Comenzi
|
29 Nov 2008, 14:15
|||
|
|||
Uitati comanda, domnisoara Stiker :
2 galeoni (bezoarul) + 1.5 galeoni (Cynara) + 1.5 galeoni ( 2 cozi de salamandra) + 1.5 galeoni(50 ml puroi de bubotuburi) + 3 galeoni (Sange de sirena) = 9.50 galeoni Produsele va vor fi livrate imediat in cufar ! Multumesc ! ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
29 Nov 2008, 14:21
|||
|
|||
Anny m-am uitat astazi la mine in cufar si nu am vazut ingredientele din ultima comanda.
1. un bezoar 2. Cynara 100 ml 3. 2 cozi de salamandra 4. 50 ml puroi de bubotuburi 5. Sange de sirena 50 ml Tu mi-ai onorat comanda,ai spus ca produsele au fost adaugate in cufar,dar la mine nu apar. |
|||
29 Nov 2008, 14:33
|||
|
|||
Off ..
Scuze Hermione .. Ti le`am pus acum .. 100% atunci am trecut pe Ginny si am uitat ca mai am o comanda ... imi pare foarte foarte rau ![]() Imi pare rau inca o data ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
29 Nov 2008, 17:05
|||
|
|||
Nu este nimik Anny.
|
|||
11 Jan 2009, 22:55
|||
|
|||
doresc o sticluta de 500ml de apa sarata te rog
eu vreau un corn de bicorn please |
|||
18 Jan 2009, 18:46
|||
|
|||
Harry Mati, ingredientele ti`au fost puse in cufar iar galeonii extrasi.
Te rog ca data viitoare sa nu mai faciu dublu-post. Multumesc ! ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
|||
22 Jan 2009, 21:47
|||
|
|||
As dori si eu Potiunea Mermaid.
![]() |
|||
22 Jan 2009, 22:08
|||
|
|||
Potiunea Mermaid costa 10 galeoni si v`a fost adaugata in cufar, iar banii extrasi din cont, domnisoara Sanara.
Multumim pentru vizita dvs. ! ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
|||
31 Jan 2009, 00:08
|||
|
|||
Vreau sa comand :
[#] 1 Dinte de Dragon Tintat Maghiar - 8 Galeoni [#] 1 Corn de Unicorn Kronos - 8 Galeoni [#] Pana de Pegasul Faliraki - 3 Galeoni [#] Praf de Perla Argintie cu Trandafiriu - 5 Galeoni [#] Unt de Cocos Fennel - 3 Galeoni [#] Potiunea Felix Felicis - 15 Galeoni |
|||
31 Jan 2009, 00:23
|||
|
|||
Dra di Hahalina:
8 galeoni [ 1 Dinte de Dragon Tintat Maghiar ]+8 galeoni [1 Corn de Unicorn Kronos ]+3 galeoni [Pana de Pegasul Faliraki]+ 5 galeoni [Praf de Perla Argintie cu Trandafiriu] + 3 galeoni [Unt de Cocos Fennel] + 15 galeoni [Potiunea Felix Felicis]=42 de galeoni [am calculat bine,asai?] Obiectele v-au fost livrate... Multumim...mai treceti pe la noi ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|