REGULI [cititi pentru a evita banarea]
24 Nov 2008, 17:35
Ok, deci vad ca se trezeste cate unu de ia toate subiectele din forumul asta si raspunde. Adica raid, macel, flood, spam, asalt cum vreti sa-i spuneti.

BAI FRATILOR ! Pai, voi nu va simtiti, chiar in halul asta, raspundeti la toate subiectele ca sa va urce numarul de posturi, de parca cuiva ii pasa de numarul ala IDIOT !

Daca voi nu stiti sa incetati[desi a fost inchis acest forum de nenumarate ori, care era un avertisement] va trebui sa facem REGULI. Cu totii le uram, dar nu se mai poate.

Prima si singura regula este sa nu raspundeti la mai mult de 5 Topic-uri [Thread-uri/Subiecte], intr-un interval de 5 (CINCI) ore.

Daca incalcati regula de mai sus, va alegeti cu BAN ! Direct, fara avertisment, fara nimic. Acesta va fi pe 7 zile. La a doua abatare e pe 14 zile, iar la a treia vi se sterge contul.

Ne-am inteles ? Sper ca da

Visit this user's website Find all posts by this user
24 Nov 2008, 21:05
Raizen .. nu stiu daca aici e bine sa pun intrebarea, dar poti sterge mesajul cand doresti
Nu avem voie nici sa raspundem la RPG mai mult de 5 mesaje/5 ore ?

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Find all posts by this user
24 Nov 2008, 21:08
Doar aici si la Gmers Arena. La RPG chiar VA ROG sa luati cu asalt topicurile si sa postati[ in visele mele Finna]

28 Nov 2008, 13:07
Raizen, dar in cluburi unde nu este doar RPG putem posta de mai mult de 5 ori? Ar fi aiurea sa nu se poata... Sad

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
28 Nov 2008, 13:52
Am zis eu ceva de alta parte a forumului ? Puteti posta oricate mesaje, oricand, oriunde vreti cu exceptia CAFENELEI, acestui forum, si GAMES ARENA. Atat. In rest e treba voastra cat postati[cat mai mult ].

28 Nov 2008, 15:17
Stai ca eu nu am inteles.Nu avem voie sa postam mai mult de 5 ori PE ZI sau IN GENERAL.Cafeneau este un loc de disctutii,ar trebui ca aici sa se posteze mai mult.Altfel unde mai vorbim?
28 Nov 2008, 15:22
Raizen Isildur Wrote:Prima si singura regula este sa nu raspundeti la mai mult de 5 Topic-uri [Thread-uri/Subiecte], intr-un interval de 5 (CINCI) ore.

Cred ca Raizen a explicat destul de clar. Deci puteti sa raspundeti la 5 topicuri intr-un interval de timp de 5 ore. Cum ar fii un subiect pe ora, sau toate cand vrei, insa nu mai ai voie in urmatoarele ore pana se fac 5.
Este un loc de discutii, e adevarat. Dar de cand a fost facut forumul asta, aceste discutii sunt peste masura. Uita-te la numarul de mesaje de la Cafenea si Games Area, sa vezi ca sunt mai multe ca la rpg. Si este total gresit si dupa parerea mea mai mult de jumatate posteaza acolo pentru a-si mari numarul de posturi. Asta incercam sa evitam, spam-ul si marirea numarului de posturi degeaba, adica in 2-3 randuri cum raspundeti voi la cafenea.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
28 Nov 2008, 15:31
Mda, asa e Kennya. Totusi nu e inteleg ce e atat de greu de inteles.
E foarte clar, poti raspunde la 5 topicuri o dat ala 5 ore. Daca raspunzi la 5 topicuri deodata , e treab ta, urmatoarele 5 ore nu mai raspunzi la niciunul [din Cafenea, sau Games Arena]. Dupa ce au trecut cele 5 ore, poti sa raspunzi la alte 5 topicuri samd.

Daca ai raspuns la Cafenea la 5 topicuri, poti sa mai raspunzi si la Jocuri tot de 5 ori. Adica se numara separat.

28 Nov 2008, 15:39
Acum am inteles.Multumesc ca va-ti batut capul din nou cu mine.Kiss
24 Dec 2008, 20:39
deci se poate raspunde la 5 topicuri in 5 ore(fara dublu post), da putem sa punem mai multe posturi in acele 5 ore in acele 5 topicuri? Dar mai intai sa raspunda cineva dupa noi, normal.

[Image: sig.png]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Elevii vor primi galeoni intre Cupe pentru RPG Raizen Isildur 4 2,187 16 Sep 2011, 15:23
Last Post: Raizen Isildur
  Pentru ratatii care se cred destepti: Cititi Raizen Isildur 3 1,788 06 Jul 2011, 00:08
Last Post: Ginny Anne Alden
  Cititi Regulile ! Raizen Isildur 0 1,475 14 Apr 2011, 12:05
Last Post: Raizen Isildur
  Expresul de Hogwarts pentru cei de Anul I ButuzaVasi 0 1,522 11 Dec 2010, 21:59
Last Post: ButuzaVasi
  ANUNT GLOBAL PENTRU RAIZEN! Kennya Allen 18 4,629 12 Oct 2010, 12:07
Last Post: Kennya Allen
  Cantece pentru personaje Luna Slytherin 0 1,118 01 Oct 2010, 10:48
Last Post: Luna Slytherin
  Reguli Ginny Malfoy 9 2,189 10 Sep 2009, 22:59
Last Post: Jenny Spring
  Reguli si alte lucruri (Petrecerea noastra) Katya Sokorov 0 1,243 31 Dec 2008, 18:25
Last Post: Katya Sokorov
  Surplusuri pentru magazin Harry Stiker 3 1,414 14 Dec 2008, 20:52
Last Post: Briana Brighton
  Propuneri pentru produse Lyra Dust 7 2,077 16 Nov 2008, 17:38
Last Post: Katya Sokorov