When you were small
19 Nov 2008, 20:10
ooo...topic interesant.
de cand eram mica, am fost pasionata de muzica.Tin minte ca eram singura care participa la activitati extrascolare legate de asa ceva, singura de varsta mea.
DAR eram foarte fitoasa, razgaiata, si normal, timida.A, da, si foarte naivã, mai ales usor influentabila.Invatam repede si mult...ceea ce m-a determinat sa iau decizii contrarii peste cativa ani, insa pentru putin timp...
A, si apropo de tinuta.Nu lipseau pamponaºele!

pacat ca nu am poze in calculator cu mine, unele sunt nud
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19 Nov 2008, 20:46
Ginny, si eu am fost pe pragul mortii .. dar nu in maternitate. Am avut pe la cateva luni laringita si a fost destul de grav .. ma rog .. oamenii de atunci erau niste incompetenti.
Si stai linistita ca nici eu nu am prieteni la scoala ... dar am o colega cu care stau si mi`e de ajuns Cand ne enervam de facem proaste si ne trece, fara complicatii
Stefanie, si eu am avut probleme grave cu mancarea Eram foarte slaba, si ma indopau toti .. dar eu aruncam mancarea pe dupa toate dulapurile Wow .. ce scumpa erai imi vine sa te trag de obrajii aia
Asa imi faceau mie toate babele plus un "Wow .. ce frumoasa e" :-@ iar mie imi venea sa le dau cu ceva in cap
Nici mie nu prea`mi plac fustele. Dupa ce baietii sunt tampiti .. toate fetele din clasa evita sa poarte fuste
Carume, si eu am o poza jumatate-nud =))Blush dar de cand eram mica Adica aveam vreo 5 ani
De abia astept sa vad poze cu voi Happywide

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

19 Nov 2008, 22:18
Anny, eu tot de cand eram mica am fost pozata asa
19 Nov 2008, 22:23
Uuuu Carume .. de ce?
Eu eram dezbracata, dar nu se vede nimic in poza logic
Acum (si nici atunci) nu as face asta nici sa ma platesti

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

19 Nov 2008, 23:06
Hmm...nu stiu..de ce ma intrebi pe mine?
eu sunt nevinovata
parintii sunt de vina ;Wink EI EI EI!
nu iti creea impresie gresita, se vedeau doar..."suplele mele forme"
21 Sep 2010, 20:19
Ooo Doamnee Blush Cand eram mica eraaaaaaam tare tare timida, si cuminte. Nu salutam oamenii pe strada de timida ce eram. Si imi era frica de baietii de la gradinita Tin minte asta Ahh,da, si eram ff ascultatoare Happywide

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
21 Sep 2010, 20:53
Eu cand eram mica eram dezastru. Cea mai rea si plangacioasa ( plangeam doar pt a obtine ceva ) pustoaica ever.
Nu stau aici sa insir toate tampeniile pe care le-am facut...oricum , numai ascultatoare nu eram Cum de mai e mama vie?

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
21 Sep 2010, 20:58
Asta ma intreb si eu dupa ce s-a nascut frat'meu ? Thinking?
Cum de mai e mama vie ? x_x Saraca.. Cate a facut el ..Pff cred ca de mai mult de 10 ori a intrat in spital..
A baut 2 sticle de nurofen cand aveam eu grija de el =)), a baut anti-baby crezand ca sunt bombonele, si-a rupt mana, si-a bagat mina de creion in urechi, si-a bagat un bob de mazare adanc in nas =)))) si blocat piciorul intr-o teava mare Si.. a facut el destul de multe, cand a avut 5-6 ani .. Noroc ca a mai crecut, si s-a mai cumintit Acum implineste 8 ani Finna

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~