Discutii in afara personajului
|
23 Nov 2008, 13:48
|||
|
|||
ministerul
hai ca postez eu ceva ok? ![]() |
|||
23 Nov 2008, 19:01
|||
|
|||
TOPIC FACUT!INVAZIA MINITERULUI MAGIEI A INCEPUT!FARA SUPARARE.......gasiti topicul la ministerul magiei.
![]() </i>Live togheter,die alone |
|||
23 Nov 2008, 19:34
|||
|
|||
;; ) asa si cum facem?
![]() Si esti doar prea sus sa te mai aud Prea sus sa-ti simt parul ud Mult prea sus sa te mai vad Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc Prea sus sa te mai gasesc Mult prea sus dar nu-ndeajuns Sa nu te mai iubesc. |
|||
23 Nov 2008, 19:46
|||
|
|||
Cum adica cum facem?
![]() </i>Live togheter,die alone |
|||
23 Nov 2008, 20:07
|||
|
|||
dar nu ar trebui sa atacam treptat ministerul? adica mi se pare ca prea rapid se desfasoara actiunea. Asa s-ar termina repede RPG-ul....ar fi mai interesant sa ne infiltram in minister si apoi sa atacam....nu? adica nah..cum cred si restul
![]() |
|||
23 Nov 2008, 20:20
|||
|
|||
De acord cu nereida...
Adica ar trebui incet incet..nu sa incepem sa aruncam cu blesteme in dreapta si in stanga imediat ce am trecut pe usa..ar fii tare sa facem echipa de doi si fiacare echipa sa se infiltreze intr-un departament. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
24 Nov 2008, 18:10
|||
|
|||
Daaa. De acord cu voi doua. Eu sunt deja la Minister
![]() Si esti doar prea sus sa te mai aud Prea sus sa-ti simt parul ud Mult prea sus sa te mai vad Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc Prea sus sa te mai gasesc Mult prea sus dar nu-ndeajuns Sa nu te mai iubesc. |
|||
24 Nov 2008, 22:08
|||
|
|||
OMG! lipsesc si eu putin si voi va apaucati sa atacati ministerul fara mine, ah? deci, sper ca s-a sters topicul, ca altfel va ucid pe toti :-w.
in primul rand, eu o sa fac topicul ala, si nimeni altceva apoi, nu interpretati gresit ceea ce spun eu. vreau sa va fac sa gasiti mai repede idei ca sa istrugem ministerul si scoala. cum zice si Kennya, nu incepem sa aruncam peste tot cu blesteme ca ca nebunii, ok? edit asa, ca sa termin ce am de spus si sa nu fac tocmai eu spam pe aici... deci, facem echipe de cate doua persoane si ajungem in minister sau in scoala. aha, deci, fiecare spune cu cine vrea sa fie in echipa si in ce departament vrea sa ajunga. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
27 Nov 2008, 17:06
|||
|
|||
Ouuuuuuuuups!:-S Bine seva......UOPPS AGAIN
Deci in departamenutl misterelor.....Nu prea stiu cu cine inca... ![]() </i>Live togheter,die alone |
|||
02 Dec 2008, 17:31
|||
|
|||
deci atacati ministerul sau nu?
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|