Teze unice
14 Oct 2008, 16:24
Lyra, ma bucur Desi, nu mi-e frica deloc. Nu inteleg de ce va faceti atatea griji Wink) Sunt tot niste teze..
Ah, da. Nu e voie sa copiezi [-x [-x

[Image: d4.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18 Oct 2008, 19:01
Lol...teze unice...varmio care e de tot amarul a luat note mari...io nu o sa iau...eh...tot parka imi e putn frica...dar io copiez...nu ma intere...ce e mare lucru...doamne sa fie profu de tehno ca supraveghetor...atunci imi iau si caiet studentesc....ca sa copiez...si tot nu ma vedeHappywide

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
21 Nov 2008, 00:54
Sincer si eu sunt un pic speriata de aceste teze.Imi este teama ca nu ma voi descurca,dar am sa imi dau toata silinta.Sper totusi sa nu se scoata tezele pentru ca mi se pare mai corect asa.
25 Nov 2008, 23:03
Daca prin ministrul ii rup capul ala sec
Teze unice .. ce tampenie
In loc sa ne ajute, ne ingreuneaza si mai mult situatia ...
Mie nu mi se pare ca e vreo diferente intre tezele unice si capacitatea
De fapt, singura diferenta e ca tezele unice sunt 10, iar capacitatea una singura ...
Daca ne dadea usor la teze, mai ziceam .. dar ce naiba .. la mate ne da din toate clasele
Sa nu mai zic ca la romana nici nu respecta programa

Btw .. daca intalnesc ministrul ala dau cu masina peste el :-t

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

25 Nov 2008, 23:21
Anny am scos foarte multe subiecte de teze la mate si nu dadeau din toata materia.Dau dim materia pentru clasa respectiva.Doar se numasc teze.Si la romana majoritatea respecta programa.Noi in clasa facem simulari aproape zilnic la romana si fiecare test din cartea noastra cu teze are subiectele corespunzatoare programei.Am facut diftongi trftingi hiat etc si asta ne-a dat si diriga pentru teme si in clasa.Mie mi se par mai usoare decat capacitatea.La capacitate trebuia sa dai din clasele 5-8,pe cand la teze dai din clasa in care esti.Ce e mai usor? Sa inveti materia pentru patru ani sau sa inveti materia pe semestre a unui singur an?
25 Nov 2008, 23:24
Hermione, nu stiu ce carti ai tu, dar crede`ma ca am dreptate
La romana ne cere sa stim si sintaxa desi nu este in programa de a 7 a
La matematica, ne da si din cls a 5 a si a 6 a
Astea nu sunt chestii gandite de mine si spuse ca asa vreau eu, ci de profesori
Diriginta mea (profa de mate) chiar zicea ca e greu, si tocmai am facut recapitulare cu notiunile din celelalte clase
La romana am vazut programa pe anul asta si nu apare nicio sintaxa, pe cand in variante da.
Edit : cartile mele cu variante sunt de la sigma .. ale tale?

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

26 Nov 2008, 00:27
Cartea mea este de le editura Art. profa mea de mate a facut pregatire pt teza in clasa si a zis ca este greu.Normal ca primele ex sa fie de clasa a 5-a si a 6-a.Ca toti sa reuseasca sa ia un amarat de 5 nu?Dar partea a doua a tezei este de clasa a 7-a.
26 Nov 2008, 20:56
Nu Hermione ..
Daca ce`i mai greu din cls a 5 a si a 6 a
De exemplu divizibilitate si alte prostii destul de grele .. plus ca mai e si geometria asta tampita si cu radicalul .. ne`au pus capac
La mate nu exista carte cu variante de la Art ...

Confucius

03 Dec 2008, 20:37
Uraa s-a terminat prima teza. Acum urmeaza si a doua.Cei de clasa a 7-a ati vazut cat de usoare au fost subiectele?
03 Dec 2008, 20:39
si eu sunt in a7a dar dau 3 si la germana si da a fost usor,nu mi se pare ca cei de la minister ne ingreuneaza stiuatia deoarece e mai bine asa decat sa inveti in a8a ce ai facut in 4 ani plus ca daca ai luat o nota mica in primul semestru poti sa o corectezi in al doilea

[Image: gossipgirlcopy.png]