S.P.A.S. - Societatea pentru ajutorarea spiridusilor
|
22 Nov 2008, 19:00
|||
|
|||
S.P.A.S - Societatea pentru ajutorarea spiridusilor
Tema principala o reprezinta spiridusii de casa Te-ai gandit vreodata cat valoreaza libertatea ta, cat de fericit esti pentru ca esti LIBER? Nu esti sclavul nimanui, poti sa iti exprimi opiniile, ai dreptul la multe facilitati si nu trebuie sa faci doar ceea ce iti ordona un alt vrajitor.Dar daca intr-o zi te-ai trezi obligat sa respecti ordinele alcuiva, care poate nu tine la tine niciun pic, sa nu poti sa faci vraji decat la comanda, sa fi poate acuzat pe nedrept cum ai rectiona? Astfel treiesc zi de zi spiridusii de casa, legati de un stapan de care depinde viata lor.Ei s-au obisnuit cu aceasta viata inchisa cu gratii invizibile, insa noi putem fi cei care sa ii salvam, facandu-i sa inteleaga cum ar putea fi viata lor daca ar fi liberi. In acest club infiintat in carte de catre Hermione Granger, vom putea sa stabilim anumite legi care sa ii protejeze pe spiridusi, vor avea loc misiuni de ajutorare a spiridusilor de casa, dar si de convingere a autoritatilor de necesitatea luari unei decizii importante in legatura cu libertatea spiridusilor. De acemenea vom discuta cu spiridusii, vom face descrieri ale lor si bineinteles ca toti vor veni cu idei pentru club. Infiintatorul clubului: Mary Mystery Membrii: Mary Mystery Hermione McGonagall Lyra Dust Anny Ireth Mithrandir Deea Potter June Emma Ginston John Weasley Carume Oublié Rain Drop Chloe Carter Alicia Isabelle Blake Reagan Jenelle Potter Chloe Wai Within Temptation Sharma Sanara Ginny Blackfire Yarina Nashawa Shazi Yvonne Dallas Ella Tamashi Elizabeth Bennet "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
23 Nov 2008, 21:18
|||
|
|||
Doresc sa ma inscriu in S.P.A.S.
Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
23 Nov 2008, 21:23
|||
|
|||
Ai fost trecuta oficial in lista clubului.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
23 Nov 2008, 23:34
|||
|
|||
Doresc sa ma inscriu in S.P.A.S
[img
|
|||
24 Nov 2008, 00:10
|||
|
|||
Esti oficial membru al clubului SPAS!
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
27 Nov 2008, 13:53
|||
|
|||
Am mai primit raspunsuri si de la alti membri, care mai vor sa se inscrie in S.P.A.S.
Acestia sunt: Carume Oublié Raind Drop Chloe Carter EDIT:Am mai primit o fisa de inscriere prin pm: Numele:Blake Prenumele:Alicia Isabelle Blake Varsta:22 ani [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
27 Nov 2008, 16:44
|||
|
|||
Gata Marry, i-am adaugat pe toti.
|
|||
28 Nov 2008, 13:43
|||
|
|||
Multumesc, Kennya!
Pentru ceilalti membri care vor sa se mai inscrie: " Lasa-ti aici un post in care sa va exprimati dorinta pentru ca este mai usor sa fiti trecuti in lista astfel decat daca mi-ati da mie un pm si apoi eu sa ii spun Kennyei sa va treaca in lista.... " [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
28 Nov 2008, 13:52
|||
|
|||
Doresc sa ma inscriu in S.P.A.S
![]() |
|||
28 Nov 2008, 17:40
|||
|
|||
si eu doresc sa ma inscriu in S.P.A.S!
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Drepturile spiridusilor de casa | Briana Brighton | 14 | 2,706 |
07 May 2011, 23:08 Last Post: Melisse Y. Carter |
|
Petrecerea pentru Spiridusi | Ginny Anne Alden | 8 | 1,682 |
28 Dec 2010, 14:00 Last Post: Annabelle Rosalie Koreea |
|
Petrecerea spiridusilor(cu intarziere,dar merge :)) ) | Ginny Anne Alden | 2 | 1,159 |
10 Nov 2010, 01:18 Last Post: Bella Emily Rose |
|
Descrierea spiridusilor nostri | Briana Brighton | 14 | 2,672 |
14 Aug 2009, 13:05 Last Post: Jenny Spring |
|
Craciunul pentru spiridusi | Briana Brighton | 23 | 3,007 |
19 Dec 2008, 21:58 Last Post: Hermione McGonagall |