Paaartyyyy !
|
19 Nov 2008, 13:19
|||
|
|||
"Anny vin eu."spuse Hermione ingrijorata."Ce dumnezeu ai baut?"
"Aaaa niste wisky-foc.De ce?"spuse Anny destul de incoerent. "Aaa am intrebat.Nu ca ai fi beata sau asa ceva."spuse Hermione ironica."Doar ca Dumbledore a spus clar ca elevii nu au voie sa bea o astfel de bautura.Este doar pentru profesori!" "Stiu,dar Kennya...." "Las-o pe Kennya.Ea rezista.Este mai mare si are un organism mai bun decat al tau." Fetele ajunsera la baie.Hermione ramasese la chiuvete,iar Anny intrase in WC.Iesise de acolo dupa vreo jumatate de ora aratand ingrozitor. "Cred ca o sa ma duc sa ma culc!"spuse Anny. "Am sa te duc in Camera fetelor." Hermione o lua de dupa umeri pe Anny si o duse in camera.Ii dadu o pastila,apoi fata adormi.Hermione se intoarse in Marea Sala. "Se simte bine prietena ta?"intreba Kennya cand o observa pe Hermione. "Nu prea.Ii este rau.De..." "Lasa ca va fi bine,cred!" "Nu stiu ce sa spun!Nu prea agreaza alcoolul.Hai sa bem ceva!" Hermione isi lua o sticla de berezero,iar lui Kennya ii dadu un pahar de wisky-foc.Fetele ciocnira in cinstea lui Dumbledore. |
|||
26 Nov 2008, 00:38
|||
|
|||
"Hello, hello" zise Rain intrand in Marea Sala.
"Ce faceti aici? Beti fara organizatorul de evenimente speciale?" adresandu'se Kennyei si Hermionei. "Apropo, care e ocazia? Vreau si eu sa beau." Fetele ii intinsera si lui un pahar din care se ridicau flacari care dansau usor deasupra lichidului. "Ce s'a intamplat cu Anny? Prea mult alcohol?" "Se pare ca da" ii raspunse Hermione. " Cred ca asta a fost prima inghititura de wisky-foc." "Kennya, te'ai lasat de vodka de ai trecut pe wisky?" Eye of newt and toe of frog,
Wool of bat and tongue of dog, Adder's fork and blind-worm's sting, Lizard's leg and howlet's wing. In the cauldron boil and bake, Fillet of a fenny snake, Scale of dragon, tooth of wolf, Witches' mummy, maw and gulf. Double, double, toil and trouble Fire burn and cauldron bubble Double, double, toil and trouble Fire burn and cauldron bubble Double, double, toil and trouble Fire burn and cauldron bubble Something wicked this way comes |
|||
26 Nov 2008, 02:10
|||
|
|||
Dintr-un colt Daria ii privea pe elevii scolii distrandu-se care mai de care.Culmea e ca de ziua lui tatal ei ii daduse rochia cu care sa se imbrace si toti stim cum are Dumbledore obiceiul sa se imbrace...Daria avea pe ea o rochie argintiecare se prindea la gat ca un kimono cum poarta chinezoaicele,mulata pe corp
cu marginile albastre. Statu in colt cam 10 minute si se duse la tatal ei sa ii ureze la multi ani dupa care se duse la masa casei ei sa ii ia ceva de baut.Ce pana phoenixului doar o data pe an era ziua tatalui ei.... ![]() Unde iti este comoara, acolo iti va fii si inima. |
|||
26 Nov 2008, 02:42
|||
|
|||
"Hei!Buna,Daria!Ce faci?"
Fata tresari.Nu prea avea prieteni,fiind atat de noua asa ca se sperie la auzul numelui ei. "Bine!"spuse sfioasa."Tu cine esti?" "Hermione.Colega ta de casa si de dormitor." "Aaaa.Incantata.Eu sunt Daria Dumbledore!Sunt de la Astropufi,Anul 1." "Parca ai fi un robot!"spuse si Kennya in timp ce se apropia."Eu sunt Kennya.Sunt de la Viperini." Imediat ce fata auzi de viperini pleca spre masa tatalui ei. "Ce-a fost asta?!"spuse Kenmya. "Este nou!Nu stie ca nu mai este pe bremuri,cand casele se luptau intre ele,iar Viperinii isi bateau joc de elevii din celelalte case rivale.Fra suparare Kennya!" "Nu ma supar!Pai ar trebui sa ii explici!Arat atat de rau?" "Nu!"spuse Rain razand."Arati super!" "Multumesc!" Daria se intoarse.Ii arunca o privire tematoare Kennyei,apoi se aseja jos tremurand.Hermione,Kennya si Rain se privira. |
|||
26 Nov 2008, 13:29
|||
|
|||
Deodata intra si June.Arata superb imbracata intr-o rochie scurta si rosie cu coc si doua suvite buclate lasate.Se apropie de Kennya,Hermione si Rain.
