Noi locuri RP
|
15 Nov 2008, 14:46
|||
|
|||
Mai am si eu nidhte idei.
ce-ati spune de Vizuina,Casa varului Dursley,biroul lui Gilderoy Lockhart (sper ca am scris bine). |
|||
15 Nov 2008, 14:59
|||
|
|||
Eu nu le vad rostul... adica mnoah.... sunt legate de Harry Pooter si de poveste, dar nu de Hogwarts...
|
|||
15 Nov 2008, 15:10
|||
|
|||
Sincer Reizen sunt de acord cu tine.Pai ce ziceti de Turnul de Astronomie.
|
|||
15 Nov 2008, 15:30
|||
|
|||
Vroiam sa va zic ca puteti sa si inventati locuri.
Nu numai din carte si din lumea creata de JK Rowling. Dar sa aiba legatura cu magia bineinteles. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
15 Nov 2008, 16:09
|||
|
|||
Mai am o idee:
-Portalul ctre lumea trolilor. -Ore de vajthat.(la orele de curs) sau ora de zbor -O alta papetarie si librarie,inafara de Caligrafie si Pete. |
|||
17 Nov 2008, 12:57
|||
|
|||
Ok ok...si io vreau cv,...deci,...Doctor Love...adica...sa punem cv problema i dragoste sau cv de genul...si altii sa raspunda...sa ne ajute...hmmm...si io am nevoie de cv...deci deci...ce ziceti ziceti?
![]() ![]() |
|||
17 Nov 2008, 15:21
|||
|
|||
Bella, am ramas cand am citit ce ai propus.
Adica nu are nici cea mai mica legatura cu forumul asta. Cand eu si Raiz am zis sa veniti cu idei noi, ne-am referit strict la locuri rp legate de Harry Potter si magie. Nu Doctor Love sau asa ceva. Daca ai probleme poti deschide un topic nou la Cafenea si mai mult ca sigur o sa primesti sfaturi. Daca deschidem prea multe chestii inutile o sa ne detasam considerabil de tema initiala a forumului. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
17 Nov 2008, 18:21
|||
|
|||
Doctor love =))=))=))
Ce probleme ai ha ? |
|||
17 Nov 2008, 18:27
|||
|
|||
Doctor Love...
![]() ![]() ![]() |
|||
17 Nov 2008, 18:55
|||
|
|||
<.< era doar o idee! nu trebuie sa va luati asa de ea <.< i-a zis Kennya ce a gresit si gata. ce parere aveti despre cateva ore noi? ;; )
![]() Si esti doar prea sus sa te mai aud Prea sus sa-ti simt parul ud Mult prea sus sa te mai vad Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc Prea sus sa te mai gasesc Mult prea sus dar nu-ndeajuns Sa nu te mai iubesc. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|