese ca nu o va ierta.
Dar colegele ei s`au certat iar, si Jane a fost din nou exclusa. Mariei i se facu din nou mila de ea, caci stia cum e sa fii mereu singur. A crezut ca de data asta Jane si`a dat seama ce fel de prietene are, dar nu a fost asa.
Maria a fost din nou data uitarii, din nou s`a simtit rau, din nou fara prieteni. Simtea ca se sufoca in mediul acela. Toti o pedepseau, dar nu stia de ce. Simtea ca ii este din ce in ce mai greu sa suporte totul singura. Singuratatea o apasa mai mult ca oricand.
Jane o tot folosea, pana cand se impacau celelalte cu ea, apoi Maria apartinea trecutului.

Confucius

16 Nov 2008, 21:37
Si numele meu e Maria si e tot al 2-lea nume al meu... Coincidenta, nu?

In legatura cu ficul, a inceput bine si cred ca v-a fi interesant. Imi place felul in care ai constituit personajul Maria.
Am observat o expresia, care ar putea fi interpretata gresit: " Din cauza lipsei prietenilor si a plictiselii " poate fi interpretata gresit, adica sa se inteleaga "lipsa plictiselii" ceea ce nu ar fi corect. Stiu ce ai vrut sa spui, dar ai putea sa schimbi putin acolo, in rest... e ok.
Astept sa vad continoarea...

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  -- Forever Together -- Isabella River 47 7,009 23 Sep 2010, 15:04
Last Post: Bell Evans