-Salut ! ii saluta ea. -Hello! spuse Kennya.Ce faci? -Bine,in sfarsit am terminat si eu tema la Transfigurare ca sa pot veni. -Eu,sincer habar nu am avut ca-i ziua lui Dumbledore,spuse Kennya. -De parca eu am avut,spusera in cor June si Hermione. -Hei,fiti atente acolo!spuse Rain In ringul de dans Lyra dansa cu Harry ( OFF: fara suparare Lyra ) -Nu, nu asta! spuse Rain iritat.Acolo ! In partea in care arata Rain....., Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
26 Nov 2008, 20:22
|||
|
|||
Anny nu avea stare. Desi era inca ametita, decise sa se reintoarca in Sala Mare si sa continue, chiar si fara sa mai bea. In pat nu putea sta, caci avea impresia ca era cutremur, iar daca mergea, totul nu mai arata atat de rau.
Se parea ca ceilalti o observara din nou. Anny rase si se indrepta catre ei. Rochia era la fel ca mai inainte pe ea, iar parul de asemenea. Anny privi grupul care se inmultise destul de mult. "Wow .. chiar atat de mult am lipsit? Buna Daria, Rain .. si restul" zambi fata. Hermione parea ca mai are putin si o ia la bataie pe Anny. "Hermione .. aaaa... nu`mi mai este atat de rau. O sa imi revin pe parcurs .. serios !" adauga astropufa vazand ca Hermione nu credea mai nimic din ce se chinuia ea sa urle peste muzica. Privi ringul acela si era plin de elevi care dansau fericiti. Anny se aseza si se simtea mult mai bine decat mai devreme. ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
26 Nov 2008, 22:17
|||
|
|||
"Ttttt!Nu pot sa cred ca nu te-ai culcat."spuse Hermione suparata.
"Ti-am spus!Deja ma simt mai bine."spuse Anny de jos."Dar de ce imi era atat de rau?" "Ai mai baut wisky-foc pana acum?"intreba Kennya care aparu si ea de undeva de pe ringul de dans. "Nu."raspunse ferm Anny. "De-asta.Primul pahar de wisky-foc intotdeauna provoaca rau!"spuse Kennya. "Aaaa.Nu stiam!"spuse Anny. "Nici eu!"raspunse si Daria,de undeva din colt. "Ai aflat acum!"spuse Kennya cu raceala. "Ken!"o striga Hermione si ii arunca o privire cu subinteles."e presupunea ca Viperinii de acum sunt buni cu ceilalti colegi!" "Da,dar totusi sunt o Viperina.Eu tot tin cu Cap-de-Mort."spuse Kennya. Daria cand auzi numele se ridica atat de tare incat ii cazu scaunul,apoi o lua la fuga si iesise val-vartej din Marea Sala.Fetele ramasesera inmarmurite. "Ce are?"intreva Kennya uimita. "Poate nu suporta acest nume!"spuse Anny."Poate nu este ca noi!O fi suferit vreo pierdere datorita lui Cap-de-Mort." "Este fata lui Dumbledore,Anny."spuse Hermione. "Da?"intreba Anny si Kennya in cor. "Da.Nu prea cred eu ca ar fi putut suferi vreo pierdere de-a lui Cap-de-Mort."spuse Hermione. "Da...."spuse Anny cu privirea in pamant. |
|||
27 Nov 2008, 18:32
|||
|
|||
Usa se deschise din nou iar Chloe intra in marea sala era imbrcata intr-o rochie frumoasa albastra care ii punea in evidenta ochii .Muzica era placuta ii venea sa danseze cand o auzi,multi dintre elevi dansau pe ringul de dans.Sala era plina in capatul ei il zari pe dumbledore care vorbea cu profesori.Chloe se duse repede spre masa astropufilor ,privi in jur si zambi ,dupa care isi uplu parharul cu bautura si farfuria un pic de friptura
![]() |
|||
27 Nov 2008, 20:29
|||
|
|||
Hermione se intoarse de pe ringul de dans impreuna cu Anny,Kennya si Rain.
"Hei priviti!O fata noua la masa Astropufilor."spuse Hermione uimita. "Cine este?"intreba Anny. "Chloe Wai!"spuse Kennya.Stiu ca dosarul ei a ajuns astazi deci trebuie sa fi sosit acum cateva ore." "Pai si nu trebuia sortata?"intreba Rain. "Ba a fost sortata.Daca vine cate un elev,nu se mai face ceremonie asa cum se face cand sunt vreo 20-30 de elevi.Sortarea se face in biroul directorului."spuse Kennya. Ajunsera la masa Astropufilor. "Buna!"spuse Hermione si Anny. "Buna!Eu sunt Chloe."spuse fata. "Eu sunt Hermione.Eu si cu Anny suntem colegele tale de casa."spuse Hermione. "Eu sunt Kennya."spuse Kennya. "Eu sunt Rain!"spuse Rain. |
|||
27 Nov 2008, 20:35
|||
|
|||
Anny privi cu atentie noua "petrecareata". Desi era noua era ceva ciudat la ea ... Avea senzatia ca o cunoaste de mai mult timp. In momentul acela Hermione ii dadu una lui Anny spunandu`i sa nu se mai holbeze. Astropufa aproape izbucni in ras la gandul cum arata ea holbandu`se la Chloe.
Isi muta repede privirea in alta parte si incerca sa isi faca de lucru cu ceva. Chloe o privi banuitor si zambi. Anny se uita la ea si zambi misterios. "Vrea cineva ceva de baut ?" zise Anny cu zambetul larg inca pe fata, uitandu`se cand la Hermione, cand la Chloe. Kennya si Rain se parea ca au ajuns din nou cine stie cum pe ring si acum dansau amandoi parand epuizati. ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|