Thread Closed 
Descrierea spiridusilor nostri
23 Nov 2008, 21:03
Daca aveti si voi spiridusi de casa puteti sa faceti in acest topic descrierea lor, in care sa prezentati atitudinea lor fata de voi, daca va considera prieteni sau stapani etc.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
23 Nov 2008, 21:40
Spiridusa mea se numeste Pinky si are numai 1 anisor. Ea este orfana si am luat`o pentru a o ingriji, in niciun caz pentru a o pune la treaba. Ea este tratata ca un copil, caci de fapt, asta este si ea, din moment ce stim ca are un suflet si sentimentele`i proprii.

Hrana este preparata de mine, iar uneori ma ajuta si ea. Este hranita cu mancare normala, potrivita pentru varsta ei, iar hainele sunt haine de copii, dar potrivite pentru ea. Este mereu curata si ingrijita si este invatata sa aibe grija de aspectul ei asa cum stie si se pricepe mai bine. Ii place foarte mult sa se joace si are colectia ei proprie de jucarii fermecate, care in niciun fel nu este periculoase si nu are cum sa se raneasca in timp ce se joaca. Ii place sa viziteze locuri noi, iar prin urmare de 2 ori pe saptamana vizitam muzee, ne ducem la Vajthat s.a.

A refuzat sa aibe o casa a ei, asadar locuieste in casa cu mine, dar are patutul ei, camera ei cu dulapuri si lucruri. Nu este niciodata obligata sa faca ceva, sa lucreze sau orice altceva.

Nu ii este interzis sa isi foloseasca magia si i`am permis sa o utilizeze cand vrea.
Ma trateaza ca prietena ei, in niciun caz ca pe o stapana.

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

23 Nov 2008, 22:32
Am si eu o spiridusa pe nume Lolita.Are cam 5 1/2 dar este foarte priceputa in casa.Am adus-o cu mult timp in urma.Avea cam 2 luni de la nastere asa ca am ingrijit-o cu biberonul,am invatat-o sa mearga,sa vorbeasca.Acum face treburi prin casa de placere.Tori ii spunem sa stea deoparte dar ea nu si nu.Nu sta o clipa.Ba mai nou face si mancare.Nu stim ce sa ne mai facem.Ii luam lunar haine,si le primeste,deoarece noi nu suntem stapanii ei ci familia ei,deci nu are vreo obligatie.Cand mergeam pe Alea Diagon era tare mandra,iar ceilalti se uitau la ea ca si cum ar fi fost vreo regina.Asa si este.Are camera ei proprie,haine,jucarii si manaca odata cu noi la masa.Este cel mai bun spiridus de casa din lume.

Casa straluceste,dupa ce termina de fcaut curat.
24 Nov 2008, 01:13
Si eu am o spiridusa .Se numeste Jenny. Are 2 anisori. Este harnica si cuminte.E frumoasa si stie sa aiba grija de aspectul ei.Noi nu o lasam sa trandaveasca pentru ca nu e bine(si eu cred asta) si nici ea nu vrea sa fie lenesa.Ne ajuta cand o lasam noi.De exemplu cand vrea sa-si spele farfurioara cand mananca sau canita cand bea(sub supravegherea mea ca sa nu se taie).Mananca cu noi. Are camera ei de joaca si mereu vrea sa ma joc cu ea si jucariile ei(iar cele facute de mine sunt preferatele ei).Doarme in camera cu mine si am invatat-o sa se comporte frumos si in familie si pe strada.Cand are nevoie de haine ii cumparam si are doua-trei perechi de incaltaminte care le ingrijeste bine.Mereu cumparam altele cand raman mici.
Ea e tare cuminte si ma crede cea mai buna prietena a ei care imi poate spune totul ^_^.Are multa incredere in mine.

