Vanzare de produse
|
29 Nov 2008, 00:15
|||
|
|||
Domnisoara Hermione McGonagal produsele v-au fost livrate in cufar.
Multumim ca ati cumparat de la noi! Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
15 Dec 2008, 23:53
|||
|
|||
|
|||
16 Dec 2008, 12:58
|||
|
|||
Produsele v-au fost livrade in cufar domnisoara Hahalina !
Va multumim ca ati cumparat de la Pete&Caligrafie ! Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
18 Dec 2008, 15:25
|||
|
|||
Vreau sa comand:
Set manuale pentru toate materiile pana neagra cerneala Colorata pergament simplu Si cam atat pentru un moment ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
18 Dec 2008, 16:47
|||
|
|||
As dori:
mini cantar de argint - 2 galeoni Set manuale pentru toate materiile: 6 galeoni [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
20 Dec 2008, 19:24
|||
|
|||
As dori o pana neagra de uliu, cerneala simpla, pergament simplu, ceaun simplu si un set de manuale pentru toate materiile.
![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
20 Dec 2008, 19:45
|||
|
|||
As dori si eu o pana multicolora la 2 galeoni,
un pergament simplu la 1 galeon, cerneala simpla la 1 galeon, un ceaun simplu la 4 galeoni, un set de manuale pentru toate materiile la 6 galeoni si cam atat^^ Merci anticipat! ![]() Ron is..hmm..how should put it?..MINE. |
|||
21 Dec 2008, 15:09
|||
|
|||
Ma scuzati ca nu am mai fost pe la magazin si ca ati asteptat atat de mult {vorbesc serios a trecut timp]
Produsele v-au fost livrate in cufar ! Sa mai treceti pe la noi ! Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
21 Dec 2008, 21:42
|||
|
|||
As dori si eu,va rog:
Cerneala permanenta cu sclipici-orice culoare-0,50 galeoni,aurie Cerneala parfumata-orice parfum-0,50 galeoni,levantica. Misterele transfigurarii- de Alisheia Cerceroad- 4 galeoni Manual transfigurare-serie noua-4 Totul despre casele Hogwartsului- de Albus Dumbledore Pana cu semnele casei in care stati-Astropufi pana cu model-catelusi de aur. Colorat – galben cu colturi negre 3 m: 2 galeoni Aur – amesteca singur ingredientele: 12 galeoni Set manuale pentru toate materiile: 6 galeoni |
|||
21 Dec 2008, 22:01
|||
|
|||
Produsele v-au fost livrate in cufar domnisoara McGonagall.
Multumim ca ati cumparat de la noi! Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Produse // Reclamatii si idei | Kim Ryan | 4 | 1,280 |
17 Feb 2009, 22:54 Last Post: Kim Ryan |
|
Produse noi | Jenny Spring | 5 | 1,338 |
14 Feb 2009, 23:33 Last Post: Kim Ryan |