Pooop de la noi

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
24 Nov 2008, 23:29
Si eu am o spiridusha foarte amabila si draguta numita Terra ,care este la Conacul familiei Potter.Are un metru ,4 anishori,par putin carliontat si este imbracata cu rochitele mele care mi-au ramas mici.
Suntem foarte bune prietene si discutam mai mereu cand sunt in vacante si nu are si ea treaba .Arata mult mai ingrijit la fata decat Dobby,pentru ca am facuto cu multe creme si pielea ei este mereu fina si neteda.Nu este foarte slabuta,este asa si asa,pentru ca noi ii dam de mancare de trei ori pe zi !Sta cu noi la masa de cele mai multe ori,iar atunci cand mai are treaba (are o obsesieToungeana nu termina nu se opreste) ,ii duc eu tava cu papa in camera si o cana cu ciocolata calda.
Are camera ei prorpie ,cu pat,dulap,trei geamuri,multe sertare cu haine ,biblioteca cu carti si dulapior pe care il umplu de clee mai multe ori cu dulciuri !
In familie este considerata ca o membra.Nu o punem neaparat la treaba ,poate numai cand chiar este ceva hiar jegos.In rest ii place sa observe ea si sa faca curatenie pe cat crede ea de cuviinta.Nu ea face mancarea ,mama o face .

[Image: 23ib095.jpg]
24 Nov 2008, 23:55
Hey da si eu am postat despre spiridusul meu. De ce l'ati sters?

Eye of newt and toe of frog,

Wool of bat and tongue of dog,

Adder's fork and blind-worm's sting,

Lizard's leg and howlet's wing.

In the cauldron boil and bake,

Fillet of a fenny snake,

Scale of dragon, tooth of wolf,

Witches' mummy, maw and gulf.

Double, double, toil and trouble

Fire burn and cauldron bubble

Something wicked this way comes
25 Nov 2008, 12:59
I'am trmis mesaj lui Mary da vad ca inca nu m'a inscris.

Eye of newt and toe of frog,

Wool of bat and tongue of dog,

Adder's fork and blind-worm's sting,

Lizard's leg and howlet's wing.

In the cauldron boil and bake,

Fillet of a fenny snake,

Scale of dragon, tooth of wolf,

Witches' mummy, maw and gulf.

Something wicked this way comes
25 Nov 2008, 14:36
Pentru ca nu esti membru/membra a clubului.Daca vrei sa postezi despre spiridusul tau si sa participi la activitatile noastre inscrie-te in club.
28 Nov 2008, 13:39
Acum ai fost adaugat, Rain Drop. Indata ce am intrat pe net si am vazut mesajul tau am lasat un post in care am scris cine sunt noii membri care s-au inscris.
Ar fi trebuit sa iti lasi cererea de inscriere in primul topic si astfel totul s-ar fi rezolvat mai repede.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
28 Nov 2008, 18:29
Pe spiridusa mea de casa o c[/url]heama Jenniffer.Are 5 ani si jumatate.Desi eu ii spun sa stea sa se odihneasca in timp ce eu imi fac treburile in casa nu sta locului o clipa.Nu sta decat daca ma opresc si eu din treaba.Nu este imbracata intr-o fata de perna sau altceva ci are niste pantofiori comozi negri si o rochita neagra.Am si haine de schimb pt ea!V-am zis doar cum e imbracata azi Poza cu Jenniffer:
[url=http://www.spiridusi.ro/images/809178A.jpg]http://www.spiridusi.ro/images/809178A.jpg

[Image: 11imz48.jpg]

Speranta moare ultima!
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Drepturile spiridusilor de casa Briana Brighton 14 2,743 07 May 2011, 23:08
Last Post: Melisse Y. Carter
  Petrecerea spiridusilor(cu intarziere,dar merge :)) ) Ginny Anne Alden 2 1,169 10 Nov 2010, 01:18
Last Post: Bella Emily Rose
  S.P.A.S. - Societatea pentru ajutorarea spiridusilor Kennya Allen 19 2,680 25 Aug 2009, 17:56
Last Post: Briana Brighton